Slemov NL25 sh blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Slemov blog

Odoslaťod meomir 15 Sep 2010 10:14

Potesi...Ja som vcera jednemu neveril, ze ma stvoricu a mal...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Sep 2010 10:15

Pekny betsizing :good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Drobec37 15 Sep 2010 10:26

a prečo si pálil all in na flope si vedel že typek trafil set? alebo že ti to tam callne so vsetkym? alebo prečo si to spravil?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 15 Sep 2010 12:39

nie river ale tvoj fajnovy cbet je mnamka :)
zamysli sa, ako taky overbet formuje a osekava superovu calling range, a potom pouvazuj, preco takto 'palis' blindy :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod slemo69 15 Sep 2010 12:47

mam dvoch superov v 3betovanom pote na heavy drawy boarde, kde mam momentalne nuts. Skusil som donkbet s tym ze dostanem call od vsetkych AA/KK/AQ/77/88 , moznoze AKs... proti vsetkym tymto handam dominujem. Viem ze to bolo zahrate nestandartne, ale chcel som dostat call od horsej handy, a ten som dostal, tak preco je toto palenie blindov ?
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod tucniak 15 Sep 2010 12:55

1. si 3betor takze to je cbet , anie donkbet

2. prave kvoli ohybaniu tej range, nemas pocit, ze:

ak betnes standardne polovicu, call/shove od ruk ako AA/KK dostanes aj tak, maas sancu dostat call aj od nejakeho JJ napr, draws pripadne radi shovnu all in SAME.

vies ono ludia shovuju draw all in aj kvoli nejakej fold equity (aj ked v3 way multiway pote je tento faktor mensi), rozhodne ti vsak tu draw niekto skor shovne ako ti s nou CALLNE.
velkostou betu skratka formujes superovu range vacsinu casu.

Tvoja uvaha ma strbiny, ty si uvedomujes, ze mas efektivne nuts a chces od niecoho call, co by to asi tak teda malo byt, ked vystupujes tak strong?:)

AA a KK mozes v pohode discountnut zo superovej range, lebo by to pravdepodobne 4betoval preflop, takisto aj AK.

ak ale dufas, ze tvoji superi su tak mizerni, ze ti callnu ai s 45ss (a radsej ako by to sami pushli all in), tak sa pravdepodobne casto mylis a stracas value.

musis uvazovat v rangoch a v ich rangoch su najcastejsie nejake poketpary ktore to chcu hrat na lacny showdown. Takto value naozaj neziskas :)

to ze si to sem v zasade postol len kvoli riveru je uz vec druha :)

slemo69 napísal: ale chcel som dostat call od horsej handy, a ten som dostal, tak preco je toto palenie blindov ?

toto je tazky result oriented thinking, zbav sa toho, prosim ta.
ak su aj tvoji superi zli a calluju preflop wide, tak si mal len a len stastie, ze zrovna trafil to 77/88/ AQ ktore tam realne moze mat

chapeme sa? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod slemo69 15 Sep 2010 13:25

Jasne, ono ja viem ze ten all in hned na flope je crazy tah, mal som cbetovat standartne a dostat value zo vsetkych hand ktore by moje bety dorovnali. Dakujem sa postrehy :)
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod tucniak 15 Sep 2010 13:32

nie crazy, ale pokial nemas read ze superi su calling monkeys, tak ZLY tah
:)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 15 Sep 2010 19:18

[rant]
Toto sa deje casto. Hero postne ruku, sustredi sa na bad beat a pritom mu nedochadza, kolko chyb sam porobil a vobec sa na to nezameriava. Robi to vela hracov - upriamuju pozornost zlym smerom. Na to pozor :).
[/rant]

Hral si v tej ruke 2 streety a z nich preflop je ten squeeze prilis maly a postflop shove je velmi zly. Tucniak to napisal dobre :).

Nemusi sa to zdat, ale myslim to v dobrom!:D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 15 Sep 2010 20:52

dzejkej napísal:
Nemusi sa to zdat, ale myslim to v dobrom!:-D

:lol2:

Ale mas pravdu, aj ja som opatrnejsi v urcovani, co je a co nie je beat, odkedy som ich par postol do blogu a bolo mi objasnene, ze to boli situacie, kde som mal zahrat uplne inaksie. Ci by som bol predisiel vysledku alebo nie, to je jedno, pokial ja robim chyby, tak sa taketo set-upy budu stavat castejsie, ako keby som tie chyby nerobil.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!