Pajo22 Blog tažke začiatky

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pajo22 Blog tažke začiatky

Odoslaťod dzejkej 10 Aug 2010 21:07

No pristup je zly v tom, ze Ta to vytaca a venujes energiu na to o tom pisat. Je jasne, ze take veci cloveka nahnevaju, ale treba vediet tie veci stravit a zostat kludny, pretoze to je mindset, ktory so sebou prinasa najmenej starosti a najvyssi winrate :). Pri takych hlupostiach, co Ti tam fishky robia si dokola uvedomuj, ze kolko Ti v longrune tieto moves prinasaju a este prinesu penazi a ze musia mat aj ony obcas magicke dni, aby to mohli rozhlasit inym fishkam a samy sa vracali k pokru :-D.

Za posilku plusovy bod! :good:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 10 Aug 2010 22:08

dzejkej napísal:No pristup je zly v tom, ze Ta to vytaca a venujes energiu na to o tom pisat.

No mne tiez niekedy dobre padne vystazovat sa, vid moj blog :P

A co sa takychto veci tyka, ja viem, ze je strasne tazke si uvedomit v tom momente, ze to sa proste stava a naozaj nam taki hraci vlastne pomahaju, no treba hladat sposob, ako sa s tym vysporiadat. Cital som nejake psychologicke clanky na pokerstrategy, neviem este posudit, ci mi pomohli, ale dnes sa mi podarilo udrzat hru pod kontrolou aj po 2 velkych suckoutoch, ked mali superi vzdy 2 outy po flope :) Urcite je ale dobre, ze si vies povedat DOST! a odist od stola, este lepsie je, ze si siel do posilky, cim si zabil 2 muchy jednou ranou :) Zelam ti v dalsich sessions :gl: a aby tvoj najblizsi report zo session obsahoval aspon tolko smajlikov, ako tento moj nezmyselny post :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Pajo22 11 Aug 2010 22:09

Ďakujem za povzbudenie v posilke som si dal naozaj zabrat ešte terat mam svalovicu na nohách, zadku a bruchu ale uplne riadne som sa odreagoval a vybil všetku energiu. Dzejkej maš pravdu s tým že tie fish nam vo večine prinášajú profit a že sa na to treba pozerat z dlhodobého hladiska že je dobre že tak otrasne hrajú!!! no a že plytvám energiu to sem napísat mi v podsate pomaha tým že niekto napíše že sa to aj im stáva a ked napíše čo presne sa stalo a že je to horšie ako mne to je premna ukludnujúce a aj sa upokojím ked to niekomu poviem.
Aaaa večer ked som prišiel z posilky som si stále vravel ako by som mal hrať a preberal som si veci a už som sa tešil znova si zahrať. Aj ked som si povedal že v ten deň už nebudem hrat zapol som si ešte par stolov a behom 500hand som spravil 3BI plus tak som v podstate zaspával štastný alebo teda spokojnejší 8-)
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 11 Aug 2010 22:15

Keby je toto facebook, tak ti ten prispevok liknem, lebo sa mi naozaj paci, ako to vypalilo :) Tak nech sa dari aj nadalej teda ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Aug 2010 00:43

matiapag napísal:Keby je toto facebook, tak ti ten prispevok liknem, lebo sa mi naozaj paci, ako to vypalilo :) Tak nech sa dari aj nadalej teda ;)

Keby je to fejsbook, tak bude pod tym dlha diskusia a budu sa tam striedat veci ako:
- Ja hravam tiez poker a som vela v pluse - na fejsbooku!
- Tak Ty si sa dal na hazard??? Please chod na liecenie, lebo je to nebezpecne ...
- Na tom sa da zarabat? Tak si precitam pravidla, vlozim $10 do herne a idem aj ja ..

