Štartujeme ´B**n PokerPortal Super Series´ o $800 a €1,130 v
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Štartujeme ´B**n PokerPortal Super Series´ o $800 a €1,130 v
škoda, že som stihol hrať iba 4 turnaje
- vojtto
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahojte ,
dosli uz niekomu vecne ceny z Bwinu za umistnenie v jednotlivych turnajoch??. . .opravoval som si na poslednu chvilu adresu v ucte a tusim na mna zabudli
btw:gratulacia vitazovy
dosli uz niekomu vecne ceny z Bwinu za umistnenie v jednotlivych turnajoch??. . .opravoval som si na poslednu chvilu adresu v ucte a tusim na mna zabudli
-
cicvor - Príspevky: 78
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
cicvor napísal:Ahojte ,
Neviem, po mne chceli mailom adresu napriek tomu, ze mam vsetko v profile a uz mi davno posielali domov nejake reklamne posty o bonusoch. Ja som ten mail prehliadol a odpovedal asi po 2 tyzdnoch, cize dufam, ze spracuju a nieco poslu
- iec
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
no tak dneska mi prisel balicek od B**n... mam v nem teda jedny karty i kdyz podle mne jsem byl jednou prvni a jednou druhy, takze bych mel dostat ksiltovku a dvoje karty... asi si to privlastnil nekdo jiny
- smic
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
smic napísal:no tak dneska mi prisel balicek od B**n... mam v nem teda jedny karty i kdyz podle mne jsem byl jednou prvni a jednou druhy, takze bych mel dostat ksiltovku a dvoje karty... asi si to privlastnil nekdo jiny
mozno Ti Jezisko doniese este jeden balicek
-
cicvor - Príspevky: 78
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
smic napísal:no tak dneska mi prisel balicek od B**n... mam v nem teda jedny karty i kdyz podle mne jsem byl jednou prvni a jednou druhy, takze bych mel dostat ksiltovku a dvoje karty... asi si to privlastnil nekdo jiny
Taky mi prisly jen karty a za prvni misto v turnaji nic
- 31415
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
tak ted jsem si uvedomil, ze jsem byl jeste celkove devaty, tak za to bych mel taky dostat jeste jedny karty... takze me napada, ze ty co vcera prisly byly za celkovy zebricek... a ty za umisteni v jednotlivych turnajich teprve dojdou... i kdyz v tom pripade nechapu, proc to teda chteli rozesilat vse najednou po skonceni serie, kdyz to pak pripadne rozesilaj ve vice baliccich, to postovne je vyjde vic, nez stoji ty karty, ne?
pockam, uvidim, jestli jeste neco dojde... nebo by bylo vhodne, aby se k tomu vyjadril nekdo z pokerportalu...
pockam, uvidim, jestli jeste neco dojde... nebo by bylo vhodne, aby se k tomu vyjadril nekdo z pokerportalu...
- smic
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.