Bazár (predaj,kúpa,výmena)
Re: Bazár (predaj,kúpa,výmena)
darujem downswing
zn. za odvoz
pripadne vymenim za upswing
zn. za odvoz
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:darujem downswing
zn. za odvoz
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
hmm zaujimava tema...
ja by som mal otazku/zaujem neviem ako to presne funguje ale DA sa sharovat Cardrunners ucet? Ze by sme sa 2ja zlozili na mesacny ucet? a obaja mohli vyuzivat vyhody tohto spojenia...hravam low stakes cize premna sameho je to dost investicia
cize v skratke
ZN: Hladam partnera na fuziu
ja by som mal otazku/zaujem neviem ako to presne funguje ale DA sa sharovat Cardrunners ucet? Ze by sme sa 2ja zlozili na mesacny ucet? a obaja mohli vyuzivat vyhody tohto spojenia...hravam low stakes cize premna sameho je to dost investicia
cize v skratke
ZN: Hladam partnera na fuziu
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
roche, mam rad zimu a ta edicia sa mi vzdy pacila, ale fotky by som privital - mat.kapusta@gmail.com.
yegon +1
yegon +1
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
eraserSK napísal:ja by som mal otazku/zaujem neviem ako to presne funguje ale DA sa sharovat Cardrunners ucet?
Tak technicky sa to sharovat da, ale samozrejme to nie je oficialne podporovane. Pri CR je len taka mierna nevyhoda, ze ked sa jeden prihlasi, tak dalsieho ohlasi .. som pocul, ehm .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
matiapag napísal:roche, mam rad zimu a ta edicia sa mi vzdy pacila, ale fotky by som privital - mat.kapusta@gmail.com.
poslal som Ti ich na mail.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Dzejkej...
citim z tvojich slov ze ty si to robil , ale ved vlastne si tam len stahujes videa? takze ked ta vyhodi tak ti to tak velmi extra nevadi, ci je tam live coaching? to by ma uz mrzelo
citim z tvojich slov ze ty si to robil , ale ved vlastne si tam len stahujes videa? takze ked ta vyhodi tak ti to tak velmi extra nevadi, ci je tam live coaching? to by ma uz mrzelo
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Zdravim
Mam subscribnuty account na coaching stranke http://www.dragthebar.com ak by mal niekto zaujem tak sharnem na vymenu za nejake CR/BFP alebo nieco take.
Mam subscribnuty account na coaching stranke http://www.dragthebar.com ak by mal niekto zaujem tak sharnem na vymenu za nejake CR/BFP alebo nieco take.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Predám SNG poker knihy, šiltovku Full Tilt poker
Predám 2 výborné SNG poker knihy, aj jednotlivo: Sit 'n Go Strategy: Collin Moshman
Secrets of Sit'n' gos: Phil Shaw
Vo výbornom stave, 1x prečítané. Knihy sú v angličtine.
Nové stáli po 25 USD.
Taktiež novú, nenosenú šiltovku Full Tilt Poker so zapínaním na suchý zips.
Ceny: knižky po 10 Eur, na šiltovku ponúknite cenu. Možný osobný odber v mestách Topoľčany, Partizánske, Prievidza, prípadne dobierka.
Secrets of Sit'n' gos: Phil Shaw
Vo výbornom stave, 1x prečítané. Knihy sú v angličtine.
Nové stáli po 25 USD.
Taktiež novú, nenosenú šiltovku Full Tilt Poker so zapínaním na suchý zips.
Ceny: knižky po 10 Eur, na šiltovku ponúknite cenu. Možný osobný odber v mestách Topoľčany, Partizánske, Prievidza, prípadne dobierka.
- riocek
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.