Slemov NL25 sh blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Slemov blog

Odoslaťod slemo69 03 Okt 2010 23:04

Ja som tiez Michal, takze hodinku coachingu uvitam :D moju priatelku som naucil hrat poker a pomohol s bonusom na pokerstrategy, tiez crushuje nl 4 momentalne... dufam ze ma predbehne cim skor a potom bude ucit ona mna :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod michael163 04 Okt 2010 20:46

slemo69 napísal:Ja som tiez Michal, takze hodinku coachingu uvitam :D moju priatelku som naucil hrat poker a pomohol s bonusom na pokerstrategy, tiez crushuje nl 4 momentalne... dufam ze ma predbehne cim skor a potom bude ucit ona mna :D

tak aj tebe vsetko najlepsie :)) no tak s tymto som trochu neratal:)) ale mozme dat sweatku alebo nieco podobne ked chces lebo neviem ci som zrovna najlepsie adept na tvoj coaching :D ty vole ty si naucil priatelku hrat poker a crushuje NL4 a bavi ju to?? wow tak to ta dost obdivujem pre mna to je nieco ako taj najscifi utopicka vec :crazy: to by si mal dost dobry coaching potom :P :))
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod slemo69 05 Okt 2010 01:43

Dakujem a sweatku mozme kludne dat, moznoze sa daco naucis odo mna a ja zasa nieco od teba. A priatelka je celkom rada ze som ju naucil hrat, niekedy si zahrame len proti sebe live cashku, ale vacsinou jej pomaham crushovat ten nl 4 a zatial jej to ide velmi dobre, za mesiac-dva ma roll na nl 10 a hadam jej to pojde lepsie ako mne a nieco sa od nej priucim :D Kazdopadne hra abc poker kym ja dost skusam 4bet bluffy, floaty, light 3bety a este mi to moc nejde, ale tak lepsie sa naucit na nl10 za par desiatok dolarov ako na vyssom limite za par stovak :wall:
slemo69

Odoslaťod slemo69 07 Okt 2010 15:48

Nedavno vysli na pokerstrategy clanky o tom ako pouzivat hud, na co sa zamerat, co si ako interpretovat a zistil som ze v tom mam vazne nedostatky... mohli by ste mi odporucit nejake good video/clanok/forum/knihu kde by som sa mohol viac informovat o tom ako efektivne pouzivat staty ?
slemo69

Odoslaťod slemo69 11 Okt 2010 12:25

nikto nic ? :D
slemo69

Odoslaťod matiapag 11 Okt 2010 14:21

No ono je to otazne, co tym pouzivanim myslis. ani vlastne neviem, ako to rozlisit, nazvyme ciselka pri hracovi hud a kompletne staty popup.

V hude by si mal mat staty, podla ktorych vies urcit tendencie hraca a zaroven na ich aku-taku presnost ti staci mensia vzorka ruk(50+ handov by mohlo byt fit..). Ja tam mam vpip,pfr,agf,cbet flop,fold to flop cbet,att to steal,fold bb to steal,3bet a este tam mam showdown stats, ktore sice pomozu pri urceni tendencii, ale su pouzitelne az pri trosku vacsej vzorke ruk (specialne pri nitoch, ktori mozu mat v specialnych pripadoch aj po 100 handach wts 100).

nejake detailnejsie stats v prvom rade nepouzivas tak frekventovane, a zaroven nie su na malej vzorke ruk efektivne. teraz pisem iba cez cell phone, ked pridem domov tak sa nad tym este zamyslim :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Okt 2010 14:27

Na DeucesCracked je Thin Red Line - Episode 1, kde sa rozoberaju trosku staty.

Improva pripravuje pre DeucesCracked prave teraz video o tom ako exploitovat regularov na zaklade statov, ale netusim, aky bude format, co konkretne tam bude, atd.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
slemo69
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 11 Okt 2010 14:57

meh, ja som si az teraz pozrel, ze co si sa ty vlastne pytal a co som ja napisal :) sry, rozumne ti odpisal dzejkej, ja o ziadnych takych clankoch neviem...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod slemo69 14 Okt 2010 14:47

Ahojte chalani, handu som troska nezvladol, bol by som rad keby ste sa mi k nej vyjadrili...

Party Poker $10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 981083
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $11.46
SB: $10.14 27/23, cbet 75%,atempt to steal 45%, agf 4.,wtsd 24%, 400 hand
Hero (BB): $10.15
UTG: $14.53
MP: $10.29
CO: $9.85

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with A :heart: 3 :spade:
4 folds, SB raises to $0.30, Hero calls $0.20

na bb callujem steal koli tomu ze mi to dost casto kradne, ruka je slaba na 3bet, ale som v pozicii, takze kludne mozem floatovat atd.

Flop: ($0.60) 2 :club: 5 :heart: 4 :heart: (2 players)
SB bets $0.57, Hero calls $0.57

Flop ma trafil presne, rozhodnem sa pre slowplay koli tomu aby som raisom nevytlacil vselijake draws a pary z potu, kedze ma vysoky agression factor, ocakavam druhy barell na turne...

Turn: ($1.74) 3 :heart: (2 players)
SB bets $1.24, Hero raises to $2.80, SB calls $1.56

na turne uz mam aj flushdraw, takze uz ziadny slowplay a value raisujem, po jeho calle ho tipujem na eso, od karat ako 56/67/66 by som pravdepodobne dostal raise...

River: ($7.34) A :spade: (2 players)
SB bets $5.23

celim tretiemu barellu a rozmyslam ci sa ma len nesnazi vytlacit z partie, teda bluffuje. Co by ste robili vy ? bol by to pre vas easy fold ?
slemo69

Odoslaťod dzejkej 14 Okt 2010 14:59

Preflop:
No mas trosku mix v 3betovani, pretoze toto je ruka urcite podstatne vhodnejsia na 3bet ako na call. A3o je uplny trash, ktory vobec nie je vhodny na callovanie, pretoze hrat s nim ziskovo ako preflop caller hranici so zazrakom. Tvoj super stealuje vela, je OOP a jeho preflop range je siroky, takze v pohode 3betujem hromadu ruk vratane A3o a na callovanie zvolim podstatne radsej A3s alebo offsuit eso s o dost vacsim kickerom. A3o je dobra na 3bet preto, pretoze pritomnostou esa v Tvojej ruke sa znizuje sanca, ze ma silne Ax, s ktorym vie pokracovat - uz len pocet kombinacii AQ/AK/AA sa znizi o 30%.

Flop:
Slowplay je tu zly. Je tu mozne ziskat value z jeho drawov, overparov, setov a radsej Ti zaplati so silnymi made rukami teraz(alebo sa rovno stackne) ako ked sa na turne board este zhorsi. Taktiez Ti tam flush draw len tak nefoldne a bud callne alebo ak ma nejaky lepsi flush draw (broadways v srdci), tak sa moze rovno stacknut. Na tom flope raisujem ako bluff dost vela ruk (ak SB cbetuje dost na takych flopoch) a tym padom tam uplne happy raisujem 2 pary, sety, str8 a combodraws.

Kedze si sa takto nestastne dostal na river, tak tam Ti uz vela nezostava. Riskujes tam vyse 1/2 stacku a dufas iba v split, pricom ma v range hromadu flushov a splitujes velmi sporadicky.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!