minulost
volam sa marek , pochadzam zo starej lubovne , studujem 6.roc v bratislave architekturu ,a uz treti rok sledujem tento portal , citam niekolko blogov a snazim sa ucit . uz teraz dakujem ludom z fora ze takto nepriamym sposobom pozitivne ovplyvnuju citatelou zaciatocnikov [yegona ,7castleho,chlpa ,pala,atd, osobne poznam :TUKEho ,ferkana,olistera ,pinda - biliard.hracov ,pozdravujem ] . prisla chvila ked som sa rozhodol zalozit blog za ucelom skvalitnenia mojej hry a podielania sa na diskusii o pokri .preco som tak dlho cakal ? moj bankroll nebol na takej urovni ,aby som nepovedal ze nebustnem [nemozem to povedat ani teraz ,ale citim ze to viem lepsie ] kedze som do pokru nechcel dat ani cent .k pokru som sa dostal asi pred 4 rokmi ked ma kamosi pozvali na poker ,oslovila ma ,vidina vyhry , adrenalinu a napetia .neskor som sa regol na stars ,kde som zahadnym sposobom dostal 2 dol. z ktorych som postupne hranim cash dostal na 40 .dlhu dobu [rok a pol ] som sa pohyboval od 30 do 60 dol.je pravdou ze som nevenoval vela casu pokru [skola davala zabrat ].neskor som si povedal ze zacnem hravat dolarove Dony ,zdalo sa mi to ako najschodnejsia cesta s 50 az 70 buy in. slo to pekne hore a hore .
sucasnost
momentalne hravam 9 -12 stolov dolarove dony , skusal som aj 1.75 9 man tubra [fajn] ,pouzivam holdem manager [skvela vec] mam trial verziu ninju [musim si to kupit ,vyborne]a samozrejme sngwizard [zatial tiez trial ] ,nedovoli mi to zatial bankroll [cca 250 dol ]aby som si mohol zakupit ,ale pevne verim ze tento blog mi rychlejsie pomoze sa dostat k nim.
ciele
1.kupa spominanych programov
2.neviem po anglicky ,dnes je to dolezitou sucastou zivota nielen v pokri ale aj v profesii ,a preto to potrebujem kurz.
3.zakladny mesacny prijem
4.a dlhodoby sen ,cestovat po svete na turnaje

tolko na zaciatok ,este pridavam grafy ,ak mate nieco s cim by ste mi pomohli alebo rady ,rad sa necham poucit.