all- in 810 os
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
nemas dake icq??
nebo neco takove??:)
- Romanicco
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to je super
tak se mu registrujte myslim ze uz moc volnych rezervaci nema:))ale zas je skoda ze budu mit vicero kvalitnich souperu...:)
- Romanicco
iba jedneho
Vladeho, ja ked to beriem vazne a dostanem dobre karty tvarim sa tak ze aj sbs-kar vidi ze mam minimalne K,K :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
ne nechci podplacet jen na icq je to
preci jen rychlejsi:)
- Romanicco
no ja
veru, ono to tak vypadalo...akoze som opatrny hrac ale chodil mi strasny hnoj tentokrat...takze ked som mal K,K tak som ozaj vypadal jak keby mi som vyhral superstars :)...minule ked som skoncil treti, som bol ovela castejsie v hre...
inak ked si mal to A,9 a chalanisko ti dorovnal 3-nasobok BB s 4-6 zlozil som 4-4, co boli moje druhe najlepsie karty za cely turnaj! ak sa pamatas ak sa pamatas na stol doslo 9,4,6 a vy ste sli do allinu...tam som to posral...potm som fakt nemal lepsie karty ako 3-9 a pod...
inak ked si mal to A,9 a chalanisko ti dorovnal 3-nasobok BB s 4-6 zlozil som 4-4, co boli moje druhe najlepsie karty za cely turnaj! ak sa pamatas ak sa pamatas na stol doslo 9,4,6 a vy ste sli do allinu...tam som to posral...potm som fakt nemal lepsie karty ako 3-9 a pod...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.