NHL fantasy league
Re: NHL fantasy league
tak ja si vytvaram list, len mam otazku ohladne toho, ako to ten PC draftne - bude to prvych 22 hracov z mojho listu? mozu mat 2 teamy rovnakych hracov? co to znamena, ze PC mi z mojho listu vytvori primerany roster (daco take je tam v navode pri draft central)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
nemozes mat samozrejme rovnakych hracov v 2 teamoch draft proste pojde ze sa vylosuje random poradie prveho kola a ked ma prvy v prvom kole na 1 priecke listu oveckina tak ho dostane , teraz pojde druhy z prveho kola a ten bude mat na liste tiez oveckina tak preskoci na 2 prieccku v jeho liste a priradi mu toho hraca atd , v dalsom kole potom podla dakeho kluca sa meni poradie vyberu samozrejme
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
aha, interesantne idem si teda nastudovat pravidla, lebo stale nemam jasno v tom, ze o co tam teda ide hraval som hockeyarenu a teda predpokladam, ze je to nieco na ten styl, ale ocividne je to ovela odlisne
-
za co sa davaju body v tejto lige? alebo dke to uvidim?
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
v pravidlach ? ale co som cital tak podla toho ako produktivny su tvoji hraci a druhy bod v zapase je za obranu a vykon brankara ak sa nemylim
-
lol, to ten draft trva akoze do soboty?
-
podla mna by bol dobry napad dat do prveho postu, alebo vytvorit novu temu a bolo by tam kdo sa zucastnuje, nazov tymu, ci sa zucastnil sidebetu a popr. aj ine info
tema by sa mohla volat ***OFFICIAL*** PP.sk NHL Fantasy League
-
josipjs napísal:podla mna by bol dobry napad dat do prveho postu, alebo vytvorit novu temu a bolo by tam kdo sa zucastnuje, nazov tymu, ci sa zucastnil sidebetu a popr. aj ine info
tak v buducnosti to mozme kludne spravit toto je skor taka skusobna sezona kedze vacsina z nas to hra prvy krat
-
kdo to enhra prvy krat? na koho si mam davat pozor?
-
dakto tam ma uz nejaku hviezdicku abo daco take... HC Orava Warriors a manager je matus.medzo
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.