problemy s banrkoll + vas nazor na jednu vec
Re: problemy s banrkoll + vas nazor na jednu vec
Vdaka. Call 7BB 3Bet na moj 4BB PFR takymto hracom robim uz automaticky, to tiez nepridava na kvalite tejto statistiky.
Tych regov som myslel regov na limite, resp. hracov s pomerne normalnymi statistikami. Preco by som hral na 100BB stoloch 20/14, ked je v ponuke mnozstvo 50BB 45+/10 stolov
Tych regov som myslel regov na limite, resp. hracov s pomerne normalnymi statistikami. Preco by som hral na 100BB stoloch 20/14, ked je v ponuke mnozstvo 50BB 45+/10 stolov
- sharkey
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
lebo so 100bb mozes lepsie pretavit svoj edge nad rybami do vysledkov, nakolko najviac(a najvacsich) chyb sa robi zvycajne na turne a riveri..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Zdravim...Mám taký menší problém...neviem či sa to stáva mne ale sú na tom tak zle všetky herne, ale ak poznáte niekto poker heaven a hrali ste tam niekedy chcel by som vediet či sa aj vám stávalo že akonáhle ste neštastne prehrali dobrý hand proti fishke vo vyššej fáze kvalitného turnaja spustili ste dalsi turnaj alebo cash game. A tu prichádza hlavný bod programu. Ako by zázračne začnem prehrávat ruky ako AA, KK, AK proti uplnym airom čo snad nie je normalne. najlepši priklad. 10e freeze...cca 150 hráčov zostáva nas 33. Blindy 300/600 moj stack 8500 súper 7200, ja AK on AQ preflop. ja raise 1800 super call. flop A95 ja bet 1800 super call, turn 2, ja all in super call, river Q. všetko v pohode zostalo mi par chipov. hned nasl. hra ja AK opat...z voleja all in jeden call s KQ flop 556 turn 5 river Q. je to vobec normalne...a toto sa potom deje dobre dva tyzdne a nema to konca...a nemyslim si ze tie ruky hram zle...diky za radu...pauzu som skúšal nepomohla...asi vymažem HEAVEN
- Ewe99
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
je to normalne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Obavám sa však, že s takým prístupom postupne pomažeš herne všetky.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
poker heaven je solidna herna, nie prave najlepsia, co sa tyka akcii a podobnych veci, ale hrava tam dost vela hracov a nepatri medzi ziaden odpad internetu. Cize akakolvek myslienka na to, ze by herna akosi koordinovala tvoje handy, je uplne absurdna, nikdy sa nic take nestalo a ak by sa aj v buducnosti stalo, urcite by sa to nedialo tak okato, ze po vypadnuti z turnaja budes v tom dalsom prehravat vsetky ruky, v ktorych si favorit (a ani to nie je mozne, ak bude kazdy take ruky prehravat, kto bude potom vyhravat??). Proste nemozes obvinovat hernu, downswing 2 tyzdne (kolko je to turnajov? lebo casovy usek nema ziadnu vypovednu hodnotu, kedze mozes hrat denne 4 turnaje ale aj 40) je vcelku normalny pri SnG a MTT, cize nic vynimocne.
to si niekde cital, ze ked si das pauzu od pokru a znovu zacnes hrat tak musis byt ziskovy? prestavka ti ma pomoct ochladit si mysel, aby si si nesadal k PC s tym, ze kolko zasa prehras, ale aby si nasiel sebadoveru a robil spravne rozhodnutia a netiltil sa zbytocne este pred zaciatkom session. A btw, co to bola za pauzu, ked toto sa ti deje 2 tyzdne? To si mal akoze pauzu jeden den?
Co mozes spravit je zacat STUDOVAT, citat, pozerat, diskutovat, analizovat a snazit sa zlepsit svoju hru. Hrat turnaje je dost tricky, ak nemas dostatocne velky BR, pretoze potom sa ti zdaju swingy drsnejsie, ako v skutocnosti su
Ja ti mozem zazelat iba , nech co najskor najdes stratenu pohodu a dobre rivery na stoloch
P.S.: aj ked je toto forum prevazne zaplnene CG hracmi, je tu par velmi dobrych SNG blogov, kde sa rozoberaju najroznejsie situacie. Staci sa tu trosku pokukat a urcite najdes nieco, co ti pomoze zlepsit hru
Ewe99 napísal:pauzu som skúšal nepomohla
to si niekde cital, ze ked si das pauzu od pokru a znovu zacnes hrat tak musis byt ziskovy? prestavka ti ma pomoct ochladit si mysel, aby si si nesadal k PC s tym, ze kolko zasa prehras, ale aby si nasiel sebadoveru a robil spravne rozhodnutia a netiltil sa zbytocne este pred zaciatkom session. A btw, co to bola za pauzu, ked toto sa ti deje 2 tyzdne? To si mal akoze pauzu jeden den?
Co mozes spravit je zacat STUDOVAT, citat, pozerat, diskutovat, analizovat a snazit sa zlepsit svoju hru. Hrat turnaje je dost tricky, ak nemas dostatocne velky BR, pretoze potom sa ti zdaju swingy drsnejsie, ako v skutocnosti su
Ja ti mozem zazelat iba , nech co najskor najdes stratenu pohodu a dobre rivery na stoloch
P.S.: aj ked je toto forum prevazne zaplnene CG hracmi, je tu par velmi dobrych SNG blogov, kde sa rozoberaju najroznejsie situacie. Staci sa tu trosku pokukat a urcite najdes nieco, co ti pomoze zlepsit hru
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
dakujem za rady...
- Ewe99
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
mozem potvrdit ze je to tak v kazdej herni, hral som uz vo viacerych a vsade sa stavaju vselijake zveriny......
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ja si dokonca pamätám že som na úvod turnaja prehral nejaký flip a ostalo mi 30 chipov pri AVG stacku 1500+, nakoniec som sa veľa allinmi vypracoval aby som vypadol s 82k stackom pred FT....
A s tými rukami, ja som videl asi najväčší fish luck keď suckol 2x AA v 2 hrách po sebe, najprv mne AA vs QJ flop J84 turn 8 river J a potom s 29s flopol flush kde súper mal AA s A vo farbe...Bola to CG a fish potom ofc zdrhla
A s tými rukami, ja som videl asi najväčší fish luck keď suckol 2x AA v 2 hrách po sebe, najprv mne AA vs QJ flop J84 turn 8 river J a potom s 29s flopol flush kde súper mal AA s A vo farbe...Bola to CG a fish potom ofc zdrhla
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
To je normalne.
Moja najhorsia seria.
4xQQ a 7xKK prehrane po sebe v all-inoch -- vzdy som letel z turnaja.
Naj prehra.
Bol som 1 miesto od ITM, som na skorej pozicii, UTG az UTG+2 myslim. Doslo mi AA, tak to tam posielam. BB dorovnava s 64o.
A ja vypaduvam z turnaja, spravil postupku.
Moja najhorsia seria.
4xQQ a 7xKK prehrane po sebe v all-inoch -- vzdy som letel z turnaja.
Naj prehra.
Bol som 1 miesto od ITM, som na skorej pozicii, UTG az UTG+2 myslim. Doslo mi AA, tak to tam posielam. BB dorovnava s 64o.
A ja vypaduvam z turnaja, spravil postupku.
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.