Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 966288
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $1.17
SB: $10.90 25/20/1,9/cPFR 14/donk 0/533 ruk
BB: $6.70
Hero (UTG): $12.02
MP: $15.63
CO: $11.01
Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $0.40, 3 folds, SB calls $0.35, 1 fold
Flop: ($0.90) 4 8 K (2 players)
SB bets $0.90, Hero ?
Nenapada ma ziadna ruka, s ktorou by mohol donkovat takyto board. Obzvlast ked vie, ze ja tento board budem cbetovat 100%. Jedina logicka vec co mi pride na rozum je ta, ze by tu mohol donkovat nieco ako 99,TT (ale nemyslim si, ze full pot). Predpokladam, ze JJ by asi 3betoval PF.
Nejake napad, alebo to bol len missclick?
Easy fold, alebo pohoda call/raise?
[CG] NL10 QQ vs donk psb na K-high
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL10 QQ vs donk psb na K-high
donk 0 za 500 ruk hovori o tom, ze asi velmi light nedonkuje-ale tak mozno si nieco nove precital a skusa to.
skor si myslim, ze tam ale easy setminuje, preco sa to rozhodol donknut, mi nie je jasne velmi:)
nakolko je to tak dry, callol by som mozno jeden bet(mame poziciu) a reevaluate turn, ale bez nejakej specialnej history (ze ste si ublizovali vzajomne) by som asi stacky dnu nepchal
(mozno to donkuje z nejakeho weird dovodu, ze je to Kxx a teba to triafa UTG a teda mu to rad zaplatis, ako vela c/r soval?
kazdopadne jeho value range je tu tak 6komb setov a mozno nejake flatnute AA/AK tricky imo, co je sice malo kombinacii, ale draw naozaj nema ake mat.)
skor si myslim, ze tam ale easy setminuje, preco sa to rozhodol donknut, mi nie je jasne velmi:)
nakolko je to tak dry, callol by som mozno jeden bet(mame poziciu) a reevaluate turn, ale bez nejakej specialnej history (ze ste si ublizovali vzajomne) by som asi stacky dnu nepchal
(mozno to donkuje z nejakeho weird dovodu, ze je to Kxx a teba to triafa UTG a teda mu to rad zaplatis, ako vela c/r soval?
kazdopadne jeho value range je tu tak 6komb setov a mozno nejake flatnute AA/AK tricky imo, co je sice malo kombinacii, ale draw naozaj nema ake mat.)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.