[CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 14:44

Cassava Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 946257
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $244.95
BTN: $116.58 24/17 3bet 5.3 fcb 60, wtsd 29, river AF 1.8 (agg freq 18%)
SB: $40.00 61/8/1.4 WTSD 34
BB: $119.38
Hero (UTG): $145.86
MP: $107.53

Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG with QObrázok QObrázok
Hero raises to $4, 2 folds, BTN calls $4, SB calls $3.50, 1 fold

Flop: ($13.00) 2Obrázok 8Obrázok 5Obrázok (3 players)
SB checks, Hero bets $8, BTN calls $8, SB folds

Turn: ($29.00) TObrázok (2 players)
Hero bets $21, BTN calls $21

River: ($71.00) JObrázok (2 players)
Hero ???

Taky maly spot na zamyslenie sa. Ako to ma Hero na riveri zahrat a preco? Aky betsizing ma zvolit?

Ludia, ktori tu ruku uz videli, nech su ticho! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Re: [CG] NL100 - male cvicenie :)

Odoslaťod Chlpo1989 24 Sep 2010 15:13

Spoiler:
Villain podla cisel vyzera byt reg mietneho vyznamu. Nema WTS nejaky vysoky?
Ja by som tu asi volil ch/c ako bluffcatcher, kedze asi netrafil ziadny sc ako 76s popripade nejaky gapper (alebo nieco ako Tx). Myslim si, ze set, dva pary tu bude raisovat uz skor a na 3barrel nam uz nic nezaplati a teda value dostaneme z ch/c. Otazne je, ci ma tendencie bluffovat missnuty SD alebo air, popripade ci bude betovat nejaky druhy, treti par.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 24 Sep 2010 15:24

Spoiler:
povodne som chcel byt za liniu bet malo/fold ale ked nato pozeram dlhsie tak neni toho vela co nam zaplati: AT, KT, QT uz pochybujem a aj tak je to malo comb kedze mame blockers, a mozno nejake JcXc, kedze je tento range velmi uzky skor by som sa priklanal ku bluffcatchovaniu draws aj ked jeho af river neni nejaky extremne vysoky pride mi tu viac ev+ c/c ako bet malo/fold
edit vdaka dzejovi ze ma trpezlivost vytvarat pre nas temy na zamyslenie :)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 16:31

Spoiler:
Kolko airu ma na riveri po callnuti 2 streetov?
Kolko missnutych draws tam teda ma na riveri a kolko je to kombinacii?
Preco by tam mal betovat druhy alebo treti par?
Aky valurange mu tam teda davate a kolko je to kombinacii?
V spojeni s betovanim slabych made ruk a bluffovania - co hovoria jeho staty o river agresivite?

EDIT: pridane spoilers, aby sa mohli ludia v klude zamysliet a nahodou okom nemrkli na dalsie prispevky :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mino_o 24 Sep 2010 16:56

Spoiler:
urcite by som nech/c river co je -EV z mojho pohladu, kedze on sa tam velmi blaznit nebude a betovat tam bude len top value ruky J+ a ci uz T/J tam moze checknut.
Co moze mat Ac3/4c, ATs,QJs,22/55/88 ale z PP skor 99-JJ, QQ+, je tiez mozne ze 3betoval kvoli fiske, nejake SC mi pride zeby skor 3betoval hlavne 76s a pod. Neviem ci sa nieco take flatuje nl100 hrac vs UTG ale mozno kedy si mysli, ze nateba ma edge a vie to zahrat vs UTG na low boarde. Moze mat nejake lucky 2pairy, ale to tazko odhadnut.

Ja by som betfoldoval, vsetko co raisne nas bije/ alebo je to uplny air co chce vyfoldovat weak hand a ja ako spravna stanica by som to mozno aj callol = -EV. Velkost betu by zalezala na historii ako ma pozna a prisposobil by som to tak aby mi tam zaplatil T/J ak to ma. Ak vie ze sme schopny 3barell bluffu tak by som betoval akoby to bol ten bluff, inak by som betoval pomenej, keby viem ze je schopny doplatit 2hy par(40$? kedze ma 30% WTSD a hadam by ho to ukecalo)

co sa tyka otazok
a)missnute draws max, inak nieco urcite ma
b)pravdepodobne comba na turne nejake ako spominany QcJc, Ac3/4c, mozno to 7c6c,34 hadam nema :)
c)river bude betovat len jacka, s T si myslim checkne. J betuje for value T mozno by betoval AT, tam by mohlo byt nejake value aj ked ty ich vela v UTG rangi nemas, neviem ako wide UTG otvaras, ale ak beriem trocha sirsi range KT+,QJ+, AT, PP obcas nejaky SC aka 9T tak vela value tam nema.
d)value range je vcelku velky sety, QJ+, mozno AT ale to je fakt dost thin, a nejake tie zabludene T8/JT s cim sa ani sam nevie ako dostal do tohto potu.
e)Jeho agg freq hovori, ze river nebluffuje skoro nikdy, cize tam bude betovat len toho Jacka a lepsie.

