Disconnection
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Disconnection
Caute,potreboval by som poradit.
Hral som DoNy ,teda 15 spustenych turnajov ked mi vypadol internet.Uz sa to stalo par krat predpokladam ze to je nejakou udrzbou zrejme,nikdy som na stastie nehral poker, no a na stranke slovanetu a ani t-comu nebolo pisane nic o nejakom planovanom vypadku.Tato ich chyba ma teda stala 15 BI,a kedze si za pripojenie riadne platim mam v plane vymahat si skodu spat.
Neviem ale od koho , mate niekto s tymto skusenosti? co sa da robit,alebo na koho sa obratit??
dakujem
Hral som DoNy ,teda 15 spustenych turnajov ked mi vypadol internet.Uz sa to stalo par krat predpokladam ze to je nejakou udrzbou zrejme,nikdy som na stastie nehral poker, no a na stranke slovanetu a ani t-comu nebolo pisane nic o nejakom planovanom vypadku.Tato ich chyba ma teda stala 15 BI,a kedze si za pripojenie riadne platim mam v plane vymahat si skodu spat.
Neviem ale od koho , mate niekto s tymto skusenosti? co sa da robit,alebo na koho sa obratit??
dakujem
- Metrostar
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Disconnection
staci ked si precitas zmluvne podmienky a tam na 99,9% najdes odpoved na tvoju otazku ))
alebo ti to ulahcim, ziadny provider ti negarantuje 100% konektivitu
alebo ti to ulahcim, ziadny provider ti negarantuje 100% konektivitu
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Nemyslim si, ze budes zrovna uspesny . Buy-iny Ti nikto preplacat nebude a asi vypadky ani nie su dostatocne, aby si si narokoval znizenie mesacneho poplatku. Poskytovatelia internetoveho pripojenia nezarucuju internetove pripojenie 100% casu. Najlepsie je pozriet si zmluvy a uvidis, co si tam vopchali .
T-Com a aj Slovanet maju cisla na zakaznicku podporu, tak mozes zacat tam. Cisla su na ich stranke .
T-Com a aj Slovanet maju cisla na zakaznicku podporu, tak mozes zacat tam. Cisla su na ich stranke .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No od herne toho asi vela nedostanes, kedze oni s tym nic nemaju, ze tebe vypadol net. Keby si sa chcel obratit na providera, tak fakt si neviem predstavit, ze by si nieco dosiahol. Ty si sice za ich sluzby platis, a kedze ti vypadol net, tak to znamena, ze ty si zaplatil a nedostal si pozadovanu sluzbu. Cize ak si nemal net 2 hodiny, tak mozes vymahat od nich tolko, kolko zaplatis za 2 hodiny internetu (ak platis 13€ mesacne, tak to mas 13/30/12). A kedze toto nikdy nespravis (ibaze by si chcel cca 4 centy po zaokruhleni, a aj tak mnohi provideri maju nejaky minimalny casovy usek, ked musis byt bez netu, aby ti to zaplatili), tak v podstate nemozes vymahat nic Imo neplanovane vypadky su standard pri vacsine netov, niekde sa to stava castejsie, niekde menej casto. Oni sa potom akurat ospravedlnia a napisu, ze chybu opravili. Fakt si neviem predstavit, ze existuje nejake pravidlo/zakon, ktore ti umozni vymahat peniaze, s ktorymi si narabal a o ktore si prisiel. Nikto to totiz berie do uvahy, lebo vacsina transakcii na internete sa riesi jednym kliknutim, a bud sa tie peniaze odoslu, alebo ti ostanu na ucte
Btw, ak sa chces vyhnut 15BI prehram v takychto situaciach, tak nehraj DoN-y, ale zapni si CG
Btw, ak sa chces vyhnut 15BI prehram v takychto situaciach, tak nehraj DoN-y, ale zapni si CG
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
byt tebou necham to tak...jeden dovod je ten co pisali chalani predomnou, druhy je ten ze co by si akoze vymahal ? to by si fakt chcel dokladovat ze so hral poker a prisiel si o prachy tak a tak...? no dost odvazne, nejaky chytrak od providera by to niekomu posunul a pokial si pokrom zarabas "viac ako sa patri" tak by si mohol byt pre niekoho zaujimavy (danovy urad atd) a mozno by si ten niekto zacal tiez nieco vymahat....trochu kecam ale aj tak pozor....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
no to ma veru nenapadlo ze by taketo veci mohli mat v zmluvach osetrene. Takze jedinym riesenim je zrejme zalozny net
ono dokazat by sa dalo to ze som tie turnaje zaplatil a v case ked mi naskocilo disconnected som bol este stale v hre,a teda oni mi znemoznili umiestnit sa na ITM.no ale zrejme sa musim s peniazkami rozlucit,krasny uder pre bankroll a akurat po upswingu
ono dokazat by sa dalo to ze som tie turnaje zaplatil a v case ked mi naskocilo disconnected som bol este stale v hre,a teda oni mi znemoznili umiestnit sa na ITM.no ale zrejme sa musim s peniazkami rozlucit,krasny uder pre bankroll a akurat po upswingu
- Metrostar
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
matiapag napísal:
a pockaj si na nejaky huge 400BB pot AA vs KK na boarde AAKKx kde na ta na river s AA disconnectne
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:matiapag napísal:
a pockaj si na nejaky huge 400BB pot AA vs KK na boarde AAKKx kde na ta na river s AA disconnectne
aby sa vobec dockal volacoho takehoto
-
to by si mu prial?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
esteze co ja len dobre veci zelam, ale tak ty si mu poradil, ze ma cakat na daco take ja som len poukazal na moznost, ze sa mu to nemust podairt, lebo to je taky sci-fi spot, ze neviem, kolko ludi sa moze niecim takym "pochvalit"
-
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.