Hi Yegon,
komentujem 4.diel:
1. hand #610 0:07:20 nie je mozne, ze super overraisol na 5BB svoju dobru ruku aby len reprezentoval ze je v tilte, hm? (2 hry predtym prehral JJ kde otvaral na 4BB). Predsa nechce s dobrou rukou vsetkych vyfoldovat.
2. hand #688 0:28:00 flopol si flush, raisol si jeho donkbet dost vyrazne na 4x jeho bet, co sa mi nezhoduje s tym, ze si ho tam chcel a dokonca sa s nim aj stacknut ako si sa vyjadril
3.hand #727 0:48:00 super checkol flop 654(flushdraw), nie je to pre neho prilis nebezpecny flop na checkraise? Ak ma overpar riskuje, ze mu to checknes behind. T.j. podla mna ho nemal.
4.hand #795 1:02:00 s K10o si raisol 2,3BB dostal si 3bet 4,85BB a foldol si. Argumenty pre call:
a. ten 3bet je minimalny a voci potu a tvojmu stacku velmi malo na dorovnanie.
b. hrac co ta 3betol je aggro, cize nemusi mat monster, moze to byt semibluf s nejakou nadpriemernou rukou.
c. tym, ze si foldol minraise si ukazal slabost. Kebyze callnes a potom pripadne check/fold by si si viac udrzal image.
5.hand #799 1:04:50 super mal busted flush a straigh draw, ty A high. keby super na riveri betol, do akej vysky betu by si dorovnal na bluff catch?
6. hand #694 33:20 dost chipov sa u teba premlelo v BvB situacii, napr. v tejto ruke. skoro pol stacku, nie je to dost risky business? Lebo mne osobne sa stava, ze v BvB situaciach (alebo buttonsteal vs Blind) prehravam vacsinu chipov
Trenujes to nejako specialne? Je na to nejaka literatura?
7. mas vynikajuce allin win%
8. dalsie dobre hlasky:
"foldol, zrejme to mal v programovom vyhlaseni"
"ocakaval som, ze aj on ma nakupene"
congrats a dik za video (aj masuronike)!