pokerportal freeroll
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
pokerportal freeroll
Pisete ze tento freeroll na PS ma byt iba pre tich co sa registrovali cez tento web, ale zda sa ze je chraneny iba heslom a uz je tam registrovanych cez 3000 hracov z roznych krajin co je trochu haluz
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pokerportal freeroll
asi PP.sk prodali do ruska
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Je to akoze nespravodlive ked to malo byt len pre hracou co sa regli cez pp
Ja som cakal ucast okolo 200 hracou a nie 3000...takto sa to ani neoplati hrat..
Pls moze sa to este nejak vyriesit?
Ja som cakal ucast okolo 200 hracou a nie 3000...takto sa to ani neoplati hrat..
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
corgonNR napísal:Je to akoze nespravodlive ked to malo byt len pre hracou co sa regli cez pp
admin to urcite zkusi vyresit, uvidime
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:corgonNR napísal:Je to akoze nespravodlive ked to malo byt len pre hracou co sa regli cez pp
admin to urcite zkusi vyresit, uvidime
Treba zahrat stylom: log on - all in - log out
Naco sa tri hodiny natahovat s rusakmi
alebo ignorovat turnaj kedze sa nasiel dajaky dobrak co praskol heslo na facebook.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Ano, maju to chybne nastavene bohuzial, pisal som uz 2 maily manazerovi, neviem ci to stihnu zmenit
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zda sa ze uz je to na PS fix len teraz bude asi ine heslo tak pls ked budete vedet pass tak napiste ho sem alebo zmente to stare dikes
- GR33S
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
GR33S napísal:Zda sa ze uz je to na PS fix len teraz bude asi ine heslo tak pls ked budete vedet pass tak napiste ho sem alebo zmente to stare dikes
Malo by to byt teraz uz ok, spravne heslo najdete tam kde vzdy => http://www.pokerportal.info/online-turnaj ... a-turnaje/
- vlade
vlade napísal:GR33S napísal:Zda sa ze uz je to na PS fix len teraz bude asi ine heslo tak pls ked budete vedet pass tak napiste ho sem alebo zmente to stare dikes
Malo by to byt teraz uz ok, spravne heslo najdete tam kde vzdy => http://www.pokerportal.info/online-turnaj ... a-turnaje/
nove heslo neplatne.
funguje stare heslo
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:vlade napísal:GR33S napísal:Zda sa ze uz je to na PS fix len teraz bude asi ine heslo tak pls ked budete vedet pass tak napiste ho sem alebo zmente to stare dikes
nove heslo neplatne.
funguje stare heslo
Heh, fakt, uz mi pisal manazer ze to zmenili zasa na to povodne, takze medzi turnajmi je uz spravne heslo
- vlade
Počet príspevkov: 23 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.