[CG] NL50 blazniva threesome

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL50 blazniva threesome

Odoslaťod mino_o 27 Okt 2010 13:32

Cassava Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 998996
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (SB): $77.72
BB: $42.73
UTG: $50.75
MP: $52.70 44/16/3.3 fish agro postflop
CO: $50.75 Nit ktory nebetuje ked nema
BTN: $98.37 23/18/1.7 solid malo 3betuje

Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with 3 :diamond: 3 :spade:
1 fold, MP calls $0.50, CO raises to $2.25, BTN calls $2.25, Hero calls $2, 1 fold, MP calls $1.75

standart myslim

Flop: ($9.50) A :club: 3 :heart: 7 :club: (4 players)
Hero checks, MP checks, CO checks, BTN checks

dufam v c/r

Turn: ($9.50) 5 :heart: (4 players)
Hero checks, MP bets $9.50, CO folds, BTN calls $9.50, Hero raises to $25, MP raises to $50.45, BTN raises to $75.90, Hero ?

checkujem z dovodu, ze ak maju nieco co mi zaplatia tak urcite betne niekto a ja chcem c/r. Tak sa aj stalo a vcelku to vyzera na akciu, c/r 25$ z dovodu aby mi tam fish callovala AK/AQ pripadne Aces up. Bohuzial sa stalo co som necakal a uz sa citim ze v tejto trojke budem ja ten co dostane bukake vianoce. Fish ma wide range, avsak BTM je pure power(sety alebo str8) a nevidim tam nic horsie ako moja ruka. Je to cisty fold? Rozmyslal som ci je schopny nieco taketo s 2pairom+FD, alebo AK/AQ + FD.

Spoiler:
Ja som to nedokazal foldnut :fish: ,ale rozmyslal som nadtym vcelku dlho a nabuduce uz to hadam zvladnem drzte palce!
Hero calls $50.47 all in
River: ($210.89) K of hearts (3 players - 1 is all in)
Final Pot: $210.89
Hero shows 3 of diamonds 3 of spades
MP shows 7 of diamonds 7 of spades
BTN shows 5 of diamonds 5 of clubs
MP wins $156.85
BTN wins $49.61
(Rake: $4.43)
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Re: [CG] NL50 blazniva threesome

Odoslaťod buschle 27 Okt 2010 14:18

imo :
mozes donknut uz hned ten flop potrebujes tam mat aj nejake valueruky v leadovacej range nie len flushdrawy a ine semibluff ruky.
a uz ten turn by som necheckoval urcite ak checknes flop. Btw po ch/ch flope a ch/r turne v multiway pote co tak asi mozes mat na danom boarde asi tak set v 1000 z 1000 pripadov. :)
Naposledy upravil buschle dňa 27 Okt 2010 14:24, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod mr_kaktus 27 Okt 2010 14:24

na flope by som to osobne donkol - pokial je ryba aggro po flope tak ma moze v pohode raisnut aj s horsou rukou a dostanem do potu este viac. v tomto pripade by som to taktiez betoval for protection nakolko tam je FD a mozne GS - co sice nie je nejaka tragedia ale to su prave ruky co imo v mw pote nebudu hraci betovat ale radsej sa pokusia zobrat free card ale na druhej strane sa minimalne FD ukeca na call aspon jednej street.

co sa tyka turnu - ak opomenieme fishku, ktora tam moze mat x horsich ruk ako nasa tak jedine ruky co davaju zmysle u BTN su 64s (necakam ze by tam mal offsuit handu) a 55 (necakam ze by nebetoval silnu made hand na flope) moooozno este 75s. spoza stola sa mi to zda skor ako fold orientacne potrebujes byt dobry nieco cez 20% casu a imo minimalne proti BTN vacsinou redrawujes na FH alebo quads a to nehovoriac o tom ze MP ti pravdepodobne drzi nejaky ten out alebo dva.
ale aby si nebol smutny - v zapale hry by som to callol a potom si zanadaval na badbeat :D
tak a teraz si idem kuknut spoiler :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mino_o 27 Okt 2010 17:12

no ved hej takto ked si to citam mi to tiez pride uplne easy.. lenze v zapale hry som stym mal trocha problem. Ale tak do buducna sa hadam zorientujem lepsie. Problem umna je ze som uz urobil zoparkrat "jasny fold" a potom sa ukazalo, ze som mal best hand, co ma hnevalo este viac ako beat:)

To donkovanie mate pravdu to je tiez jedna z veci co musim zacat robit. Naucil som sa leadovat limpnute poty tusim prave CTS otom pisal a vcelku to vykazuje profit. Ale leadovat/donkovat sety na drawy boardoch som tiez uz videl dost krat aby som to zaradil do repertoara. Pripadne to robit aj s nutFD a 2pairom?
Obrázok používateľa
mino_o

Odoslaťod dzejkej 27 Okt 2010 18:21

mino_o napísal:Ale leadovat/donkovat sety na drawy boardoch som tiez uz videl dost krat aby som to zaradil do repertoara. Pripadne to robit aj s nutFD a 2pairom?

Kazda akcia by mala mat svoj dovod. Zamysli sa, aky by si mal dovod na donk 4way s povedzme 78s :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mino_o 27 Okt 2010 18:38

4way urcite nie, HU uz skor kvoli FE.
Obrázok používateľa
mino_o

Odoslaťod dzejkej 27 Okt 2010 18:42

mino_o napísal:4way urcite nie, HU uz skor kvoli FE.

FE ako dovod betovania 2nd pairu? FE mi takmer nikdy nepride ako dobry dovod na donkovanie 2nd pairu a uz vobec nie na Ahi boarde. Na tomto boarde je donk so 2nd pairom naozaj zly a v HU na takomto boarde (proti takmer kazdemu) v nom tiez nevidim moc logiku.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 27 Okt 2010 19:07

myslim ze tu je donk hadam povinny nie?

donkujeme preto lebo ocakavame ze fish callne a pf raisor potom moze raisnut - ziskame tym dead money od fish

ak by sa po nas vyjadroval pf raisor a az po nom fish tak checkujeme, nechame pf raisora cbetnut a fish callnut a raisujeme opat v situacii kedy su v pote dead money od fishe

kocnept aka relative position
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mino_o 27 Okt 2010 21:10

dzejkej napísal:
mino_o napísal:4way urcite nie, HU uz skor kvoli FE.

FE ako dovod betovania 2nd pairu? FE mi takmer nikdy nepride ako dobry dovod na donkovanie 2nd pairu a uz vobec nie na Ahi boarde. Na tomto boarde je donk so 2nd pairom naozaj zly a v HU na takomto boarde (proti takmer kazdemu) v nom tiez nevidim moc logiku.

Vyjadroval som sa celkovo otom koncepte donkovania co som pisal, ako reakcia na tvoju reakciu na moj 2hy post. Zo 78s by som urcite nesiel po FE, kedze mam SDE + FD. Skor som myslel ten nutFD stym donkovat HU pripadne 2pair, to obcas robievam, zo setmi vobec co asi zmenim.
Dik yegon za koncept skusim to nejak zakomponovat do hry.
Obrázok používateľa
mino_o

Odoslaťod tucniak 27 Okt 2010 23:50

myslim, ze hlavne rady si uz dostal, donkovat sety tu potrebujes jednak pre nejaky balance tohto rangu a jednak donkujes for value ( totiz doublecheckom 4way stracas tonu value mam pocit) a jednak tvoja ruka potrebuje aj nejaku protection(sekundarny dovod na bet), kedze rozhodne nie je nezranitelna :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!