Player notes
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Player notes
Nevie niekto nahodou do akej zlozky sa na party ukladaju player notes?
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Re: Party Poker
Topolman napísal:Nevie niekto nahodou do akej zlozky sa na party ukladaju player notes?
..na to naozaj nie je myslim az tak tazke prist. PartyGaming/Pa***Poker/Notes.txt
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:Topolman napísal:Nevie niekto nahodou do akej zlozky sa na party ukladaju player notes?
..na to naozaj nie je myslim az tak tazke prist. PartyGaming/Pa***Poker/Notes.txt
vdaka, aleako to potom funguje ked je na jednom kompe viacej osob co hraju na PP? ked akoze ja si ulozim note tak sa to potom zobrazi kazdemu co si zapne party poker(svoj acc) na mojom PC? ked to neni nijak oddelene
- Topolman
Oddelene to je, kompletna cesta je : C:\Program Files\PartyGaming\Pa***Poker\HandHistory\ Tvoj nick \
Takze ak vas hrava na jednom pc viacej, v zlozke 'HandHistory' budete mat kazdy svoj priecinok so svojimi handami.
Takze ak vas hrava na jednom pc viacej, v zlozke 'HandHistory' budete mat kazdy svoj priecinok so svojimi handami.
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
slemo69 napísal:Oddelene to je, kompletna cesta je : C:\Program Files\PartyGaming\Pa***Poker\HandHistory\ Tvoj nick \
diky, ale my sa teraz nebavime o hand history Ide mi o poznamky co si robis na hracov ci su tie nako oddelene.
- Topolman
Ahaaa, tak ja som zasa mimo, sorry Na mojom pc hravam ja a obcas aj moja priatelka, a vyzera to tak ze poznamky nam dava dokopy do jedneho suboru
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.