:-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pajo22 01 Sep 2010 09:47

Nemam slov na komentovanie tohto obrazku. Ďalši mesiac ktorý som sklamaný z mojho pokrovehoho života!!! Všetko čo som spravil ma ničilo moja hra stála za ..... a keď som myslel že som konečne na tom lepšie ako súper opak bol pravdou. Moj Bankroll je však ešte nižši kedže som bol nutený vytiahnuť 80USD z pokru. Teraz však vidim že ich tam budem musiet hned po výplate vraátit aby som náhodou nešiel zas na NL4. Začal som čitat članky opet raz a to je len dobre aspon som prinutený sa vzdelávať ked vidím ako moja hra stojí keď je založená len na štastí. Stojim na mieste a pomali padám a to teda nechcem. Verím že dalši mesiac bude o mnoho lepší že sa niečomu naučím.

Problemi ktoré si po spätnom pozeraní ruk uvedomujem:

1) Málo si všimam staty hračov a ked aj ano vela krát ich ignorujem len pre moj pocit že to tak neni.
2) Málo kedy si viem uvedomiť že aj súper može mať set. To premna ako keby ani neexistovalo.(ako si to mam všimnuť? su nejake sprievodne javy) Vidim malý board mam top pár top kicker a nejake draw a ja som par krát išiel s tým do All inu. (bohužial tento mesiac mi neprial ani na štastí nič mi nechodilo)
3) Keď prehrávam moja hra sa veĺmi mení buď začínam hrat uplne tight kedy mam na stole staty 11/10 alebo aj menej a potom sa čudujem že nič nevyhrávam alebo niekedy hrám až crazy a callujem rozne veci s tým že mi to určite dojde aj ked moje šance su minimalne.
Človek je zvedavý tvor a ked sa jedná o mna a poker platí to dvojnásobne potom platím aj to čo by som inokedy ked vyhrávam
nikdy nezaplatil.

A takto to všetko vyzerá posudte sami!!! veštkým vám prajem :gl:
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (89.41 ) Zobrazená 3082 krát
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Chlpo1989 01 Sep 2010 10:48

Mam na teba asi 600 hands a pozeral som nejake tvoje ruky. Takmer vsetky vacsie poty boli dobre zahrane, aj ked by si nemusel postovat BB (ale nie kazdy den flopnes FH s 85o) ;) Mas tam par smolnych okamihov, takze EV letela hore (ale to nie je podstatne).
Myslim si, ze treba len hrat a ono sa to otoci.

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Pajo22 01 Sep 2010 11:45

Chlpo1989 napísal:Mam na teba asi 600 hands a pozeral som nejake tvoje ruky. Takmer vsetky vacsie poty boli dobre zahrane, aj ked by si nemusel postovat BB (ale nie kazdy den flopnes FH s 85o) ;) Mas tam par smolnych okamihov, takze EV letela hore (ale to nie je podstatne).
Myslim si, ze treba len hrat a ono sa to otoci.

:gl:

Ďakujem no hadam sa to otočí. Veru par smolných okamichov a par mojich chýb a hned to takto vyzera.

Ako sa darí tebe? nestiham sledovať Blog
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Chlpo1989 01 Sep 2010 11:48

Pajo22 napísal:Ďakujem no hadam sa to otočí. Veru par smolných okamichov a par mojich chýb a hned to takto vyzera.

Ako sa darí tebe? nestiham sledovať Blog

Hra chvalitebna (cize na 2-jku :D ) ale hram mikro objem co je dost naprd :)
Winrate okolo 12/100.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Pajo22 01 Sep 2010 11:54

Chlpo1989 napísal:

Hra chvalitebna (cize na 2-jku :D ) ale hram mikro objem co je dost naprd :)
Winrate okolo 12/100.

Prave som pozeral tvoj Graf za August tak sa mi celkom pačil kiež by aj moj tak nejako vyzeral po 20k hand. Fuu no pozeral som že mas strašne malo ruk zahraných ja som tento mesiac chcel dokopať aspon tých 20k hand čo sa mi aj podarilo popri práci ked som bol ešte aj tam 210hodin ale asi to bolo na ukor kvality.
Hadam daľši mesiac sa ti podarí zahrať viac hand. :gl:
Obrázok používateľa
Pajo22

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!