Pajo22 Blog tažke začiatky

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pajo22 Blog tažke začiatky

Odoslaťod dzejkej 11 Sep 2010 12:53

Tak KQo by som nemal problem ani callnut preflop, ale to zalezi na jeho otvaracom range - ak tam ma dominovane ruky alebo je CO je fishka, tak kludne si zahram tu ruku s absolutnou poziciou. Rozhodne ale ked 3betujes, tak chces iny sizing a samozrejme pri tom pomaha aj mat full stack.

To, co pises k hre na flope je (bez urazky) nezmysel.
1) Betujes ako bluff? Cakas, ze Ti tam foldne TPTK alebo OVP? Ty mas TPGK a nie 76o, tak co tam ako chces bluffovat?
2) Ked Ta on raisne, tak to tam tlacis s tym, ze "som vytváral image silnej ruky. Bluff!!!". Lebo on Ti tam urcite foldne ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pajo22 11 Sep 2010 15:39

dzejkej napísal:Tak KQo by som nemal problem ani callnut preflop, ale to zalezi na jeho otvaracom range - ak tam ma dominovane ruky alebo je CO je fishka, tak kludne si zahram tu ruku s absolutnou poziciou. Rozhodne ale ked 3betujes, tak chces iny sizing a samozrejme pri tom pomaha aj mat full stack.

To, co pises k hre na flope je (bez urazky) nezmysel.
1) Betujes ako bluff? Cakas, ze Ti tam foldne TPTK alebo OVP? Ty mas TPGK a nie 76o, tak co tam ako chces bluffovat?
2) Ked Ta on raisne, tak to tam tlacis s tym, ze "som vytváral image silnej ruky. Bluff!!!". Lebo on Ti tam urcite foldne ..

Neboj neuražam sa viem že niektore moje rozmyslanie je nelogicke berem každu tvoju radu!!! Ked to napíšeš ty tak to fakt vyzera nelogicky. Full stack bola chyba ta už sa nebude opakovat nastavil som si automaticke doplnanie.

Ja som 3betoval lebo som čakal že zahodi slabší ruku (kedy som predpokladal že ma niečo ako J10, a stredne pary kedže raisoval len 30centov a inokedy raisuje na 40centov) a popriade aby som jedneho z nich vytlačil a išiel na flop z jedným hračom ktorý bude mat predstavu o mojej silnej ruke. S týmto zamerom som tam šiel mal som to teda radčej callnut?

A už som pochopil čo si chcel povedať (možno) moj Cbet nemal premna znamenať Bluff ale value beting s tým že čakam že ma horšiu kartu ktoru mi callne alebo zahodí. ano? Alebo tam nemal byt vobec? čo som mal spravit prosim ta?

No a tlačil som to tam z nadejou že mi bude stačit TPGK alebo to poprípade zahodí.(to bola chyba) Ved som povedal že ti bola sprosto zahrane :D
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Sep 2010 18:14

Pajo22 napísal:Ja som 3betoval lebo som čakal že zahodi slabší ruku (kedy som predpokladal že ma niečo ako J10, a stredne pary kedže raisoval len 30centov a inokedy raisuje na 40centov)

Ked si myslis na zaklade predchadzajucej skusenosti, ze ma slabu ruku a to bud kombinacie, ktore KQ dominuje alebo PP, ktore budu mat velky problem pokracovat 3way, tak preco si sa rozhodol s KQ 3betovat a vyfoldovat tie ruky? :)

Keby si tam mal A3o alebo K7s, tak nic nepoviem, ak 3betujes, pretoze ma slaby range. Len si uvedom rozdiel medzi KQ a medzi A3 alebo K7. Mas potencial trafit top pair, na zaklade sizingu si nemyslis, ze tak raisuje silnejsie ruky a skor ma ruky, ktore dominujes. Ako bonus k tomu mas este poziciu :).[/quote]

Pajo22 napísal:A už som pochopil čo si chcel povedať (možno) moj Cbet nemal premna znamenať Bluff ale value beting s tým že čakam že ma horšiu kartu ktoru mi callne alebo zahodí. ano? Alebo tam nemal byt vobec? čo som mal spravit prosim ta?

