Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Dilema.
-dnes som sa dopocul ze by sa ten tiket snad dal aj predat,takze mam chrobaka v hlave,uvitam nejake nazory rady,pripomienky,momentalne mam roll asi 15k euro,tiket som hitol za 120 e a predal som zatial 17 %.
-co hovori pre a proti?pre:ak hitnem FT mozem sa dostat do inej ligy,som tam v podstate zadarmo,v jednom turnaji je mozne vsetko,aj spickovi profici dostanu len dve karty a zasa uplna fish nie som
-proti:hrat turnaj za 1/4 ci 1/5 rollu nie je prave rozumne,
-moznosti:
1.hrat to napriek vsetkemu
2.mam este jedno eso v rukave,kamosa ktory je financne za vodou a s ktorym sme dohodnuty,ze ked budem chciet a citit sa na to,stakne ma na hocijaky turnaj,len moc nechcem ludi mimo pokru zatahovat do takychto veci,bol by to taky kompromis,keby kupil cca 40-50 %,aj roll sa zvysi a aj si zahram
3.nehrat to a skusit radsej ten chillideepstack 550 e,a 50k gtd v montesine a budovat dalej roll
4.tuto mi vnukol kamos,kupit ten balicek do karibiku o ktory sa hra na mybete,za 4k by sme mali zo zenou super tyzdennu dovolenku v decembri(good pre future a klud v rodine) a hral by som tam 2.200 $ turnaj kde by sa tiez dalo nieco hitnut
-dnes som sa dopocul ze by sa ten tiket snad dal aj predat,takze mam chrobaka v hlave,uvitam nejake nazory rady,pripomienky,momentalne mam roll asi 15k euro,tiket som hitol za 120 e a predal som zatial 17 %.
-co hovori pre a proti?pre:ak hitnem FT mozem sa dostat do inej ligy,som tam v podstate zadarmo,v jednom turnaji je mozne vsetko,aj spickovi profici dostanu len dve karty a zasa uplna fish nie som
-proti:hrat turnaj za 1/4 ci 1/5 rollu nie je prave rozumne,
-moznosti:
1.hrat to napriek vsetkemu
2.mam este jedno eso v rukave,kamosa ktory je financne za vodou a s ktorym sme dohodnuty,ze ked budem chciet a citit sa na to,stakne ma na hocijaky turnaj,len moc nechcem ludi mimo pokru zatahovat do takychto veci,bol by to taky kompromis,keby kupil cca 40-50 %,aj roll sa zvysi a aj si zahram
3.nehrat to a skusit radsej ten chillideepstack 550 e,a 50k gtd v montesine a budovat dalej roll
4.tuto mi vnukol kamos,kupit ten balicek do karibiku o ktory sa hra na mybete,za 4k by sme mali zo zenou super tyzdennu dovolenku v decembri(good pre future a klud v rodine) a hral by som tam 2.200 $ turnaj kde by sa tiez dalo nieco hitnut
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
kvalifikoval si sa tam tak to hraj. My chceme report takze nevymyslaj hovadiny
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
no mne sa najviac pozdava ta druha moznost...zahras si velky turnaj a keby to nevyslo,tak aspon stale nieco z toho budes mat...plus samozrejme cenne skusenosti a pod....kazdopadne
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
3. moznost sa mi zda celkom rozumna a 4. ako rozumny kompromis
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ja osobne by som by som to hral aj napriek vsetkemu ale pozdava sa mi aj 4ta moznost
Kua keby som ja mal taketo problemy to by bolo
Kua keby som ja mal taketo problemy to by bolo
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Hlasujem Palo za tieto moznosti a na tu option 3. Ti mozno prispejem, kedze sa chystam
Ale option 4. je tutti frutti pre pokoj v rodine
Hlasujem Palo za tieto moznosti a na tu option 3. Ti mozno prispejem, kedze sa chystam
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
cercerBTSSK napísal:3.nehrat to a skusit radsej ten chillideepstack 550 e,a 50k gtd v montesine a budovat dalej roll
Nazor stareho pana
Naj je moznost 4, paci sa mi aj 3, vziednom pripade nmie 2!
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
-mas pravdu zart,2ku takmer vylucujem
-
urcite moznost 4!:) podivas se, uzijes si more, zajistis si klid v rodine, zena bude rada, ty budes rad a mozna pak budete radi jeste vsichni, kdyz to hitnes ale mel by jsi se rozhodnout sam, preci jen, hral jsi na to kvalifikaci asi s tim, ze bys to chtel hrat, tak bys nemel vubec nad nicim takovym premyslet a lets go.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
-no hral som to viac-menej nechtiac,kamos ma prehovoril na tu prvu 100 eurovu,ale ked som sa dozvedel ze sa to da predat a su to vlastne realne peniaze,tak som na pochybach
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.