Titan Poker
Re: tak uz to mam :)
cookies mazem kazdy den a mam pokoj *THUMBS UP*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Re: tak uz to mam :)
=-O ..to sa Ti cche ?..kto by to mazal :-D:-D:-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: tak uz to mam :)
Keso je to tak jednoduche ako zobrat decku lizatko :-D sorry deti :-D :-D :-D
-
to keso26
Si pisal ze ti nesiel aj TonyG! Som spustil tuto hernu "update" prebehol normalne akurat som musel znovu vlozit svoje uzivatelske meno ;-) no problema, treba mazat cookies vzdy pred vypnutim kompu a je vymalovane, potom sa ti nestane to co dnes *THUMBS UP*. Neviem ci ma vyznam pisat ako sa mazu cookies. Ja to robim cez IE kazdy den a vobec ma to nijako nezatazuje. 8-)
-
titan
dnes som hral na titane dva 5 dolarove SNG v oboch jednoznacny chipleader a potom bac zrazu to padlo a koniec
na online supporte mi pisali nejake nacvicene frazy ze bude nejake "refund" ale zatial tomu nic nenasvedcuje a v "tournament history" mam pri tych SNG jednoducho vyhru 0
trochu ma zacinaju tie herne jebat s prepacenim, na bodogu som vyhral 75 dolacov vo freerolle a ked som si ich chcel vybral tak samozrejme neslo tak mi napisali ze mam spavit depozit tak si spravim ucet na moneybookers a bum nejde to, napisu mi ze pre mna to cez moneybookers neni "supported" no proste jebem radsej na to...
a teraz toto
na online supporte mi pisali nejake nacvicene frazy ze bude nejake "refund" ale zatial tomu nic nenasvedcuje a v "tournament history" mam pri tych SNG jednoducho vyhru 0
trochu ma zacinaju tie herne jebat s prepacenim, na bodogu som vyhral 75 dolacov vo freerolle a ked som si ich chcel vybral tak samozrejme neslo tak mi napisali ze mam spavit depozit tak si spravim ucet na moneybookers a bum nejde to, napisu mi ze pre mna to cez moneybookers neni "supported" no proste jebem radsej na to...
a teraz toto
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
pokerstrategy
ked uz som zaregistrovany tak kde mam napisat ten ich kod? pisem tu lebo na titane ma uz stve ten support vobec neodpisuje
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.