Zdravím po dlhšom čase, minulý týžden som hral celkom zaujimavu handu, a dost som nad nou premyslal, tak by som chcel pocut vas nazor. Zaujimava je podla mna preto, že v low - mid MTT na SVK-CZE sa s takouto situaciou stretavam dosť často.
Takže situacia:
Deepstack FO, hráčov 13/25, blindy 600/1,2k, 7 hracov na stole, average niečo cez 30k posledná handa pred prestávkou, čo znamenalo limp celeho stola
na stole dvaja shorti 15k a 19k, ostatny minimalne average, bigstack 50k cca, na stole jeden velmi dobry reg so stackom niečo viac ako average, 3 x semireg-livereg, 2 fishky, jedna z nich stack 19k, druha bigstack...
Hero je na BB všetci až ponho limp
a) s akym stackom pushuje Hero ATC
b)s akou range pushuje(raisuje?) Hero average stack?
c) s akou range pushuje Hero stack cca 15k?
[MTT] BB steal
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: [MTT] BB steal
moje nazory
a,so ziadnym
aky je rozdiel medzi b a c?u mna ziadny,pushujem pri tolkych limperoch tu istu range s 12 BB aj s 24 BB,u mna nieco ako AT+ a pary
a,so ziadnym
aky je rozdiel medzi b a c?u mna ziadny,pushujem pri tolkych limperoch tu istu range s 12 BB aj s 24 BB,u mna nieco ako AT+ a pary
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: [MTT] BB steal
hmmm
- no po a) podľa môjho názoru ak máš malý stack nepushuješ atc lebo ťa určite dorovnaju aspoň dvaja hráči z dôvodu že ich veľkosť tvojho stacku neodstraší a s atc nechceš dostať ani jeden call a ak máš väčší stack tak nepushuješ z dôvodu lebo to je zbytočné aby si vypadol s nezmyselným pushom napr s 93o z dobre rozohratého turnaja.
b) s average stackom by som pushoval asi 88+ ATs+ Ajo+
c) s 12bb stackom by som pushoval 55+ A8s+ A9o+ možno KQs
- no po a) podľa môjho názoru ak máš malý stack nepushuješ atc lebo ťa určite dorovnaju aspoň dvaja hráči z dôvodu že ich veľkosť tvojho stacku neodstraší a s atc nechceš dostať ani jeden call a ak máš väčší stack tak nepushuješ z dôvodu lebo to je zbytočné aby si vypadol s nezmyselným pushom napr s 93o z dobre rozohratého turnaja.
b) s average stackom by som pushoval asi 88+ ATs+ Ajo+
c) s 12bb stackom by som pushoval 55+ A8s+ A9o+ možno KQs
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.