[VID] SnG 3,20 Nl 6 max(TB)

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Odoslaťod Pegasuss 01 Nov 2010 14:27

Kód: Vybrať všetko
http://www.ulozisko.sk/338608/SnGPegasuss1.rar

http://www.ulozisko.sk/338608/SnGPegasuss1.rar

Moj blog : blogy-f94/i-wanna-be-sitngo-master-pgss-blog-t5294.html

Dakujem za rady a komentáre ! Moje prvé video tak zlutovanie poprosim :) :gl:
Pegasuss

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod popoBA 01 Nov 2010 14:32

kukol som si to len veeelmi zbezne,preklikaval som to,takze moc obsirne ti to neskomentujem kazdopadne vec co mi hned udrela do oci bol tvoj betsizing a raisovanie pf.3x BB je vela a a napriklad v situacii kde ste uz len 3ja tak raisnut 3xBB z BTN je uz skoro hriech :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Re: [VID] SnG 3,20 Nl 6 max(TB)

Odoslaťod matiapag 01 Nov 2010 15:41

Ja som sa dostal po asi 7. minutu a musel som ist na hroby, cize cele si to pozriem, az ked sa vratime. anyway, hovoril si tam o stealovani blindov, ale ked ti prislo A6o na button, a vsetci po teba foldli, tak si pri blindoch 10/20 foldol aj ty, to sa dalo podla mna otvorit, neviem isto, nech povedia sng hraci.

jedna ruka tam bola ATo na but, pricom utg a mp ti tam limpli a ty si to foldol. podla mna sa to dalo minimalne limpnut behind, ak sa ti uz nechce otvarat (aj ked pri blindoch 10/20 sa da podla mna aj to)

to je tak zatial, co som si vsimol, ovela viacej ako nejake preflop zaklady ti iste neporadim, na to tu su ini :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Nov 2010 18:14

Bolo by fajn, keby ste k poznamkam uvadzali aj casy, nech si to autor/ini mozu rychlo najst.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 01 Nov 2010 18:39

matiapag napísal:Ja som sa dostal po asi 7. minutu

a kedze 3-4 minuty rozpraval, tak velmi tazko sa ta ruka hladat nebude :) Ale tak nech sa lahsie hlada:

ATo - 3:40
A6o - 6:40
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Nov 2010 19:23

matiapag napísal:a kedze 3-4 minuty rozpraval, tak velmi tazko sa ta ruka hladat nebude :)

To nebola poznamka adresovana vyhradne Tebe.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod haman 01 Nov 2010 22:09

Sevas Pegasuss,

moje poznamky:

(disclaimer: vsetko co som sem napisal, je len podla mna)

9:00 vlavo hore completed postupka na turne a len call, miesto raise, ak super cakal na farbu alebo na postupku alebo mal top par, tak by ti raise zaplatil, na riveri uz z neho nic nedostanes, nebetoval tolko aby si predpokladal, ze betne aj river
9:30 vlavo hore QTo das call na raise a flopnes postupku a donkbetujes a tym umrtvis aktivitu povodneho raisora, mohol si nechat iniciativu nech cbetuje a ty call/raise podla potreby
10:35 dole AJ limp/call minraise, flop J44 a ty donknes 3/4 potu, zas si mohol spravit check/raise alebo check/call
11:50 vpravo hore 44, turn flush si chytil, betnes pot, ak maju flush maju vyssi tak daju call, ak nemaju tak foldnu, dal by som minbet, aby som ziskal aspon 1BB od nich a na pripadny raise foldol
13:15 dole completujes SB s 53s a triafas middle par na 7 high flope, tu by som naopak donkol 2/3 potu, lebo BB nemuselo vobec trafit a UTG hrac asi nepojde do hry so 7ckou... kedze si checkol, on betol z pozicie pot a zobral to
14:15 vlavo hore KJs openlimpujes a triafas OESD BB check a ty overbetnes pot.. keby si dostal raise co spravis? ak zlozis, tak si betol zbytocne vela a stracas chipy...
15:15 vpravo hore AKS top par a nut flush draw, myslim ze tym 4x raisom si supera zbytocne vystrasil...
16:55 dole hrac za tebou casto minraisuje, ci uz ako prvy alebo aj ked uz sa pred nim limpli, podla mna to je signal zleho hraca. tie jeho raisy by som vobec nebral v uvahu...
17:50 dole betujes top par zo ziadnym kickerom, hovoris ze to chce maly raise(bet) a davas pot, co je podla mna velky bet, za tebou je este 1 hrac, podla mna zbytocne vela. flop je suchy, nehrozi ziadna realna draw. Pytas sa, ci by sa ti ludia zlakli nizsieho betu, nehraj systemom, ze ludi vytlacas z hry, ale aby ostali v hre z horsou rukou. A este: Rozhodujes sa medzi 100 (2/3 potu ) a 150 (cely pot) dufam, ze vies ze mozes betnut aj 125 napriklad, alebo 120, nemusis len cez ten slider betovat, mozes aj vpisat hodnotu, ak nemas script, ktory ti umozni asociovat na mys alebo na urcite klavesy zvysovanie/znizovanie betu o mensiu hodnotu.
20:15 vlavo hore A8s na BB, UTG raise 3BB, mas 17BB, dorovnavas 2BB, triafas flushdraw, co sa ti podari raz za 10 krat, ak sa nemylim. betol si polovicu potu, keby ta raisol ides do allin? lebo je to 50:50 zhruba ci ti pride flush.
23:15 vpravo hore K8o BvB ked si sa rozhodol to riesit raisom a nie push/fold tak po jeho calle a potom co si trafil middle par si mal dat allin, je mensie percento, ze ma top par ako, to ze nema. Ak si vedel, ze je agresivny, tak si mohol check a cakat od neho push, ktory by si dorovnal. Ale to ze si betol pol potu 300 a on ti dal allin 400 navyse (lebo z tvojho maleho betu asi vycitil, ze si slaby) a ty si foldol. velmi zle zahrana ruka.

