[CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL100 - male cvicenie (diskusia v spoiler tagoch)

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 17:37

Spoiler:
Nehadam sa, ze Ty na NL20 - NL30 tam nemas vela value v betovani - urcite mas, ak si proti superom, co sa nezamyslaju nad svojimi ranges a sety raisuju na flope a na turne a teda na riveri maju bud tak JJ alebo horsiu ruku + s horsimi calluju viac ako by mali, pretoze sa nezamyslaju nad Tvojim rangeom a su stations :). Ale moze sa stat, ze mas na NL20 - NL30 obcas o nieco lepsieho rega a proti nemu zrazu urobis automaticky chybu a povies si "hmm, cooler", aj ked to cooler zrovna nemusel byt :).

Ulohou toho river spotu je pocvicit hlavu, porozmyslat o rangeoch a nie nutne vsetko automaticky aplikovat proti akemukolvek superovi na akychkolvek stakes. Snad to svoj ucel splnilo :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Sep 2010 17:43

Spoiler:
Taktiez male upozornenie k raisovaniu monster ruk na flope/turne. Ak ich chcete raisovat skor, tak je jednak velka sanca, ze ziskate fold, pretoze tam tazko budete mat dost vela bluffov na to, aby ste to mali balancovane a taktiez to znamena, ze akonahle callnete flop aj turn, tak vas river range je slaby. Ak ste proti lepsiemu superovi a on si vsimol, ze raisujete silne ruky na flope/turne na dry boardoch, tak vas moze exploitovat na riveri. Bud si mysli, ze ste calling station a bude tam thin valuebetovat alebo vas tam moze uspesne bluffovat, ak tam predsalen ma obcas semibluff, co bingol na turne dodatocnu equity napr. Cim lepsich superov budete mat, tym sa z toho stane vacsi problem :).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mino_o 24 Sep 2010 18:54

Spoiler:
ja to chapem a rad sa nadtym zamyslam, len konstatujem, ze moje pochody su este privelmi ovplyvnene tym ,,bah urcite tam nema taky monster". Niekedy sa nadtym aj zamyslam ze ci vobec bijem stym overparom nieco, ale nakoniec to vsetko poplatim a on ukaze A8 a ja si poviem co sa ja jeb*m stou jeho rangou :)
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod riki69 24 Sep 2010 19:52

Spoiler:
Velmi pasivna hra od BTN. Neviem si predstavit co ma na ruke. 78?
Zda sa mi, ze value od slabsej ruky nedostanes, silnejsiu nevyzenies. Ak betnes si comitnuty. Bet sa mi nepaci.
Check fold sa mi zda prilis slabe. BTN zatial neukazal ziadnu silu.
U mna vitazi check call. Moze betnut nejake misnute draw.
riki69

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod mr_kaktus 24 Sep 2010 20:43

Spoiler:
vzhladom na jeho agresivitu na rivri by som sa osobne priklanal k check/fold. imo nic s cim sa dostane na river a co porazame nam treti barel nezaplati. vzhladom na Afreq by som od neho neckal ze bude casto betovat missnute draws cize ak betne sme imo takmer vzdy behind.inac z ruk co porazame by som ho typol najskor na 78c, 89c. ziadna ina ruka (voci ktorej sme popredu) s ktoru bude callovat flop aj turn ma nenapada. random floaty a nejakym Axs (clubs) alebo niecim podobny by som od neho necakal takmer nikdy vzhladom na fish na SB. tot moj nazor.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Sep 2010 23:50

Spoiler:
Mino mal dobru poznamku, ze sme ovpyvneni zo stakes, na ktorych hravame. Totiz myslim si, ze rozdiel medzi regom na NL200 a NL10-20 bude priepastny.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Sep 2010 00:02

Spoiler:
Chlpo: No tak to uz musite byt k sebe uprimni, ci je to naozaj ovplyvnenie standardom regov. Pretoze ten model regulara, ktory treba na check/call znamena, ze vie pasivne callovat 2 streets o takmer 1/3 stacku s drawom, potom na riveri investuje zvysok (alebo takmer zvysok) ako bluff, pricom vestky mozne monster ruky bude raisovat skor. Si si naozaj isty, ze takto hra regular s takymi statmi (napr. ta river agresivita) na NL10 alebo NL20? Ak ano a problem bol v tom, tak to cool :). Len neviem potom, preco mino ma uplne iny model regulara na podobnych stakes :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Chlpo1989 25 Sep 2010 00:08

Spoiler:
Je pravda, ze na FT sa mi toto nestavalo, ale teraz na LB "regovia" (rozumej, ze staty su ok) robia niekedy cudne veci. A uz sa mi par krat stalo, ze "reg" odcalloval 1/2 stacku IP a ked netrafil tak len checkol a ja som pozeral. Niektori su zas taki, ze pri niektorych calluju IP ATC a floatuju any turn a pod. Jednoducho som si tuto situaciu asi preniesol na svoj limit, co sa zrejme javi ako hlupost, takze moja odpoved nema vypovednu hodnotu :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Sep 2010 00:20

Spoiler:
Tak ale nemas byt ovplyvneny extremnymi pripadmi, ktore sa "parkrat stali". Kazdy moze byt v tilte alebo misclicknut ;). Ide ale o to, ze ked nemas ready/dovod take nieco cakat, tak nemozes to automaticky niekomu priradit, pretoze moze vzniknut z toho obrovska chyba. Staci sa len pozriet na rozdiely v odpovediach u Teba a mino_o-a. Chlapik s fcb 60 a pasivny na riveri nebude floatovat hlava-nehlava a ani blbnut na riveri ako default, ci hra NL5 alebo NL1000 :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!