[CG] NL10 AA turn line?

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL10 AA turn line?

Odoslaťod sharkey 01 Okt 2010 16:28

vďaka, myslím že rozumiem.
Len som sa teraz stratil aká to správne zahrať.
My checkneme turn a predpokladáme check behind. Ak by náhodou predsa betol, foldujeme, alebo callujeme ?
River okrem club betujeme ? koľko ?
sharkey

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod matiapag 01 Okt 2010 16:43

checkujeme s tym, ze vacsinou on checkne behind. ak betne rozumnu sumu, tak foldujeme. River by som betoval na zaklade karty - J,Q,K by som betol vela, ostane menej. Club by som betol asi najmenej, lebo ak ma on maly par a pride este aj farba na river, tak nech ma super odds na dorovnanie, a ak nahodou tu farbu ma, tak nas raisne vzdy, tak preco na tom stracat $ :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod lolofon 01 Okt 2010 18:00

matiapag napísal:Bodol by teda trosticka detailnejsi opis villaina :)

Nemam na neho ziadne poznamky/ready. Popravde, nejake specificke ready ani prilis nezbieram z viacerych dovodov:
- pool hracov je na uNL obrovsky a moze sa stat, ze proti danemu opponentovi uz nikdy nebudem hrat
- vela uNL hracov nema standard hru v nejakom spote a proste to zahra ako sa vtedy citi alebo instinktivne, co nas velmi lahko moze doviest k nespravnym readom
- zerie to velmi vela casu, ktory z vyssie uvedenych dovodov nepovazujem za efektivne vyuzity

Obv, ze ked vidim, ze niekto napr. minraisol river s busted draw, tak si to poznaci, ale inak sa snazim zistit iba zakl. charakteristiky daneho hraca.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod matiapag 01 Okt 2010 18:19

v tom mame teda trosku rozdielny nazor :) Ja sa praveze pomerne podrobne venujem poznamkovaniu hracov. Ano, je ich vela, ale mam uz pri mnozstve nejaku poznamku + ostatnych mam rozdelenych podla farieb. Velmi malokedy hram pri stole, kde mam na kazdeho 0 handov a ak sa aj daco take stane, tak hned si mozem oznacit minimalne 1-2 fishky, ktore hraju s "efektivnymi" stackmi 30-80BB :) A ako mi raz dzejkej pripomenul, poznamkovanie mimo session mi vytvori dobre navyky pre vyssie limity, kde je to samozrejma vec.

Na druhej strane, ako si spravne poznamenal, poznamkovat si nejake monster fishky nema zmysel, lebo oni nevedia co a preco robia, vymyslaju si vlastne dovody, a tak je pravdepodobne, ze malokedy zahraju danu ruku rovnako, ako minule. Ale zasa na druhej strane, ak tam mas nejakych TAG semi-fish hracov, alebo nejake NITky, tak si vies celkom dobre popisat, ze co a ako hraju. Vies im totiz lahko urcit range (ked ma niekto staty 13/13, tak sa nemusis velmi dlho trapit nad tym, kolko Axs ma v UTG otvaracej range napr.) + ich handy sa budu velmi casto opakovat, ked maju range napriklad vsetky PP a lepsie broadways, tak vies po par sto handoch pomerne presne urcit ich tendencie :) Je to mozno zbytocnost, zabera to casu zas nie az tak vela (v zavislosti od toho, ake objemy ruk odohras pravdaze) a ak nic ine, tak aspon si na to zvyknes a nebudes s tym mat problemy na vyssich stakes ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!