P****Stars Košice Open: Hrať sa bude minimálne o €20,000!
Re: P****Stars Košice Open: Hrať sa bude minimálne o €20,000!
Zaujimalo by ma, ci je mozna daka registracia do turnaja vopred, nie cez kvalifikaciu a nie na mieste.
Nebudem sa trepat cez celu republiku aby som si nakoniec zahral SNG a SideEvent.
Nebudem sa trepat cez celu republiku aby som si nakoniec zahral SNG a SideEvent.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:Zaujimalo by ma, ci je mozna daka registracia do turnaja vopred, nie cez kvalifikaciu a nie na mieste.
Ahoj, ano samozrejme. Je mozne urobit predregistraciu na pskosiceopen@livepoker.sk
- PsKosiceOpen
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zdravím, chcel by som sa opýtať ako to bude s tým side eventom?a ešte, čo je potrebné na tú predregistráciu, stačí poslať do mailu osobné údaje? Ďakujem za info..
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
lacored napísal:Zdravím, chcel by som sa opýtať ako to bude s tým side eventom?a ešte, čo je potrebné na tú predregistráciu, stačí poslať do mailu osobné údaje? Ďakujem za info..
Side event na 99% bude, najpravdepodobnejsie v nedelu, este sa dotahuju posledne detaily. Hned ako to bude pripravene budeme Vas tu na pp.sk informovat.
Na predregistraciu je potrebne zaslat meno a adresu
- Za tento príspevok od PsKosiceOpen poďakovali :
- lacored
- PsKosiceOpen
PsKosiceOpen napísal:korki napísal:PSKosiceOpen , viem ze Kosice neni Praha, ale preco ste nevybavili kamerovy final table ako napriklad v spominanych cechach, je taka to vec v dnesnej dobe naozaj az taky velky problem?
Bohuzial ano. TV stol je plne v kompetencii online partnera. Pokial by tu bola ta moznost urcite velmi radi by sme ho zabezpecili
Tak potom to nieje az taky problem, akurat vase prepojenie s online partnerom nieje az tak silne.
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Dnes od 20:30 dalsia kvalifikacia na P****Stars. Turnaj najdete v zalozke Tourney/ Regional pod nazvom P****Stars Kosice open Qualifier
- PsKosiceOpen
Dnes od 20:30 dalsia kvalifikacia na P****Stars.Turnaj najdete v zalozke Tourney/ Regional pod nazvom P****Stars Kosice open Qualifier
- PsKosiceOpen
Aaaaaaaaaaaaaaa furt sem kliknem, že nejaké nové horúce dôležité info priamo od organizátora a ono zase reminder na kvaldu.
No more spam pls
No more spam pls
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Aaaaaaaaaaaaaaa furt sem kliknem, že nejaké nové horúce dôležité info priamo od organizátora a ono zase reminder na kvaldu.
No more spam pls
Tom reminder je bezna vec. Vsetky dolezite nove informacie budu vypustane formou main news
- PsKosiceOpen
tak uz aj ja mam ticket hoci na druhykrat ale predsa
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.