bubble fazu, kde mas 8-10BB okrem 1 stolu uz nebudem komentovat, to asi nejaky profik zhodnoti jednou vetou.
Videl som tam toho vela:
* stealovanie z dealara s 89o.
* minraise zo SB na BB.
* call s JKo na BB proti SB a na jeho 1BB cbet reraise s nicim, mozno to stalo za pokus, zalezi aky mas read na supera.
* allin po flope na SB pri 4 hracoch s K4o na KJ9flushdraw flope vyska allinu 2x pot (kazde silnejsie K ti to zaplati)
* vyzera, ze si myslis, ze s dealera voci blindom mozes raisovat s hociakymi kartami, ano ak si dobry hrac a mas dobry read na blindy a zalezi aky maju stack. ked uz to robis, tak nedavaj 3xBB, ale len 2-2,5BB, 3BB je zbytocne vela ak planujes foldnut na 3bet allin.

Headsup:

* Cely HU vlavo hore je super podivana co sa tyka hry aj tvojich komentov :)
* any Ace je dobre na allin vseobecne povedane, moze sa to lisit od vysky stackov, ale vy ste ich mali klasicke cca 15-20BB. To ze si natrafil s A5 na AQ je nahoda. neries.
* Si sa nerozlucil so superom v headsupe, si zavrel stol okamzite, ani si nepockal ci nieco napise.

Dobre hlasky:

"2,3,4,5,6 mame postupku"
Allin mas KQ proti KT "Je to dobre, drzim mu K-cko"
"neprislo mi to.. prislo! mam postupku"
"dufam, ze nema sedmicku, to by bolo zle.. ..dam allin"
"obcas nezaskodi foldnut"
overbet 1,5x pot so slovami: "silny raise odo mna aj ked som nic nemal"
"raise na slepo"
lubi sa mi, ze miesto chipy hovoris zetony ;)

Vseobecne: ked betujes for bluf, teda, ze nemas nic ani nic necakas, tak davas zbytocne vela (viac ako pot), ak ta reraisne, musis zlozit, stracas chipy, on ked nic nema, tak foldne aj pri mensom bete (2/3 potu)

Good luck a pamataj: Co som sem napisal, vobec nemusi byt pravda, 6max turbo som nikdy nehral :)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod fefe13 02 Nov 2010 08:20

Nazdar,

Konecne niekto, kto hrava 6max turba ako ja :D . Ja hravam na 888 2,5+30 kde je ale pociatocny stack 1200 comu sa treba trochu prisposobit. Tak idem kukat a potom napisem par poznamok.
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod fefe13 02 Nov 2010 09:15

Zatial par poznamok:

3.40 v pravo hore ATo za mna tiez fold, matiapag pisal ze sa to dalo limpnut alebo otvorit. U mna je to tiez fold na zaciatkua a hlavne po limpoch
9.00 vlavo hore T9o - na turne by som uz raisoval
9.40 QTo - hitnes postupku, ale ako bolo pisane betsizing je zly, turn davas 60 do potu 210 tu treba dat urcite viac a na river by som tiez dal o nieco viac ako 150 do potui 320.
10.40 dole AJo, ako na zaciatku hovoris ani ja na zaciatku tuto ruku neprecenujem dokonca ked su limpi, minraisi foldujem ale tu nikdo do hry pred tebou nesiel takze urcite PF raise
12.20 vlavo hore KQ- podla mna dobry fold
15.10 vpravo hore - AKs, trafis pekny flop, si myslim ze prislis zbytocne velky raise, mozno by som to len callol s tym aby sa zapojil do hry aj ten treti hrac, minimalne vytiahol z nich viac chipov

zatial len tolko, zbytok skusim pozriet neskor, hlavne to ber tak ze tiez mam vo svoje hre velke rezervy takze je to len moj nazor.
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod joco66 02 Nov 2010 10:08

uff tak tam toho bolo strasne vela mas skoro vsetky zaciatocnicke muchy :-)
z tych najokatejsich 1.pravidelny openlimp v 99% pripadov je to chyba
2. betsizing po flope ani nerozmyslaj o raise v BB ale ako pomer k potu od blindov 50/100 staci rasiovat 2,5x PF
3.all in range v neskorsich fazach specialne k8 bvb katastrofalne zahrate

tolko moje postrehy GL kazdy z nas raz zacinal :good:
joco66

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!