snehvideog 35/1 fish
OMGdeAasgier 25/22 reg, turn cbet 72%
turn mal byt fold som sa nechal zviest jeho barrellovacimi stats a neuvedomil som si ze s fishkou v pote nebude bluffovat
river velmi dlho rozmyslal kym vsadil a mne to prislo ze by mohol byt schopny bet/foldu lebo jedina draw z flopu prisla
QsJs/JsTs/Js9s su urcite v mojej range a na river sa s nimi dostanem a mozem takto hrat vsetky flopnute sety. AK by aj mal 2pair ako AK tak jedine co bije je bluff a kedze draw z flopu dosla tak nemam s cim bluffovat len s made handou co sa moc nerobi
Prima Network $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 930588
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $221.00
MP: $847.41
CO: $200.00
BTN: $443.92
SB: $201.00
Hero (BB): $209.60
Pre Flop: ($3.00) Hero is BB with T K
1 fold, MP calls $2, 2 folds, SB calls $1, Hero checks
Flop: ($6.00) 2 J K (3 players)
SB bets $6.00, Hero calls $6, MP calls $6
Turn: ($24.00) 7 (3 players)
SB bets $16.00, Hero calls $16, MP folds
River: ($56.00) A (2 players)
SB bets $32.00, Hero raises to $88
[CG] river bluffraise?
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] river bluffraise?
lol pozeram na to vidim ze to bola blbost asi som uz prilis stary aj na hranie 4 stolov, neuvedomil som si ze je to limpnuty pot
tym padom villainova range neobsahuje AK/KQ/KJ/JJ/KK a ak betuje for value tak ma 22/QT (QT asi bude sem tam tiez izolovat)
okrem toho ani ja nemozem mat KK/JJ
tym padom sa snazim villaina vyfoldovat zo setu alebo straight - hmm to asi fungovat nebude
tym padom villainova range neobsahuje AK/KQ/KJ/JJ/KK a ak betuje for value tak ma 22/QT (QT asi bude sem tam tiez izolovat)
okrem toho ani ja nemozem mat KK/JJ
tym padom sa snazim villaina vyfoldovat zo setu alebo straight - hmm to asi fungovat nebude
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: [CG] river bluffraise?
No podla mna zakladna chyba zmyslania v tejto ruke je uvazovanie o tom turn cbete,
kedze on na SB completuje, nie je to standardny spot kde by pf otvaral povedzme MP a ty si flatoval napr BTN.
Ja sa takto completujucich regov na SB snazim vacsinou punishovat, aj ked je fishka za mnou, neviem, ci je to tu na mieste a ci by sa ti to KTo hralo ktovieako pohodlne, ale aspon by si mal iniciativu.
Myslim, ze nejake KK/JJ z jeho range mozeme discountut, takze mozno nejake KJs ktore zo SB nechce raisovat, OESD a set(co je malo combos) si viem predstavit, ze takto leaduje.
Je dost dobre mozne ale, ze som uplne mimo, neviem si velmi predstavit jeho completovaci range na SB.
Kazdopadne ak aj leadoval nejaky uplny crap ako steal co je nepravdepodobne, mohol barelovat turn len z dovodu ze pickol dodatocnu equity( v tom pripade hitol river), ale to mi pride v 3way pote s fishou pritiahnute za vlasy.
edit:
uz si nieco dopisal ale mazat sa mi to nechce AK tiez ofc nema v range..
kedze on na SB completuje, nie je to standardny spot kde by pf otvaral povedzme MP a ty si flatoval napr BTN.
Ja sa takto completujucich regov na SB snazim vacsinou punishovat, aj ked je fishka za mnou, neviem, ci je to tu na mieste a ci by sa ti to KTo hralo ktovieako pohodlne, ale aspon by si mal iniciativu.
Myslim, ze nejake KK/JJ z jeho range mozeme discountut, takze mozno nejake KJs ktore zo SB nechce raisovat, OESD a set(co je malo combos) si viem predstavit, ze takto leaduje.
Je dost dobre mozne ale, ze som uplne mimo, neviem si velmi predstavit jeho completovaci range na SB.
Kazdopadne ak aj leadoval nejaky uplny crap ako steal co je nepravdepodobne, mohol barelovat turn len z dovodu ze pickol dodatocnu equity( v tom pripade hitol river), ale to mi pride v 3way pote s fishou pritiahnute za vlasy.
edit:
uz si nieco dopisal ale mazat sa mi to nechce AK tiez ofc nema v range..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.