[CG] river bluffraise?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] river bluffraise?

Odoslaťod yegon 16 Sep 2010 23:07

snehvideog 35/1 fish
OMGdeAasgier 25/22 reg, turn cbet 72%

turn mal byt fold som sa nechal zviest jeho barrellovacimi stats a neuvedomil som si ze s fishkou v pote nebude bluffovat

river velmi dlho rozmyslal kym vsadil a mne to prislo ze by mohol byt schopny bet/foldu lebo jedina draw z flopu prisla
QsJs/JsTs/Js9s su urcite v mojej range a na river sa s nimi dostanem a mozem takto hrat vsetky flopnute sety. AK by aj mal 2pair ako AK tak jedine co bije je bluff a kedze draw z flopu dosla tak nemam s cim bluffovat len s made handou co sa moc nerobi

Prima Network $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 930588
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $221.00
MP: $847.41
CO: $200.00
BTN: $443.92
SB: $201.00
Hero (BB): $209.60

Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with T :diamond: K :club:
1 fold, MP calls $2, 2 folds, SB calls $1, Hero checks

Flop: ($6.00) 2 :heart: J :diamond: K :spade: (3 players)
SB bets $6.00, Hero calls $6, MP calls $6

Turn: ($24.00) 7 :spade: (3 players)
SB bets $16.00, Hero calls $16, MP folds

River: ($56.00) A :spade: (2 players)
SB bets $32.00, Hero raises to $88
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: [CG] river bluffraise?

Odoslaťod yegon 16 Sep 2010 23:19

lol pozeram na to vidim ze to bola blbost asi som uz prilis stary aj na hranie 4 stolov, neuvedomil som si ze je to limpnuty pot

tym padom villainova range neobsahuje AK/KQ/KJ/JJ/KK a ak betuje for value tak ma 22/QT (QT asi bude sem tam tiez izolovat)

okrem toho ani ja nemozem mat KK/JJ

tym padom sa snazim villaina vyfoldovat zo setu alebo straight - hmm to asi fungovat nebude :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: [CG] river bluffraise?

Odoslaťod tucniak 16 Sep 2010 23:21

No podla mna zakladna chyba zmyslania v tejto ruke je uvazovanie o tom turn cbete,
kedze on na SB completuje, nie je to standardny spot kde by pf otvaral povedzme MP a ty si flatoval napr BTN.

Ja sa takto completujucich regov na SB snazim vacsinou punishovat, aj ked je fishka za mnou, neviem, ci je to tu na mieste a ci by sa ti to KTo hralo ktovieako pohodlne, ale aspon by si mal iniciativu.

Myslim, ze nejake KK/JJ z jeho range mozeme discountut, takze mozno nejake KJs ktore zo SB nechce raisovat, OESD a set(co je malo combos) si viem predstavit, ze takto leaduje.

Je dost dobre mozne ale, ze som uplne mimo, neviem si velmi predstavit jeho completovaci range na SB.

Kazdopadne ak aj leadoval nejaky uplny crap ako steal co je nepravdepodobne, mohol barelovat turn len z dovodu ze pickol dodatocnu equity( v tom pripade hitol river), ale to mi pride v 3way pote s fishou pritiahnute za vlasy.

edit:
uz si nieco dopisal ale mazat sa mi to nechce :) AK tiez ofc nema v range..
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!