ParadisePoker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

ParadisePoker

Odoslaťod Fesi44 29 Nov 2006 02:34

Mam jednu otazku.Na zozname turnajov uvadzate ze na ParadisePoker sa hraju garantovane turnaje napr.80000$ o 3.00 hod. a iné. Ja som tam však nenašiel ani jeden z turnajov.Mozte mi pomoct? Dik
Fesi44

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

zly turnaj

Odoslaťod admin 29 Nov 2006 18:05

V prvom rade sa ospravedlnujeme a zaroven dakujeme ze si takuto chybu nasiel. V kratkej dobe ju opravime.

Dovolime si vysvetlenie, avsak neber to ako vyhovorku, chybu si plne uvedomujeme a do konca tyzdna by malo byt vsetko v poriadku, pretoze nas zoznam turnajov by mal byt aktualizovany.

Je to tym, ze prednedavnom sa zmenili v usa zakony ktore zakazuju prevadzat na online hazard americkym obcanom peniaze. Niektore herne to nejakym sposobom obisli a akceptuju americkych hracov, niektorym sa to zatial nepodarilo. To ma za nasledok chaos vo svete online pokru: ubytok ludi, tym padom ubytok garantovanych turnajov, spajanie herni (vid. HoldemPoker s PokerRoom, Nine Poker sa priclenil do siete Microgaming, PokerHost ma hernu ako DoylesRoom, atd.), a dalsie zmeny.

Snazime sa dat vsetko do poriadku v co najkratsom case, ale zmien stale pribuda a naozaj sa neda stihat vsetko naraz...

Este raz sa ospravedlnujeme a verime ze uz v nedelu bude vsetko tak ako ma byt. Za porozumenie tebe aj ostatnym navstevnikom nasej stranky dakujeme.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

no veru

Odoslaťod roy016 29 Nov 2006 18:11

admin to napisal dost oficialne :). dufam ze drviva vacsina turnajov je ok. ale ked sme pri tom paradise pokeri, musim povedat ze to je ukazkovy priklad toho o com admin pise...tam im to narobilo riadnu sarapatu. pred tym zakonom mali v "prime time" okolo 15 500 hracov, teraz je to okolo 5 000...posnazime sa aby to bolo v nedelu vsetko fit...dik za porozumenie...
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!