No ci ma zmysel cbet musis vediet Ty a nie ja :).
  • Ak si myslis, ze tam ma horsie Qx ruky a PP a zaroven s nimi je schopny pokracovat a zaroven je horsich pokracujucich ruk viac ako lepsich, tak betuj for value.
  • Ak si myslis, ze je schopny foldnut lepsie ruky ako Tvoje a zaroven je ich dostatocne vela v porovnani s tymi, ktore su lepsie a pokracuju, tak betuj ako bluff. To je ale nerealne.
  • Ak cakas, ze Ti horsie foldne okrem nejakeho QJs a lepsie pokracuju, tak radsej nebetuj.

Tym nechcem povedat, ze si to zahral automaticky zle, ale Tvoje myslienkove postupy nesedia s liniou, ktoru si hral a to je problem :). Proti nejakemu velmi fishy superovi je to easy 3bet for value a stackoff s usmevom na tvari, proti inemu to uz tak nemusi byt. Dolezite je si urcit, preco chceme 3betovat tuto ruku v porovnani s callom a podla toho sa riadit postflop.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Pajo22
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pajo22 25 Mar 2011 19:40

Po dlhom čase som zas prispiem do svojho blogu neuspechu a zufalstva. Tento mesiac katastrofa podobna Japonsku :crazy: !!! Najskor na Mybete NL20 a po velkom pade som prešiel znova na Purple NL10 eurove stoly kde sa mi pred tým darilo no ani to nebola štastná volba. Nevim čo sa deje nevravim že hram najlepšie na svete ale doteraz som hraval aj horšie niekedy a išlo to. Zúfalstvo!!!! Obrazok Purple ukazuje sice USD ale v skuročnosti sú to EUR takže celkom dosť!!! Prišiel som tento mesiac o polovicu bankrollu a to som chcel ist na NL30 niekedy teraz no dostal som sa o pol roka práce dozadu.
Prílohy
purple herna.jpg
purple herna.jpg (128.17 ) Zobrazená 3382 krát
mybet.jpg
mybet.jpg (124.26 ) Zobrazená 3371 krát
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod lolofon 25 Mar 2011 20:05

gl, nech sa to otoci, s dobrym brm sa da prekonat takmer kazdy swing. Nejaky coaching/sweat by to asi chcelo.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Pajo22 25 Mar 2011 20:15

Dakujem hadam sa to štastie aspon trošku kumne prikloní. A coaching??? to je aj o peniazoch a to pri tom ako ich prehravam vela nemam aj RB neni nič moc na NL10 takže uvidim budem musiet zalovit do vrecka trošku. Zatial sa budem musiet uspokojiť nejakým člankom a videom a tak podobne ako doteraz.
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Zeltzn 25 Mar 2011 20:35

Myslím že nejaké video keby spravíš zo svojej hry a nakomentuješ svoje myšlienkove pochody a upneš to niekam tak by sa nato určite pár ľudí pozrelo :) ja si rád pozriem nejaké také video :D Alebo sweetka s nejakým hráčom čo hrá podobné limity :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Pajo22 25 Mar 2011 22:16

Zeltzn napísal:Myslím že nejaké video keby spravíš zo svojej hry a nakomentuješ svoje myšlienkove pochody a upneš to niekam tak by sa nato určite pár ľudí pozrelo :) ja si rád pozriem nejaké také video :D Alebo sweetka s nejakým hráčom čo hrá podobné limity :)

No to sa da sraviť na tuto možnosť som aj zabudol :D uvidim ako budem mat v najbližšom čase priestor na to lebo mam toho strašne vela v škole a pisanie Bakalarky no hadam sa v nedelu poobede najde nejaký čas na hodinovú. A potom to niekam posuniem. Možno by som aj ja potom pozrel tvoju hru maš nejake svoje videjko???
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Zeltzn 26 Mar 2011 09:45

Odporúčam spravíť 30 minút čistého hracieho času, keď to ptm budeš komentovať tak to bude aj taká 1 aj štvrť hodiny keď sa to pretiahne :) Nie nemám :) Alebo ak nestíhaš spraviť video a nájde sa nejaký ochotný hráč ktorý hrá tvoje/vyššie stakes tak sweetka je bomba, mne veľmi pomohla :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Pajo22 05 Máj 2011 07:32

Cawte!!! potrebujem súrne pomocť s výberom herni kde dostanem celkom slušný RB 30% a viac neviete o niečom??? prosim ak niečom viete skuste mi poradit ja už neviem kam mam ist. :gl: prajem
Obrázok používateľa
Pajo22

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!