vladeho poker blog
Re: vladeho poker blog
sikovny gratz
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Dik luckeri,
tento mesiac som dal vela, hadam aj 10 MTT , takato vyhra potesi a motivuje, minimalne este 10 dam...
Chcel som deal ale v Cake sieti sa to neda, mam uz nejake HU sng odohrane, ale ten moj super bol dost dobry, nemal som na neho, hlavne som tam chytil hnusnu seriu tusim 6x po sebe 2x (kde x bolo mensie ako T), to sa potom blbo hralo
Z toho asi posledne 2h boli na FT
Inak dobre sa mi hralo, najprv som vyhral kvaldu za 35 (freeze) na tento turnaj a potom pocas turnaja musim povedat ze som nemal myslim ani jeden badbeat, co je zaklad uspechu
dzejkej napísal:Ty ako hras poker raz za 3 mesiace, vyownujes MTT a znova si das pauzicku?
tento mesiac som dal vela, hadam aj 10 MTT , takato vyhra potesi a motivuje, minimalne este 10 dam...
___Mortylen___ napísal:Gratz! BTW, ako sa Ti hral heads-up o $6000?
Chcel som deal ale v Cake sieti sa to neda, mam uz nejake HU sng odohrane, ale ten moj super bol dost dobry, nemal som na neho, hlavne som tam chytil hnusnu seriu tusim 6x po sebe 2x (kde x bolo mensie ako T), to sa potom blbo hralo
meomir napísal:Mna zaujal aj celkovy cas: 7h,23min. Fuf to muselo byt...
Z toho asi posledne 2h boli na FT
Inak dobre sa mi hralo, najprv som vyhral kvaldu za 35 (freeze) na tento turnaj a potom pocas turnaja musim povedat ze som nemal myslim ani jeden badbeat, co je zaklad uspechu
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Awesome man, gratz.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
vlade napísal:
... musim povedat ze som nemal myslim ani jeden badbeat, co je zaklad uspechu
prostě lucker
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Gratz
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
very nice!
gratulujem
gratulujem
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Nice job, keby som vyhral $14k zacnem novy zivot
WD
WD
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Tak som sa vo Februari trocha rozhybal, chcel by som zacat viac hravat, celkom ma zacali bavit HU SNG, tak som ich par odohral. Mal som v plane odohrat 1k turnajov, to sa zial nepodarilo, uvidime, dufam ze v marci sa podari odohrat viac.
Hral som v 2 herniach, najprv Wi****m hill, potom P****Stars, zacal som priblizne so 100$ v kazdej herni od 10$ HU SNG turbo (na Wi****m hill som zacal niekedy koncom januara, vo februari uz len ciste 20$ turnaje).
Vyclearoval som aj nejake bonusy, takze celkovo bol profit cca 700$.
Ciel na marec je dostat sa s nejakym rozumnym bankrollom na 30$ turnaje na stars aj WH a profit cca 1k$
Hral som v 2 herniach, najprv Wi****m hill, potom P****Stars, zacal som priblizne so 100$ v kazdej herni od 10$ HU SNG turbo (na Wi****m hill som zacal niekedy koncom januara, vo februari uz len ciste 20$ turnaje).
Vyclearoval som aj nejake bonusy, takze celkovo bol profit cca 700$.
Ciel na marec je dostat sa s nejakym rozumnym bankrollom na 30$ turnaje na stars aj WH a profit cca 1k$
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
..hehe parada ..drzim palce
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.