[CG] PLO20 2OOBB deep flop decision
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
[CG] PLO20 2OOBB deep flop decision
Obaja hráči sú regulári, bez nejakej väčšej histórie. V danej dobe je to asi môj 3tí 3bet v rade, čiže už im asi statne lezem an nervy. 2 poty predtým mi foldli na flope(nebol ani jeden 3way), ale teraz dostávam potraise 200BB deep a coldcall all in za 100BB...
Range ktoré tam dávam je over +nuts FD, set a wrap pričom tipujem to na 9876 a KKxx s FD, set tam moc nebude iba ak by jeden mal KK22, KK55, KK66 alebo potom made hand A34xds. Ale môže nastať situácia že obaja majú wrap + FD, alebo over + FD čiže si slušne držia outy a tým pádom až taký zlý byť nemusím...
Takže call/fold?
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 899447
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $8.70
BB: $11.70
UTG: $40.87
MP: $21.30
Hero (CO): $47.07
BTN: $22.02
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 5 4 Q 2
UTG raises to $0.70, MP calls $0.70, Hero raises to $2.40, 3 folds, UTG calls $1.70, MP calls $1.70
Flop: ($7.50) 5 6 2 (3 players)
UTG checks, MP checks, Hero bets $7.50, UTG raises to $30, MP calls $18.90 all in, HERO ????
Range ktoré tam dávam je over +nuts FD, set a wrap pričom tipujem to na 9876 a KKxx s FD, set tam moc nebude iba ak by jeden mal KK22, KK55, KK66 alebo potom made hand A34xds. Ale môže nastať situácia že obaja majú wrap + FD, alebo over + FD čiže si slušne držia outy a tým pádom až taký zlý byť nemusím...
Takže call/fold?
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 899447
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $8.70
BB: $11.70
UTG: $40.87
MP: $21.30
Hero (CO): $47.07
BTN: $22.02
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 5 4 Q 2
UTG raises to $0.70, MP calls $0.70, Hero raises to $2.40, 3 folds, UTG calls $1.70, MP calls $1.70
Flop: ($7.50) 5 6 2 (3 players)
UTG checks, MP checks, Hero bets $7.50, UTG raises to $30, MP calls $18.90 all in, HERO ????
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: [CG] PLO20 2OOBB deep flop decision
ja som len ale podla mna tam nemas co riešiť a EZ fold
- mirolc
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
myslim ze som videl v par videach ako ludia hovoria ze spodne 2 pary sa v multiway potoch na FD boardoch check folduju - nevidim dovod preco by si mal po alline a calle dorovnat
mozno stoji za uvahu checknut back flop ked mas poziciu
mozno stoji za uvahu checknut back flop ked mas poziciu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
A čo keby mi to raisol ten s ktorým som 200BB deep a za ním šiel fold?
- wizdo
Bet pot je tu imo dosť tragický, akciu dostaneš iba od rúk, ktoré sú buď lepšie alebo majú nejaký supersickheavydraw, s ktorým sú favorit alebo prinajhoršom flipujú a ktoré ťa veľmi ľahko dostanú do tought spotu.
Inak toto je pre mňa nobrainer snapfold (a aj situácia, ak by to bolo iba proti tomu 200bb deep UTG), proste range súperov(a) ťa imo nehorázne crushuje, range oboch hrozne, proti jednému to nemusí byť taká tragédia, napriek tomu je to 200bb deep a pri veľmi veľmi dobre konštelácii hviezd by si tam našiel flip, ale častejšie imo bude UD.
Btw. Q542 2t mne osobne nepríde ako nejaká úžasná ruka na 3b, ak som si teda správne všimol, že hráme Hi, na druhej strane netuším ako sa vedia súperi na PLO20 adjustnovať, takže to nehodnotím, iba by som to asi nerobil
Inak toto je pre mňa nobrainer snapfold (a aj situácia, ak by to bolo iba proti tomu 200bb deep UTG), proste range súperov(a) ťa imo nehorázne crushuje, range oboch hrozne, proti jednému to nemusí byť taká tragédia, napriek tomu je to 200bb deep a pri veľmi veľmi dobre konštelácii hviezd by si tam našiel flip, ale častejšie imo bude UD.
