[MTT] live 100k gtd-late faza

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[MTT] live 100k gtd-late faza

Odoslaťod palo1973 05 Sep 2010 19:37

.......Zasa som bol dead a snad jedina ruka o ktorej by sa dalo diskutovat prisla ked som mal na SB KJs a stack okolo 10 BB,MR.Chen s podobnym stackom limpuje z UTG,co dovtedy nerobil,a z cutoffu prichadza push od middle stacka,ktory to hral pomerne standartne,avsak raz calloval pomerne velky resteal(od kamosa zBadenu) zo 77.Doplnim ,ze to bola situacia button vs SB a resteal bol cca 25 BB.

Rozhodol som sa pre fold,lebo som sa bal ze Chen trapuje monster a okrem toho moze CO pushovat handy proti ktorym mam 3 outs ako AJ,AK alebo KQ,hoci v jeho rangi bolo aj par hand proti ktorym flipujem,co by bolo s dead money ok,avsak nevidel som tam ziadnu,proti ktorej som popredu.

Myslite ze som tu mohol zagamblit?

Bolo to este asi 30 miest od ITM,okrem toho som nebol nejako extra scared z tych 280 euro,avsak mal som hratelny stol,bez monster stackov ako bolo vidno na inych stoloch,ked som bol v late pozicii tak som mal nalavo tight hracov,na druhej strane som uz ale potreboval double up.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: MTT live 100k gtd-late faza

Odoslaťod Matej Zavacky 05 Sep 2010 21:20

neviem, ale mne by ten limp z utg s 10bb stackom prisiel tiez velmi podozrivy, myslim ze si spravil dobre, ze si pockal na lepsi spot - ja osobne by som to nepushoval asi ani keby nebol cal od MP. Ale v tejto situacii je najdolezitejsim aspektom tvojho foldu jednoznacne Tvoj read na supera na UTG. V pohode si viem predstavit, ze keby tam sedela fishka tak to pushnem s any pair a Q10+. Na druhej strane ak mam na supera read a viem ze takyto move este som ho predtym nevidel spravit tak nemam problem foldnut spominane KJ urcite ani KQ.
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!