Helou helou!
Hlasim sa po dlhsom case a ze teda mam preco! :-)
Piatkovy jesenny vecer ako stvoreny na live poker, tak som sa teda vybral treti krat za posl. 3(!) mesiace na live event. Chcel som uz po vselijakych tych 0+10€ unl. R/A vyskusat deep stack structure, t.j. viac priestoru na hru post flop, co ako sng hrac potrebujem drilovat. Volba padla na freezout - bi nieco cez 20€ a starting stack 7000, 20 min. blindy 25/50 75/150 100/200 atd. co je oproti mojmu Turbo SnG s 3 min. blindami trosku rozdiel
Late registracia prebiehala az do konca 5. levelu a mozny bol aj jeden rebuy, celkovo sa zapojilo takmer 60 hracov a vyplatna struktura bola nezvycajne benevolentna - ITM bol kazdy na final 9man table!
V early phase som spravil hned double up s AA, ked po mojom reraise z BB a frontbete ma Villain na Q63r flope raisol all-in s J6o...
Celkovo turnaj prebiehal v sviznom tempe, myslim ze som mal stabilne 1,5x avg stack, cize velmi komfortna zona. Karty mi chodili jedna radost, a ked som moje raisy kombinoval s limpami z EP a vzdy vyuzival pozicnu hru, superi sa nevedeli prisposobit, co je vzdy velke plus.
Musim podotknut, ze variance je v mtt-ckach obrovska - min. tyzden som bol vyslovene "card dead" a po 2x rebuy+add on som sa fakt ze prefoldoval na 15.miesto z asi 110 hracov, 9 bolo ITM... Proste nic a velke nic na ruke - celkom frustrujuce.
No spat k freezoutu, final table sa zacal nieco po polnoci a skoncil asi o stvrt na styri. Ked sme ostali uz len styria tak sme si splitli po 275€ (ja ako ch. leader cca. 180k, 4th stack 120k, blinds 8k/16k ante 2k proste vsetcia styria okolo 10bb
- 1.miesto bralo cca. 430€ - asi rozumny split.
Este by som sa spytal skusenejsich hracov ci maju oddeleny BR live/online alebo to mate vsetko spolu?
thanks for reading
edit 4eraser: Bratislava