SNG

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

SNG

Odoslaťod jamesss 18 Sep 2010 16:10

Ahojte.

Volám sa Jakub a poker hrám už skoro 2 roky. Venujem sa hlavne SNG turnajom.
Chcel by som vedieť aké máte skúsenosti s 6 dolárovými turbami. Hrám v herni Pa***Poker a trpím nekonečným breakeven-om. Je možné aby po 500 turnajoch som bol na tom istom?? Taktiež používam SNgwizard a pravidelne trénujem viac ako 95% mojich pushov je EV+. Je možné že by tých 5% zlých pushov ovplyvňovalo až tak môj profit?? Alebo jednoducho 500 SNG je málo...
Ďakujem.
jamesss

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: SNG

Odoslaťod keso26 18 Sep 2010 17:21

jedna vec je, ze 500 turnajov je prilis malo, ta druha, ze party ma nehorazne fee pri sng-ckach. 6 dolarovy turnaj je vlastne 5+1 co je neskutocnych 20% fee oproti napr. P****Stars, kde je buy-in 6+0,5 a teda fee je len cca 8% resp. iPoker herne, kde je fee 10%. Lahko si zratas, o kolko $ si prisiel a ako Ti to ovplyvnuje ROI.

edit: btw, presunul som Ti temu, kedze tvoje otazky nepatria do pokrovych partii.

Za tento príspevok od keso26 poďakovali :
0x
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod TomMolivan 18 Sep 2010 18:29

Nehovoriac o tom, že na iPokri sa dá na niektorých herniach čistením FDB a využitím VIP programu dosiahnúť 50-70% rakeback.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod jamesss 19 Sep 2010 12:56

ĎAKUJEM za reakcie. Čiže mi radíš aby som sa presunul na Ipoker sieť? Myslíte že mám svoju stratégiu prispôsobiť fish hráčom alebo mám hrať podľa wizardu? Ide o to že pre mňa sú na 6 dolárových SNG strašné fishe a mňa to ničí. Napr.: blind vz. blind ma calluju atc. A samozrejme že nehovoriac môj push s UTG s KK dorovná 5 hráčov. A pri SNG je asi variacia na na najvižšej úrovni. Skúšal som shoty na 50dolárové SNG a tam bola úroveň len o niečo vyžšia... ja viem je to dobré ale neviem či pre SNG! Mám prejsť na CASH? SNG hrám len preto že ma to strašne baví.
jamesss

Odoslaťod Chlpo1989 19 Sep 2010 13:05

jamesss napísal:
Napr.: blind vz. blind ma calluju atc.
Tak prisposobim range, nie?
A samozrejme že nehovoriac môj push s UTG s KK dorovná 5 hráčov.
A to je zle, alebo ako?

jamesss napísal: 6 dolárových SNG

jamesss napísal: Skúšal som shoty na 50dolárové SNG ja viem je to dobré

Zda sa ti byt dobre skakat z 6USD na 50USD?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod HypAA 19 Sep 2010 13:09

vzdy hraj podla wizardu az na par extremnych situacii kde musis zobrat EV- lebo uz lepsia nebude...

velmi dolezite je spravne nastavit range supera :) o tom to cele je..

edit: pokial nemas po odpocitani rakebacku rake cca. 4-8% tak to budes velmi tazko beatovat...sa mi zda ze Pa***Poker ani rakeback nema
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod ropman 19 Sep 2010 15:01

tak 20% fee je strasne vela, to sa potom nediv ze tam hraju len ryby ved nikto normalny nebude grindit pri takomto fee a 0% rakebacku...

len nechapem preco si myslis ze budes porazat dobrych hracov ked sa (podla vlastnych slov) nevies prisposobit ani rybam... ved to je zakladny princip pokru najst slabiny u superov a vyuzit ich vo svoj prospech. a ryby maju tych slabin najviac a najlahsie sa hladaju. s takymto pristupom ti mozem poradit len jedno - bud sa na to vyser alebo sa to nauc hrat so spravnym myslenim. ja som sa na to vysral.
ropman

Založený: Júl 2008

Odoslaťod jamesss 19 Sep 2010 18:02

Chlpo1989 napísal:Zda sa ti byt dobre skakat z 6USD na 50USD?

No samozrejme že to bol upswing a vtedy som sa nato cítil. Najprv som prešiel na 10, 20 až potom na 50 a vtedy som si dosť pomohol ale to len raz bolo.

Chlpo1989 napísal:A samozrejme že nehovoriac môj push s UTG s KK dorovná 5 hráčov.
A to je zle, alebo ako?

Ide o to že už proti trom limperom s lepšou range mám len 50% šancu.

Jasné že svoju range prispôsobujem mne ide len o to č tých zvyšných 5% EV- pushov ovplivňuje veľmi môj profit alebo až tak nie.
Určite zmením herňu. Nepoznáte nejakú dobrú SNG herňu s dobrým rakebackom? Samozrejme okrem P****Stars. Tam sa mi nejako nedarí zatiaľ. myslím že je riggred. :(
jamesss

Odoslaťod Topolman 19 Sep 2010 19:26

jamesss napísal: myslím že je riggred. :(

urcite to je tym :good:
:D

a ked uz tak rigged
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!