Ultimate Bet
Ultimate Bet
Diskusia k herni Ultimate Bet
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
to vlade
pisal si niekde, ze tu hravas tak sa chcem opytat,
Hovorim o cash game.
Sme napr. 10 pri stole, ak sa priamo zucastnim hry podla vysky riekm ziskam Ultimate body, to je jasne. Otazka. Ak som pri stople. ale nezucastnim sa konkretnej hry/nie som sit-out samozrejme/, pripusu sa mi body aj za takuto hru. V roznych hernach je to rozne preto sa pytam. Predpokladam, ze vies co myslim, ak nie upresnim, Pytam sa samozrejme kvoli bonusu. Dik za odpoved
Hovorim o cash game.
Sme napr. 10 pri stole, ak sa priamo zucastnim hry podla vysky riekm ziskam Ultimate body, to je jasne. Otazka. Ak som pri stople. ale nezucastnim sa konkretnej hry/nie som sit-out samozrejme/, pripusu sa mi body aj za takuto hru. V roznych hernach je to rozne preto sa pytam. Predpokladam, ze vies co myslim, ak nie upresnim, Pytam sa samozrejme kvoli bonusu. Dik za odpoved
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
sorry, bol som prec
no, viem co myslis ale priznam sa ze som si to nevsimol a uz som odtial vsetko vybral, okrem 40$ a tie som prehral :-D.
Ale vlozim zas a dam ti vediet :)
Ale vlozim zas a dam ti vediet :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pre 1zart1
Tak som si sadol zasa k tym cash stolom a je to tak, body dostavas aj ked len sedis (nevstupil si priamo do hry)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.