čaute ležim len tak v posteli a pozeram tučniakove a matiapagové video a rozmyšlam o mojom hrani pokru v septembri a zamyslel som sa nad jendou vecou čo mi robila asi najvačši problém pri shotoch na NL50 a to su agresívni hrači. Tak by som chel poznat vaš nazor ako sa bude menit naša hra a rage v daných sitaciach:
Vsetko su heads up hry takže prednami nebola žiadna akcia žiadny limp ani rais. (Hry som vymyšlal staty su realnych hračov na NL30 a NL50)
1) Hero SB klasicky stealujem BB s range 56s+ 89+ any par, A2s+ J7+(s).
a) ako sa naša hra a range meni ak mame na BB Viliana 58/40 3bet 15% 3bet BB 11%, 4Bet 2%, agg 7, Fold to 3bet 30
Je tu možne stealovat iba 2,5BB stym že nechceme so slabšimi rukami zbytočne zvačšovat pot ked vieme že často budeme 3betnuty, a s akou range ten 3bet budeme callovat a s akou ho budeme 4betovat?
b)na BB Vilian je reg 22/19 3bet 10% 3bet BB 14% 4be 11% agg 9, fold to 3bet 45
S akou rangou tu budeme kradnut BB ako budeme reagovat na 3bet ked často vieme že nas bude 4betovat a na flope je agresivny
2)Hero BTN klasicky stealujeme blindy 56s+ 89+ any par, A2s+ J7+, Fold to 3bet 30
a) ako sa naša hra a range meni ak mame na BB alebo SB Viliana 58/40 3bet 15% 3bet BB 18%, 3bet SB 19 4Bet 2%, agg 7
b) na SB or BB Vilian je reg 22/19 3bet 10% 3bet BB 14% 4be 11% agg 9, Fold to 3bet 45
Dúfam že ziskam zaujiave Odpovede hlavne od Tučniaka a JK ale rad by som poznal nazo hračou čo hraju podobne limity a určite sa stretavaju s podobnými sitiuaciami ako Rocky, Kelly, Ronio, Mino_o ktorých stretávam na NL50.
Dik
(CG) hra OOP a IP proti agresívnym hračom
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: (CG) hra OOP a IP proti agresívnym hračom
rychlo proti noci-zajtra sa na to pozriem viac
1, sb - ked ti niekto robi problemy, tighten up je ten najucinnejsi a najlepsi adjust, OOP sa ti bude hrat vzdy zle a ten co je na BB ma 'licence to kill'- vie ta flatovat, 3betovat, floatovat, bluffraisovat
2, ak ma niekto v longrune 3bet 15 z blindov tak ho mozes 4betovat velmi, velmi wide, zaroven callovat silne broadway a aj suited ruky-treba sa ale pripravit na high variance game a mat plan postflop-samozrejme to zalezi aj od jeho postflop tendencii, ale asi ti nedaju one and done, takze budes musiet shipovat draws, callovat TP multistreet atd
3. CO vs BTN ti takito hraci problem nerobia?
btw 50/40 na velkej vzorke je maniak ktory range wise nemoze nikdy nic mat, ked sa tightnes up a skratka budes mat, on si to nevie zrejme vsimnut, easy a moneyz idu k tebe
ak je niekot za tebou a ocividne ti robi problemy, ak nemas na stole huge fish kvoli ktorej tam si, nie je odveci zmenit stol:)
ps: nechce sa mi zdat ze na nl50 toto niekto vie robit spravne a profitable, ak ano, tak tam pobudne snad maximalne mesiac ..kiezby som ja vedel hrat tak loose a zaroven ev+ lol
1, sb - ked ti niekto robi problemy, tighten up je ten najucinnejsi a najlepsi adjust, OOP sa ti bude hrat vzdy zle a ten co je na BB ma 'licence to kill'- vie ta flatovat, 3betovat, floatovat, bluffraisovat
2, ak ma niekto v longrune 3bet 15 z blindov tak ho mozes 4betovat velmi, velmi wide, zaroven callovat silne broadway a aj suited ruky-treba sa ale pripravit na high variance game a mat plan postflop-samozrejme to zalezi aj od jeho postflop tendencii, ale asi ti nedaju one and done, takze budes musiet shipovat draws, callovat TP multistreet atd
3. CO vs BTN ti takito hraci problem nerobia?
btw 50/40 na velkej vzorke je maniak ktory range wise nemoze nikdy nic mat, ked sa tightnes up a skratka budes mat, on si to nevie zrejme vsimnut, easy a moneyz idu k tebe
ak je niekot za tebou a ocividne ti robi problemy, ak nemas na stole huge fish kvoli ktorej tam si, nie je odveci zmenit stol:)
ps: nechce sa mi zdat ze na nl50 toto niekto vie robit spravne a profitable, ak ano, tak tam pobudne snad maximalne mesiac ..kiezby som ja vedel hrat tak loose a zaroven ev+ lol
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: (CG) hra OOP a IP proti agresívnym hračom
tak pripojim moj fishy nazor...
k tej 1 ak stealujem BB tak vascinou u hraca pozeram jaky ma fold BB to steal, ked ma vela tak stealujem vela, ked ma malo, tak otvaram nanho viac tight.
ked ma zvykne vela 3betovat tak by som ho calloval OOP iba so silnymi rukami KK,AA a 4betoval/callol shove so strednymi parikmi a vysokymi parmi+ AK AQs
a ktej druhej moznosti, ja ked mam na blinde hracov, ktori mi robia problemy a nemam tam ziadnu fish s ktorou chcem hrat, tak proste otvaram na nich tight, a ked ma 3betuju vela zacnem ich 4betovat / calloval shove so strednymi+ vysokymi parmi, popripade nejake AQs AJs callnem v pozicii.
No mne sa zda ze jediny kto mi tam robil problem na zaciatku bol czarek, ktory ma 3betoval/4betoval, tak som sa par razy s nim stackol s PP vyhral par flipov a odvtedy sa mi zda, ze s tym prestal.
k tej 1 ak stealujem BB tak vascinou u hraca pozeram jaky ma fold BB to steal, ked ma vela tak stealujem vela, ked ma malo, tak otvaram nanho viac tight.
ked ma zvykne vela 3betovat tak by som ho calloval OOP iba so silnymi rukami KK,AA a 4betoval/callol shove so strednymi parikmi a vysokymi parmi+ AK AQs
a ktej druhej moznosti, ja ked mam na blinde hracov, ktori mi robia problemy a nemam tam ziadnu fish s ktorou chcem hrat, tak proste otvaram na nich tight, a ked ma 3betuju vela zacnem ich 4betovat / calloval shove so strednymi+ vysokymi parmi, popripade nejake AQs AJs callnem v pozicii.
No mne sa zda ze jediny kto mi tam robil problem na zaciatku bol czarek, ktory ma 3betoval/4betoval, tak som sa par razy s nim stackol s PP vyhral par flipov a odvtedy sa mi zda, ze s tym prestal.
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.