lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
no ja letim zajtra v noci do barcelony na EMOP takze sa nedalo, inak by som siel
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Nechce sa mi hľadať môj blog, tak sa posťažujem tu .
Yegon mal pravdu, písanie do jeho blogu infikovalo môj comp a môj run vírusom W32.Yegon.
Viď ruka v kuriozitách.
Tak som skočil do lekárne, že či nemajú nejaké antivirotiká na zmienený vírus. Teta chvíľu hľadala a potom mi dala nejaký čaj, ktorý by ma mal vyliečiť.
Keď som ho zalial, hovorím si, holy crap, vymysleli absint z prášku
Chuť to má podobnú, teplo mi je po tom rovnaké, akurát to nehorí
Yegon mal pravdu, písanie do jeho blogu infikovalo môj comp a môj run vírusom W32.Yegon.
Viď ruka v kuriozitách.
Tak som skočil do lekárne, že či nemajú nejaké antivirotiká na zmienený vírus. Teta chvíľu hľadala a potom mi dala nejaký čaj, ktorý by ma mal vyliečiť.
Keď som ho zalial, hovorím si, holy crap, vymysleli absint z prášku
Chuť to má podobnú, teplo mi je po tom rovnaké, akurát to nehorí
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
holy shit myslel som ze veci dopestovane na cernobylskych farmach predavaju len v lidli
... ked do toho pridas citron tak to zacne blikat?
... ked do toho pridas citron tak to zacne blikat?
-
TuKE napísal:Nechce sa mi hľadať môj blog, tak sa posťažujem tu .
Damy a pani - toto je moderator. Aspon vidite, ake to tu mam tazke!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK kedy si tu videl naposledy damu? Take homo forum ako je toto je tazke najst..
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Zato buzerantov (od slova buzerovat) je tu neurekom, vsakze 7domcekov
Sent from my U20i using Tapatalk
Sent from my U20i using Tapatalk
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
7castle napísal:JK kedy si tu videl naposledy damu? Take homo forum ako je toto je tazke najst..
Tak uz viem, preco sa Ti tu tak paci !
TuKE napísal:Zato buzerantov (od slova buzerovat) je tu neurekom, vsakze 7domcekov
Ty ides akoze spat a potom zavislacis pod perinou s mobilom? /facepalm
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
este hrate cosi ktosi ? hmm ?
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
no uzil som si najrychlejsi EMOP mojej "kariery"
vyletel som na zaciatku druheho levelu. Najprv som prisiel o 3/4 chipov ked som 3betol s AA na 1000 vs UTG a nejaky lokalny chlapik coldcallol za mnou, UTG dorovnal tiez. Na 2h3hTd som cbetol 2300, dostal som call len od typka za mnou. Na T turne som betol 2500 a typek instashipol asi 8k navyse, nerad ale dorovnal som, typek otocil JTo - nice hand. Ostalo mi 5k cize 50BB.
Hned dalsiu handu som dorovnal 300 raise od MP niekde na HJ s AdJd, za mnou este jeden call, teda v pote bolo 1150, flop 9d9h2d pf raiser bet 650, mne ostavalo nieco pod 5k takze som to tam poslal cele
, hrac za mnou call s 22 (FML?) a bolo vybavene
este si zahram nejaky side event
turisticky je tu super, dnes po trabloch na letisku dorazill aj tomm s manzelkou, pocasie je tu krasne a v barcelone je kopec veci na pozeranie takze sa nestazujem
vyletel som na zaciatku druheho levelu. Najprv som prisiel o 3/4 chipov ked som 3betol s AA na 1000 vs UTG a nejaky lokalny chlapik coldcallol za mnou, UTG dorovnal tiez. Na 2h3hTd som cbetol 2300, dostal som call len od typka za mnou. Na T turne som betol 2500 a typek instashipol asi 8k navyse, nerad ale dorovnal som, typek otocil JTo - nice hand. Ostalo mi 5k cize 50BB.
Hned dalsiu handu som dorovnal 300 raise od MP niekde na HJ s AdJd, za mnou este jeden call, teda v pote bolo 1150, flop 9d9h2d pf raiser bet 650, mne ostavalo nieco pod 5k takze som to tam poslal cele
, hrac za mnou call s 22 (FML?) a bolo vybavene
este si zahram nejaky side event
turisticky je tu super, dnes po trabloch na letisku dorazill aj tomm s manzelkou, pocasie je tu krasne a v barcelone je kopec veci na pozeranie takze sa nestazujem
-
No nic moc clovece, ale mozes byt kludny, nemas si co vycitat...
Aj ked to AA sa urcite dalo foldnut, viem ze by som to nespravil ale v tejto situacii si good tak v 5% max imo, vzdy ma 22, 33 alebo random T
Kvoli tomuto je dobre ist za pokrom niekam na Maltu, ked vypadnes si na dovolenke
Aj ked to AA sa urcite dalo foldnut, viem ze by som to nespravil ale v tejto situacii si good tak v 5% max imo, vzdy ma 22, 33 alebo random T
Kvoli tomuto je dobre ist za pokrom niekam na Maltu, ked vypadnes si na dovolenke
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.