Poker Heaven
Re: Re: Re: Re: zdravím slovensko:-)
dej prosím vědět jestli se něco dozvíš na muj e-mail:galestro@seznam.cz
pro příště by mě to opět mrzelo že si nezahraji díky moc
pro příště by mě to opět mrzelo že si nezahraji díky moc
- galestrocz
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
prosím dej mi vědět na muj e-mail jestli něco dozvíš díky
- galestrocz
- Založený: Apr 2007
bolo to tam a hralo sa super. skoda len, ze som vypadol ako 6. vyhry bral az 5. :-(
- palikax
- Založený: Jan 2007
čo sa stalo na freerollu
Ahoj,
som predtaviteľom herny Poker Heaven. Ji mi ľuto že niektorý z Vás nemohli sa zúčastniť na freerollu dňa 26.5. Chcela by som to nejak doriešiť, zistiť čo sa stalo a odškodnit hráčov ktorý sa tešili na turnaj a nakoniec sa tam nedostali. Prosím napíšte mi na rozalia(zavinac)pokerheaven.com. Dakujem
Rozalia
som predtaviteľom herny Poker Heaven. Ji mi ľuto že niektorý z Vás nemohli sa zúčastniť na freerollu dňa 26.5. Chcela by som to nejak doriešiť, zistiť čo sa stalo a odškodnit hráčov ktorý sa tešili na turnaj a nakoniec sa tam nedostali. Prosím napíšte mi na rozalia(zavinac)pokerheaven.com. Dakujem
Rozalia
- Poker Heaven
- Založený: Máj 2007
zdravim
mam otazku co se tyce turnaje team pardubice:
Muze tam hrat kdokoliv tim myslim treba i polaky? pac sem si vsiml ze tam jeden je pokud me neplete tak Warsava je v polsku:) Jinak by me zajimalo pokud nemuze hrat jak se to pak dela kdyby vyhral. Diky za odpoved
Muze tam hrat kdokoliv tim myslim treba i polaky? pac sem si vsiml ze tam jeden je pokud me neplete tak Warsava je v polsku:) Jinak by me zajimalo pokud nemuze hrat jak se to pak dela kdyby vyhral. Diky za odpoved
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
Pardubice
jsou mezinárodní akce a na live turnaje se očekává účast i zahraničních hráčů...takže to možná překvapí,ale poláci do týmu můžou! Navíc pokud se dozvěděli heslo,znamená to,že jsou fanoušky pokerportalu a to je myslím dobrý,ne?*THUMBS UP*
Já si ale stejně myslím,že proti čechům,moravákům a slovákům nemají šanci...8-)
Já si ale stejně myslím,že proti čechům,moravákům a slovákům nemají šanci...8-)
- džejar
- Založený: Jan 2007
Re: Pardubice
ok v pohode ja nechci vypadat jako ze me vadi ze tam hrajou Polaci jen me slo o to jak to vlastne je;-) No a to s tim ze proti čechům a slovákům nemají šanci je pravda*THUMBS UP*8-)
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.