Slemov NL25 sh blog
Re: Slemov blog
tak ale nehra rolu aj dynamika a historia na tom stole a to aky mame imidz?niekedy takyto nestandartny move nemusi byt na skodu.ja som mal raz live na stole brutalnu cs a mali sme sice malu historiu ale na flope som mu z prvej pushol quads lebo som vedel ze zaplati a akykolvek iny move by mu mohol byt podozrivy,aj mi to potom povedal ze ma daval na uplny air a netrafene AK,AQ...
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:tak ale nehra rolu aj dynamika a historia na tom stole a to aky mame imidz?niekedy takyto nestandartny move nemusi byt na skodu.
1) Preflop sizingy a stacky nehovoria o tom, ze ide o fishky.
2) Je to 3betovany 3way pot a tam caka bluff naozaj velky optimista.
3) Hero nedodal ziadne info o dynamike, jeho image a o superoch .. ale tak bolo to myslene ako bad beat.
Overbet shove tam moze byt lepsi tak v 0.01% pripadov a preto mam tendenciu povazovat to za suboptimalnu liniu. Uz len preto, ze mame top set je kombinatoricky malo pravdepodobne, ze ma niekto top pair a stackneme horsie sety a slowplayovane KK+ a to stackneme tak ci tak. Mensim betom sa da ziskat value z drawov alebo optimistickeho mensieho PP. Cakat tam call od Ax alebo maleho paru je naozaj super nerealne a vyzaduje si to sick sick ready .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ten stol bol hodne loose a aj preto ma napadol takyto tah a bol som si 100 % isty ze mi to jeden z nich callne. Nabuduce ak ma nieco podobne napadne tak sa pokusim ovladnut a ziskat value normalnymi cbetmi. Inak Dzejkej, aky by si zvolil betsizing toho sqeezu? vseobecne s tymito betsizingmi mam problem, 3bet 2,5 - 2,7x, 4bet 2,5x, sqeeze ? ako upravovat betsizing podla superov ?kedy dat viac kedy menej?
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
3bet IP 3x
3bet OOP 3.5x
4bet tak 2.2x - 2.6x
Zalezi aj od velkosti ich raisov (ak niekto minraisne, tak OOP 3betnem viac ako 3.5x), pozicie, velkosti stackov a ak je super zly, tak aj sily ruky .
Na 3bet sa mozes pozerat podobne ako na raise limpera- tam Ti tiez tieto faktory ovplyvnuju velkost raisu. Squeeze je nieco ako raise viacerych limperov - velkost zalezi aj od ich poctu.
V ruke tej by som squeezoval tak na 1.70 alebo 1.80.
3bet OOP 3.5x
4bet tak 2.2x - 2.6x
Zalezi aj od velkosti ich raisov (ak niekto minraisne, tak OOP 3betnem viac ako 3.5x), pozicie, velkosti stackov a ak je super zly, tak aj sily ruky .
Na 3bet sa mozes pozerat podobne ako na raise limpera- tam Ti tiez tieto faktory ovplyvnuju velkost raisu. Squeeze je nieco ako raise viacerych limperov - velkost zalezi aj od ich poctu.
V ruke tej by som squeezoval tak na 1.70 alebo 1.80.
-
ahojte, spravim nejaky ohlad za septembrom... Hral som celkom dost vela, polku mesiaca na party, druhu na fulltilte. Na party som odohral cca 13 hand a 9 dni z 15 som bol v pluse. Zial jeden den mi nevyslo absolutne nic a prisiel som o 5 buyinov, pricom o tri prakticky v rovnaky cas a musel som ukoncit session. Celkovo vsak 2.5 Buyinu plus za mesiac, nic moc ale som rad ze som mal aspon plusovy mesiac
Horsie to uz bolo na fulltilte, sice som bol 7 dni z 12-tich v pluse, ale moje prehry boli vyssie ako vyhry a po 11 400 handach som 1.3 buyinu v minuse, takze nic hrozne.
posledne dni som prakticky nemal plusovu session, tak som sa rozhodol dat si par dni pauzu od hrania, a cashoutol som nejake money, aby som mal z pokru aspon nejaky osoh
Ciele na oktober :
1: pozriet si vela vela videi
2:hrat radsej menej stolov a viac rozmyslat pri hre
3: beatovat nl 10 aspon 4bb/100
Drzte mi palce a vsetkym GL
Horsie to uz bolo na fulltilte, sice som bol 7 dni z 12-tich v pluse, ale moje prehry boli vyssie ako vyhry a po 11 400 handach som 1.3 buyinu v minuse, takze nic hrozne.
posledne dni som prakticky nemal plusovu session, tak som sa rozhodol dat si par dni pauzu od hrania, a cashoutol som nejake money, aby som mal z pokru aspon nejaky osoh
Ciele na oktober :
1: pozriet si vela vela videi
Drzte mi palce a vsetkym GL
- slemo69
Na NL10 na FT su aj nejake normalne stoly?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
slemo69 napísal:1: pozriet si vela vela videi
Vidim 2 dobre ciele a 1 zly ciel .
-
dzejkej napísal:slemo69 napísal:1: pozriet si vela vela videi
Vidim 2 dobre ciele a 1 zly ciel .
skus poziadat Tukeho opice o coaching spominal ze NL10 beatuju solidne a ani to nemusi byt drahe
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
na fulltilte su aj normalne stoly, da sa hrat celkom v pohode, len ja som nedokazal profitovat ani proti fishkam, nie to este proti regularom. a vsetko najlepsie k meninam michael, co keby si mi spravil nejaky coaching ty ?
- slemo69
slemo69 napísal:na fulltilte su aj normalne stoly, da sa hrat celkom v pohode, len ja som nedokazal profitovat ani proti fishkam, nie to este proti regularom. a vsetko najlepsie k meninam michael, co keby si mi spravil nejaky coaching ty ?
dakujem:) ked budes mat Ty meniny tak ti venujem hodinu momentalne beatujem NL4 na nejakych 12ptbb takze urcite by si sa potrhal po coachingu od "rega" na NL4
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.