P****Stars
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
P****Stars
Vsimol si este niekto takuto vec??? Vzdy ked sa pripojim ku stolu tak najprv mi chodia karty ktore kazdy normalny hrac zahadzuje. Ale skoro vzdy keby som si ich nechal tak by som mal flush alebo postupku. Vsimol som si ze je to takmer pravidelnost na P****Stars. Tyka sa to prvych 10 hands. Ma niekto podobnu skusenost? Inac dnes som hral asi polhodinu a chodili tam take haluze ze 777 a AAA. Moc dovery mi to k tomu ich "generatoru" kariet nepridalo...
- Jozo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
P****Stars - riverstars
Ja osobne sa P****Stars dost bojim, pocul som od viacerych ludi ze to tam nejako cudne pada, ja sam tam nehravam, ale keby to teda ovplyvnovali, tak nechapem preco by to robili...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
no neviem
osobne som tam nikdy nehral, ale nemyslim si ze by to mali nejako vychytrane. dlhodobo je to asi najlepsi server co sa tyka turnajov. ale cash game nic moc, pre hracov ako som ja. ja si radsej vyberiem slabych hracov a gamblerov s ktorych bude stava, ako tocit tocit tocit z hracmi na podobnej urovni a platit 5 percntny rake, ktory na long rune polozi 60 percent hracov. co sa tyka turnajov si nechapem co by dosiahli tym fixnutym softom, ked tym viac zarobit nemozu, a povedal by som ze 80 percent prijmu P****Stars ide z turnajov. no ale to je len moj skromny nazor, takze ak ma niekto iny nazor rad by som sa poucil...
- Lose
stars
co sa tyka nejakeho ovplyvnovania, silne o tom pochybujem. Slovenska natura sa nezmeni.... Vsetkosu to vyhovorky. Ked sa to stane v prospech teba, tak si na to ani nespomenies, ze ti nieco prislo na river, a zachranilo ta to. Tiez sa mi na P****Stars moc nedari, ale serveru to urcite pripisovat nebudem.
- ternoplayer
- Založený: Apr 2007
to ternoplayer
to mas pravdu. asi som mal len spatny den vcera lebo som bol $200 minus. ale dneska som spokojny lebo som urobil $1000 za dve hodinky takze pohoda. :-)
- Jozo
1000 za 2 hodinky?
to ake stoly hravas?
- vlade
stoly
vacsinou hravam $2/$4 NL a $3/$6 NL. Ale vcera tam boli velmi opatrni hraci. Po hodine hry som bol stale na tom istom. Takze som isiel potom na $5/$10 NL kde bolo zopar kaskaderov na ktorych som tu tisicku lahko zarobil.
- Jozo
P****Stars
Tak som to teda skusil a vlozil som si tam nejaky ten dolar.
Rozmyslam ze co si zahram a padlo mi oko na heads-up s buy-in 10$. Kedze na pacificu taketo vacsinou vyhravam, tak ze co by nie, idem skusit.
Neviem cim to je, ale prehral som :))) Ale videl som vselijake pekne karty pri tom, napr. Q poker u mna, par full housov u protivnika ktore ma ja pekne dorazili. No nic, tak ze idem znova. Podobny scenar, len tento krat som nemal ten poker.
Tak si myslim ze to si hadam robia srandu z novacikov, tak som isiel este na jeden, ved do tretice vsetko dobre. A tak aj bolo. Zrazu ten co mal vsetky tie dobre karty som bol ja. :))))
No uvidime ako to bude pokracovat, urcite napisem...
Rozmyslam ze co si zahram a padlo mi oko na heads-up s buy-in 10$. Kedze na pacificu taketo vacsinou vyhravam, tak ze co by nie, idem skusit.
Neviem cim to je, ale prehral som :))) Ale videl som vselijake pekne karty pri tom, napr. Q poker u mna, par full housov u protivnika ktore ma ja pekne dorazili. No nic, tak ze idem znova. Podobny scenar, len tento krat som nemal ten poker.
Tak si myslim ze to si hadam robia srandu z novacikov, tak som isiel este na jeden, ved do tretice vsetko dobre. A tak aj bolo. Zrazu ten co mal vsetky tie dobre karty som bol ja. :))))
No uvidime ako to bude pokracovat, urcite napisem...
- vlade
uz som si zvykol
Po par hrach som si uz na tuto hernu zvykol, dokonca sa mi aj zacina pacit.
Vlozene dolare som uz skoro zdvojnasobil, vyhral som 1 miesto na multi table sit&go, aj nejake heads-up sa mi podarilo vyhrat, vcera som sa dokonca celkom dobre drzal na turnaji ktory bol najprv len 20 000$ guaranteed, ale po hodine uz bol 37 000$ guaranteed :)
Takze zda sa ze mi to tu pojde, uvidime, mozno sa zadari aj nejake miesto na tom milionovom co byva v nedelu.
Vlozene dolare som uz skoro zdvojnasobil, vyhral som 1 miesto na multi table sit&go, aj nejake heads-up sa mi podarilo vyhrat, vcera som sa dokonca celkom dobre drzal na turnaji ktory bol najprv len 20 000$ guaranteed, ale po hodine uz bol 37 000$ guaranteed :)
Takze zda sa ze mi to tu pojde, uvidime, mozno sa zadari aj nejake miesto na tom milionovom co byva v nedelu.
- vlade
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.