EDIT by dzejkej: please nedavaj dole ten spoiler, dakujem ..
Naposledy upravil mino_o dňa 24 Sep 2010 17:08, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 17:01

Spoiler:
Mino: A ked tam betujeme, tak kolko toho, co nas callne, bude horsie ako nase QQ? Druhy par na tom boarde je Tx, takze aby mal Tx, ktory nebije nase QQ, tak by musel random floatovat s overkartami flop, ked ja som UTG, cbetujem dry flop, ktory nie je moc scary a v pote je short fishka. Aj ked random floatne cbet, tak musi sa ukecat na call takmer o cely stack v spote, kedy moj bluffovaci range je velmi velmi velmi uzky. Aby nam tam platil 8x alebo 99, tak to je od neho tiez problematicke. Aj keby tam to Tx obcas callol, tak myslis, ze stale calluje viac horsich ruk ako lepsich?
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mino_o 24 Sep 2010 17:16

Spoiler:
ktora cast tvojej range triafa tento board? Zadalsie ako castu budes takyto board cbetovat ja si myslim ze velmi casto, co je mozno chyba ze ja by som to s UTG cbetoval asi 100% casu neviem ci je to dobre, ale su tam deadmoney a moja range na dalsich streetoch moze impruvnut.

Co sa tyka toho preco calloval s random overmi flop - float kedze ma poziciu a na tehlu na turn mozno budes c/f.Ako povedal baluga ludia na micros pricasto folduju flop a pricasto calluju turn. Tak mozno si z toho nieco zobral a neveril ti + ma backdoorequity.
- co sa tyka toho co tam calluje tak si myslim, ze calluju len horsie ruky. Sety by niekde raisoval, kedze nieje to velmi scary board, ale urcite chce nafuknut pot = raise na turne kde sa objavuje nejaka draw. Mozno to planoval na rivery a b/f to riesi. Overpary prichadzaju v uvahu hlavne JJ, KK/AA len odcallovat az po river a tam raisnut mi pride vcelku nebezpecne aj ked dominuje mohutne tvoju range.

sr ani som nevedel ako sa ten spoiler dava ;)
Naposledy upravil mino_o dňa 24 Sep 2010 17:29, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
mino_o

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 17:22

Spoiler:
Ja otvaram PP, SC, Axs z UTG, takze toto nie je board, kde nikdy nic nemam :). Nebudem vobec cbetovat tento board velmi casto z airom, pretoze fishka nefolduje nic, ak trafi a je short a BTN ma v range hromadu ruk, ktore na cbet nefolduju a preto cbet sam o sebe tu bude znacne zly a dovolim si tvrdit, ze cbetovat tento board 100% casu v tom spote je chyba.

K floatu - Jednak to nie je vhodny spot na float ako je zrejme z mojho vyssieho textu (snad :) ) a ako som napisal vyssie a AJ keby floatoval, co samozrejme robit moze, tak aby mal na riveri Tx, tak musis spojit sancu, ze floatuje so sancou, ze trafil na turne T a so sancou, ze s tym odcalluje stack = dostanes velmi malu pravdepodobnost.
Obrázok používateľa
dzejkej

Re: [CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 17:27

Spoiler:
A nesuhlasim vobec s tym, ze by sety mal niekde raisovat. Preco by mal nafuknut pot? Ak mam silnu ruku, tak ma stackne a ma moznost ziskat value z barrelov. Raisovanie setov tam velky zmysel uprimne nedava, pretoze tam nemoze moc vela bluffovat a callovanim so setmi si posilnuje callovaci range, ktory je bezne plny 8x ruky a PP. Skor sa mu tam reg valueowne s overpairom, ak bude callovat ako ked tam shipne turn na takomto boarde.
Obrázok používateľa
dzejkej

Re: [CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Odoslaťod mino_o 24 Sep 2010 17:33

Spoiler:
No dava to zmysel, ja vychadzam z mojich poznatkov na tych stakes co hravam. Moja hra zo setom by tu vyzerala podobne stym, zeby som raisoval kazdy river okrem flushu a zrejme aj ten zalezalo by od situacie a historie. Tazko sa mi robia taketo zavery, ze ma tak strong range, kedze som deformovany z LA nl20-30 grindu kde je tona value vsade a vo vsetkom.
Obrázok používateľa
mino_o

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!