Filmy a Serialy
Re: Filmy a Serialy
Red je fakt super
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
minuly tyzden som bol v kine na The Social Network a musim povedat ze som bol milo prekvapeny, dost dobry film mojho oblubenca Davida Finchera, o hudobnu zlozku sa postaral Trent Reznor z Nine Inch Nails takze taktiez spokojnost, vrelo odporucam !
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Hachiko: A Dog's Story
nemam rad zvieracie filmy , hlavne typu " rozpravajuca macka" ale toto je super film , doporucujem hlavne pre tych kto ma problem so suchymi ocami.
nemam rad zvieracie filmy , hlavne typu " rozpravajuca macka" ale toto je super film , doporucujem hlavne pre tych kto ma problem so suchymi ocami.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
vcera som bol v Nitre na The Expandables, a podla mna to bol paradny film Priznavam, ze nie som narocny divak, co vsade hlada nejaky super hlboku myslienku, ale toto bolo presne podla mojho gusta Super akcia, miestami vtipne, dej to malo tiez velmi prijemny a uz iba ta Stalloneho myslienka, ze pozbiera akcnych hrdinov mladych+starych a spravi akysi remake na stare akcne filmy z 80.-tych a 90.-tych rokov, je uplne paradna A aj scenar bol miestami velmi vtipny:
- "You look nervous..."
- "Cool, Tool?"
- "Warning shot!"
- "You look nervous..."
- "Cool, Tool?"
- "Warning shot!"
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Tak spojenie "prijemny dej" a "The Expendables" mi pride dost vtipne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Tak spojenie "prijemny dej" a "The Expendables" mi pride dost vtipne .
Mal som na mysli, ze nie je nejak zlozity alebo co, ale tak je tam a paci sa mi Predstava nejakeho diktatora na nejakom ostrove, ktoreho skupina zoldnierov chce na ziadost agenta CIA zlikvidovat, sa mi velmi paci
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
dnes sme sa rozhodli ist na rychlo do kina, vedel by mi niekto povedat, na co sa oplati ist ?..mala by to byt nejaka oddychovka
zatial zvazujeme:
Scott Pilgrim proti zvyšku sveta
Lámač sŕdc
Ja, zloduch 3D
thx
zatial zvazujeme:
Lámač sŕdc
Ja, zloduch 3D
thx
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:dnes sme sa rozhodli ist na rychlo do kina, vedel by mi niekto povedat, na co sa oplati ist ?..mala by to byt nejaka oddychovka
zatial zvazujeme:
Lámač sŕdc
Ja, zloduch 3D
thx
vsetko velmi solidne filmy....dost ma prekvapil ten klamac srdc prijemna komedia ak sa chystas so svojou polovickou tak jednoznacne odporucam, scott pilgrim je uplne nuts ale nie pre kazdeho (uziju su to hlavne komixovi fanusikovia), ja zloduch je tiez strasne dobra zalezitost, urcite jeden z naj animakov roka....cize ak pojdes na hocico nebudes sklamany
-
pri tom scott pilgrim pisal kamos na facebook z kina, ze prave sedim na najhorsom filme vsetkych cias. Boli tam asi styria a pacilo sa to len jednemu Ten film je vraj nieco ako keby si pozeral videohru.
Inak uz je DvDrip Inception pre tych co to v kine nevideli
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Kominak napísal:pri tom scott pilgrim pisal kamos na facebook z kina, ze prave sedim na najhorsom filme vsetkych cias. Boli tam asi styria a pacilo sa to len jednemu Ten film je vraj nieco ako keby si pozeral videohru.
no presne tak je to nejak spracovane....velmi solidna kopia original komixu....ale tak ako som hovoril, urcite nie pre kazdeho
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.