Btw. Q542 2t mne osobne nepríde ako nejaká úžasná ruka na 3b, ak som si teda správne všimol, že hráme Hi, na druhej strane netuším ako sa vedia súperi na PLO20 adjustnovať, takže to nehodnotím, iba by som to asi nerobil
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Uzasná ruka na 3bet to nie je, ale hrám sa teraz opäť zo svojou hrou a posledné session som hral niečo ako 26/16/3bet 8 a keďže ľudia mi rpeflop zaplatia a po flope max na 2barell zahodia tak začínam skúšať koľko sú až ochotný foldovať a koľko potrvá regulárom na tých stakes kým ma začnú callovať light alebo až superlight ( handa kde mi flop callol na FD boarde s GS a ničím iným ja 5kartový SD a FD, turn môj str8 a jeho DGS + FD mu prišlo, river jeho flush a mne ostávajú 4 usd takže nie je o čom) a po superlight callol trochu znitím a bude sranda.
A do budúcnosti Q542ds budem 3betovať asi len proti ľuďom čo majú supervysoký fold to 3bet.
Rozlúsknutie ruky, ako inak som zahodil a obaja ukázali 8764 s FD...
k tomu 2 barell foldu na flope je to 40% a na turne 70% čo dáva 82% cca že vyhrám ruku po flope ak som bol preflop raiser / 3betor / 4betor.
A do budúcnosti Q542ds budem 3betovať asi len proti ľuďom čo majú supervysoký fold to 3bet.
Rozlúsknutie ruky, ako inak som zahodil a obaja ukázali 8764 s FD...
k tomu 2 barell foldu na flope je to 40% a na turne 70% čo dáva 82% cca že vyhrám ruku po flope ak som bol preflop raiser / 3betor / 4betor.
- wizdo
no ono to je asi o tom ze ked skusas vela 3betovat tak casto cbetujes a barelujes ako bluff cize nemas problem foldnut ked ta niekto raisne a zijes z toho ze folduju prilis casto po flope
v tomto pripade imo tiez bluffujes takze by ti fold nemal prist tazky aj ked by ste boli 100BB deep
v tomto pripade imo tiez bluffujes takze by ti fold nemal prist tazky aj ked by ste boli 100BB deep
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Hej vacsinu casu blufujem, len kvoli image hodne agro/loose hraca by som za 100BB toto callol s tým že idem proti overpáru s FD (50:50) s tým že v budúsnosti hodne blízkej by mi mohli callovať ľahšie a k tomu by som sa ja ofc prispôsobil. Už mi to párkrát vyšlo že som callol naozaj loose a vytiltil niekoho.
Takže moja schéma bola vyhodiť toho 200BB hráča a aj toho 100BB alebo sa s tým 100BB stacknúť. a šiel som líniou že reprezentujem AAxx (tým že som dal podbet, normálne by som dal nejak 2/3 a pod,) a žeby sa s 6 tkou mohli stacknúť.
Takže moja schéma bola vyhodiť toho 200BB hráča a aj toho 100BB alebo sa s tým 100BB stacknúť. a šiel som líniou že reprezentujem AAxx (tým že som dal podbet, normálne by som dal nejak 2/3 a pod,) a žeby sa s 6 tkou mohli stacknúť.
- wizdo
za 100bb by si to musel callnúť kvôli tým odds, ktoré si si tým zbytočným betom urobil, ale to imo neznamená, že to je dobre zahraté
btw. ak repuješ AAxx a dostaneš tam shove a cold call, tak aj to ozajstné AA by už nebolo žiadne veľké terno a k tej dream situácii, ktorú si si predstavoval, tak aj ja mávam občas také sny, a niekedy sa aj náhodou splnia, ale to neznamená, že to je dobrý nápad a správna cesta (tučniak bude vedieť o čom hovorím )
btw. ak repuješ AAxx a dostaneš tam shove a cold call, tak aj to ozajstné AA by už nebolo žiadne veľké terno a k tej dream situácii, ktorú si si predstavoval, tak aj ja mávam občas také sny, a niekedy sa aj náhodou splnia, ale to neznamená, že to je dobrý nápad a správna cesta (tučniak bude vedieť o čom hovorím )
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.