Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod DevilMayCry 17 Okt 2010 16:39

yegon napísal:bol som s krpcom pozriet Strazcov z gahulu - celkom dobra rozpravka ale omg DOKONALE graficke spracovanie. Absolutna lahodka co sa tyka pocitacovo generovanych 3d modelov - tym sovam fungovalo kazde pierko a let v dazdi bol nuts.

Nechapem ako daleko sa dostali za tych par rokov - ked by toto pustili borcom vtedy ked robili IceAge jednotku tak by ju asi nikdy nenatocili len by sedeli s otvorenymi ustami a pustali si to stale dokola :)

bol som na tom s priatelkou a musim uznat ze 3D bolo vyuzite tak ako sa patri a aj ako celok to bola pohoodva rozpravka.....epic scena: prelet soviciek medzi kvapkami vody.... :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 18 Okt 2010 14:18

vcera som videl genialnu cast south parku kde sa sedlaci stazuju ako im pristahovalci vzali job :lol2:
http://www.youtube.com/watch?v=A-PII2rSLVo
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod spax 19 Okt 2010 04:04

http://twitter.com/boomdocumentary

BOOM is risk. The pursuit of freedom. Obsession. It is life on the Internet. It is the evolution of a dream. BOOM is a film about the online poker boom.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod yegon 19 Okt 2010 06:49

Knight and day je celkom zabavny film. krpateho Cruisa sice neznasam ale v tomto sa dal zniest no a Cameron Diaz je nuts obv :)

mam nacatych Expendalbles - omg starci :) ale mam na to dobre referencie a zatial to vyzera byt taka old style klasika
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 19 Okt 2010 17:43

tak som dopozeral expendables a bola to super zabava - malo to styl ako 20 rokov spat delta forcy s chuckom norrisom - sladke mladi :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod buschle 19 Okt 2010 17:51

yegon napísal:tak som dopozeral expendables a bola to super zabava - malo to styl ako 20 rokov spat delta forcy s chuckom norrisom - sladke mladi :)

"waarning shooot", a odletela polka bambusaka
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod slemo69 20 Okt 2010 15:12

Mne sa expendables pacilo tak na jedno pozretie, predvcerom som si kukol film RED (2010) s bruceom willisom a bolo to o 100 % lepsie. Nie je v nom tolko hviezd, ale na druhej strane to ma aspon slusnu zapletku, neustalu akciu a vsadepritomny humor. Odporucam a po pozreti garantujem ze expendables budete povazovat za suchy svalnaty a najma nudny gyc.
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod yegon 20 Okt 2010 16:54

slemo69 napísal:Mne sa expendables pacilo tak na jedno pozretie, predvcerom som si kukol film RED (2010) s bruceom willisom a bolo to o 100 % lepsie. Nie je v nom tolko hviezd, ale na druhej strane to ma aspon slusnu zapletku, neustalu akciu a vsadepritomny humor. Odporucam a po pozreti garantujem ze expendables budete povazovat za suchy svalnaty a najma nudny gyc.

tak ja vacsinu filmov pozeram 1x :)

a este sa mi nestalo ze by sa mi film ktory sa mi pacil po pozreti dalsieho pacit prestal- Expendables bolo zabavne a o to mi u filmov ide. Red mam tiez v plane vyzera to good. Medzitym som este pozrel Chaos so Stathamom a Killers s Kutcherom a oba boli tiez velmi dobre

pripustam ze som nenarocny divak ale posledny tyzden som sa fakt dobre zabavil
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod mr_kaktus 20 Okt 2010 21:40

lol expandables :D a to nehovoriac o tom ze tam mal stallone namalovane obocie ze vyzeral ako cernoknaznik :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mino_o 20 Okt 2010 22:32

mr_kaktus napísal:lol expandables :D a to nehovoriac o tom ze tam mal stallone namalovane obocie ze vyzeral ako cernoknaznik :D

Obrázok
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!