Vcerajsi super satelit for poker EM,500 e bi,28 hracov,3 tikety.
Hra sa level 3,100/200,hram velmi malo ruk,a nachadzam QcJc na buttone,z MP limpuje hrac,ktory bol snad este viac tight ako ja,hral 1 ruku,kde vyhral polku stacku s KK,on cca 15k,ja 12k.
Rozhodujem sa pre prvy squeez vecera,raise 700,typek dost prekvapivo call.
Flop AcTx4c je pre mna monster,typek vsak prekvapivo betuje do potu 1.7k 800.
Tipujem,ze ma eso,otazka pre mna je ake?S cim limpcalluje tight hrac OOP?AJ,AT?Suited bejby A?
Rozhodujem sa pre call.
Turn mi prinasa nuts Kd,typek zasa bet 800 do potu 3.3k,ja raise na 2.200,on takmer insta call.
River blankuje,on check a ja tankujem asi minutu a rozmyslam co ma a kolko s cim doplati.
Rozhodujem sa pre bet cca 4/5 potu,on rozmysla cca 2 minuty a folduje.
Otazok je viacero.
Ako zahrat flop?Flopol som sice monster,napriek tomu som nemal dostatocny read na supera,co urobi s nejakym AJ,AT a nemohol som vylucit ani TT ci 44.Nechcel som riskovat jeho 4 bet,hlavne ked sa jedna o satelite a ja mam average 60 BB stack.
Dalsia otazka je ako zvolit value bet na river.
Je dobre to tam nasypat za 3 sekundy alebo premyslat?A aku vysku?
Hral som 2-3 ruky,uplne prvu hru som vyhral 2k pot so 73,avsak limped pot a ja na BB.
V dalsej showdown ruke som mal AK na A high.
A v tretej som blafoval damu na Q high boarde a ked dorovnala river tak som insta muckol.
Cize take info mal on o mne.
[MTT] live super satelit-early/middle
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: [MTT] live super satelit-early/middle
U mna PF fajn (az na to ze toto podla mna neni squeeze, ale len isoraise), flop good, mas ruku aj poziciu, ale pravdepodobne si behind a je minimalna sanca ze ti zahodi stredne Ax, turn davas maly raise, to som nepochopil, river 4/5 u mna good, vzhladom na turn snap call je to takmer vzdy AT-AK, takze bude platit dost.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: [MTT] live super satelit-early/middle
-a keby to nebol satelite?raisneme uz flop?
E:ked si tak spätne kukam jeho liniu tak to bolo asi AJ mozno AQ,,mozno nejake suited A,nebol by lepsi river mensi napr. okolo polky potu, s tym ze sety a by ma asi na no flush boarde pretocil a dorovnal by aj vsetky esa
E:ked si tak spätne kukam jeho liniu tak to bolo asi AJ mozno AQ,,mozno nejake suited A,nebol by lepsi river mensi napr. okolo polky potu, s tym ze sety a by ma asi na no flush boarde pretocil a dorovnal by aj vsetky esa
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.