Titan Poker
co s tym?
Neviete mi niekto poradit co mam spravit NOD32 mi pise ked stiahnem tento poker ze je to nejaka hrozba a neulozi mi ho.Ked vypnem NOD32 tak takisto prestane stahovat tento poker a neulozi ho.Da sa s tym nieco spravit?
- pidzey
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: co s tym?
mam s tym rovnaky problem...
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: co s tym?
Ja mam Vistu tak som rozmyslal ci to nieje aj koli tomu.
- pidzey
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Podte si zahrat
Vsetci co sa registrovali do titan poker herne cez pokerportal.sk si mozu dnes zahrat paradny turnaj kde je garancia 568$, vsetko v tokenoch na WPS Ocean.
Vstupne na turnaj je len 2$, ale minimum je 15 hracov. Je to primarne turnaj pre jednu slovinsku stranku, ale hraci co sa registrovali cez pokerportal.sk mozu hrat tiez.
Najlepsie na tom je ze zo slovincov tam zatial neni nikto :)
Kto moze tak podte hrat, prve miesto berie token za 490$, turnaj zacina dnes 23:05!
Vstupne na turnaj je len 2$, ale minimum je 15 hracov. Je to primarne turnaj pre jednu slovinsku stranku, ale hraci co sa registrovali cez pokerportal.sk mozu hrat tiez.
Najlepsie na tom je ze zo slovincov tam zatial neni nikto :)
Kto moze tak podte hrat, prve miesto berie token za 490$, turnaj zacina dnes 23:05!
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Podte si zahrat
nemam hernu rad, nedam ani cent *STOP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Podte si zahrat
neblazni Apiku, je to paradny turnaj, prvych 15 ludi bere tokeny a zatial som tam len ja s vladom, paradna prilezitost ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Podte si zahrat
nemam tam bubaky *TIRED*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.