corbeille (CO): $200.00
Fr34rt (BTN): $193.00
GiYoM (SB): $382.15 26/19 cbet 60%
Hero (BB): $413.65
Mansillator (UTG): $58.25
Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with A K
3 folds, GiYoM raises to $6, Hero calls $4
Flop: ($12.00) K 8 4 (2 players)
GiYoM checks, Hero bets $8.00, GiYoM calls $8
Turn: ($28.00) 2 (2 players)
GiYoM checks, Hero bets $15.00, GiYoM raises to $54, Hero calls $39
River: ($136.00) 9 (2 players)
GiYoM bets $116.00, Hero ???
callujem pf lebo som hral ako nit cca 16/13 - riesil som v tom case nieco cez skype s kamosom tak som hral len to najnutnejsie. Sme dost deep a nemam dynamiku ze by som sa chcel nejak blaznit pred flopom. Moj plan bol callnut flop ci trafim alebo nie alebo nechat ho odbarrellovat ak trafim TP s tym ze by som minraisol river alebo nieco podobne rozpustile.
Mame drobny naznak historie v tom ze na inych stoloch som mu asi 2x zobral pot stylom ze necbetol, ja som betol flop a on foldol, alebo foldol na moj bet na turne ale neviem ci to akoze tymto sposobom chce zacat riesit alebo co.
c/c na flope by som default interpretoval ako TT preto betujem na turne menej, predpokladam ze by ho to mohlo viest k light calldownu po tych nasich predchadzajucich skusenostiach. Ak foldne tak aspon mozem v buducnosti bluffovat za lacnejsie.
potom sa uz vsetko z-WTF-kuje
otazka je ci fakt ze som mu predtym zobral dva poty moze znamenat ze takto semitricky zahra KQ for value (z coho???) alebo je to vzdy flopnuty set lebo po river betsize to uz asi TT bude len tazko a pure bluff by som tiez skor necakal lebo ja mam bud FD alebo Kx - na to aby som foldol missnute FD na riveri mu staci betnut menej a ze foldnem Kx asi necaka
[CG] - NL200 tricky line vs tricky line
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] - NL200 tricky line vs tricky line
Fold IMO. Flush draw a air by vacsinu casu snad cbetoval a jeho range by som odhadoval na TPTK+ naozaj znacnu majoritu casu a nemyslim, ze bez nejakej pestrejsej historie/readov mas odds na bluffcatchovanie, resp. odchytenie divokeho KQ.
A ked riesis nieco s kamosom, tak skus pri tom nehrat poker .
A ked riesis nieco s kamosom, tak skus pri tom nehrat poker .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.