palo1973 napísal:matej ty restealujes s malymi parmi so 14 BB utg raisora?voci jeho rangu mas prinajlepsom flip,resp si hard dominated,FE uz nemas vzhladom na vysku svojho stacku a skoru poziciu povodneho raisora takmer ziadnu,nehovoriac o tom,ze este mas za sebou viacero aktivnych hracov ktori sa mozu zobudit s handou,podla mna very bad spot pre resteal
-co sa tyka tejto situacie tak by som to tam zrejme poslal
pri blindoch dajme tomu 500 - 1000 je v pote s pf superovym raisom (pocitam s 2,5bb) 4500 - spolu s ante. S mojim pushom to je 18 500. On ma dorovnat 14 000 myslim si, ze mas tu aku taku fold equity plus flipujes s AK, AQ, AJ. Dalsia vec (ktoru casto vela dobrych hracov neberie do uvahy a myslim, ze to je chyba) je to o aky turnaj ide. 10€BI. Myslim, ze vacsina hracov na tychto limitoch je v pohode schopna foldnut tuto situaciu - a ze casto tu pf raisuju s utg A9s A10o dokonca KQ. Videl som uz vela takychto magorov
![Crazy :crazy:](./images/smilies/crazy.gif)
a tiez by som to s 55 mozno niekedy v minulosti foldoval (radsej by som pushoval 77+) ale na takomto limite to uz teraz pushujem s 55 s lahkym srdcom.