WolfiK blog
Re: Wolfov blog
No lenze si treba uvedomit, ze tieto spoty su citlive. Ak tam shovnes a ma tam vzdy QQ+, AK a callne, tak je to jemne -EV. Ale povedzme, ze tam zlomok casu nieco 4bet/foldne a uz je to +EV, takze takato vcelku jedmna zmena vie robit velke rozdiely a treba si byt pri takych foldoch isty, ze tam si proti QQ+, AK.
EDIT: Na vyssich stakes tam bude dost 4bet bluffov alebo pripadne sirsich value 4betov, ze s QQ nebudu zabrany . Na tychto stakes to viete vy lepsie .
EDIT: Na vyssich stakes tam bude dost 4bet bluffov alebo pripadne sirsich value 4betov, ze s QQ nebudu zabrany . Na tychto stakes to viete vy lepsie .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:treba si byt pri takych foldoch isty, ze tam si proti QQ+, AK.
ako si mozem byt isty, ked hram proti unknownovi?
dzejkej napísal:Na tychto stakes to viete vy lepsie .
myslis, ze unknown NL5 hrac bude mat vo vacsine casu prave to QQ+,AK? (neviem, ci si NL5 dakedy hraval, ale ludia malo bluffuju a PF akcia sa vacsinou konci coldcallom openraisu,3bet sa stane tak v 5% pripadov naozaj a 4bet mozno menej ako 1%)
Naposledy upravil matiapag dňa 30 Sep 2010 16:57, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:dzejkej napísal:treba si byt pri takych foldoch isty, ze tam si proti QQ+, AK.
ako si mozem byt isty, ked hram proti unknownovi?
Spravne otazka - presne to som chcel naznacit . Nejake percento 4bet bluffu sem, nejake percento stackoffu s JJ tam a aha ho .
matiapag napísal:...neviem, ci NL5 dakedy hraval...
Hraval som NL5, ale davno a ani sa nesnazim si spomenut, lebo by vyplavali na povrch tie hruozy, co som tam stvaral
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ale ano stretol som sa aj s hracmi co 5b insta shovnu JJ
ale vacsinou je tendencia 4b=monster a bez aspon pociatocne readu to s tazkym srdcom foldnem ... nestava sa to casto
ale vacsinou je tendencia 4b=monster a bez aspon pociatocne readu to s tazkym srdcom foldnem ... nestava sa to casto
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
dnes som sa snazil natocit video ale uprimne nevedel som co rozpravat tak som sa tejto myslienky vzdal po 5 minutach
EPIC FAIL
neviem ci neme video je spravne riesenie ... tak ked mate nejake navrhy napady tak sem s nimi
EPIC FAIL
neviem ci neme video je spravne riesenie ... tak ked mate nejake navrhy napady tak sem s nimi
-
Natoc session a spatne ju okomentuj. Hluche casti jednoducho pretocis
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
presne ma to napadlo... tak uvidim mozno zajtra pospekulujem ked zvysi cas
-
teda ak hravas NL10, ako pises, tak ja som aj otvoreny idei spolocneho skomentovania tvojej session Pravdepodobne tomu nedam taku value, ako niekto iny, ale trosku to hrat viem, len to este musim ukazat svetu ale nie, ak mas pocit, ze by som ti vedel pomoct, tak napis SS a dohodneme sa Chcel som len dat do pozornosti, ze praca na videu s tucniakom sa mi velmi pozdavala a rad by som si to s niekym zopakoval
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
chekni SS matiapag
-
rozhodol som sa ze budem castesie prispievat do blogu ...myslim ze mi to prospeje mojej hre
z dnesnej session nepridam handy lebo som mal sick run najvacsi prehraty pot 9 BB
ale stale to nie je ono motam sa vo velmi malom pluse na NL10 co by som chcel samozrejme pomenit
na zaklade tychto statov co by sa dalo zisit je to vzorka 5k hands za tento mesiac , nemam pri vysoky fold 3B a fold SB to Steal ?
tolko zatial
z dnesnej session nepridam handy lebo som mal sick run najvacsi prehraty pot 9 BB
ale stale to nie je ono motam sa vo velmi malom pluse na NL10 co by som chcel samozrejme pomenit
na zaklade tychto statov co by sa dalo zisit je to vzorka 5k hands za tento mesiac , nemam pri vysoky fold 3B a fold SB to Steal ?
tolko zatial
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.