Okomentuje mi niekto prosím moje stats?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Okomentuje mi niekto prosím moje stats?

Odoslaťod MarTiny 03 Nov 2010 21:34

Zdravím páni kolegovia,

budem sa snažiť byť čo najstručnejší. Včera som si prvý-krát nainštaloval HEM - trial (nie ani tak kôli HUD-u, ale aby som sa dostal k nejakým "číselkovým" info o svojej hre), naimportoval svoju HH a toto mi vyliezlo:

Obrázok
Obrázok

Moje postrehy, prípadne otázky:
1. Vzorka rúk - uvedomujem si, že nie je veľká, ale je to spôsobené tým, že hrám iba jeden stôl
2. VPIP, PFR - to sú asi jediné 2 staty, ktorým ako tak rozumiem. Celkom ma pobavilo, ako loose hrám, ale podľa grafu sa nezdá, že by to bol problém. Horšie je to s PFR, ale to pripisujem enormnému množstvu completov zo SB, keď mi vačšina stola limpne = nad tým by som sa mal trochu zamyslieť (mal by som tu ale otázku, kde sa dá pozieť aké "zisky" mám z jednotlivých pozícií, prípadne ak sa dá pozrieť aj aké handy som z nich hral?)
3. Ostatné stats - v podstate o nich nemám šajnu, teda viem čo väčšina znamená, ale neviem čo sa pri nich dá považovať za štandartnú hodnotu
4. Graf - opäť z toho niesom veľmi múdry, teda okrem toho že smer má celkom dobrý. Tu by ma zaujímalo hlavne čo mi hovorí all-in EV?

V podstate budem rád, ak mi okomentuje ktokoľvek čokoľvek čo sa vám zdá ale aj nezdá. Díky
Obrázok používateľa
MarTiny

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 16 krát/0 krát

Re: Okomentuje mi niekto prosím moje stats?

Odoslaťod dzejkej 03 Nov 2010 21:43

Tie staty naznacuju pasivitu v preflop a postflop hre.

1) PFR, VPIP - vysoky rozdiel medzi VPIP a PFR - malo izolovania horsich hracov, malo preflop agresivity, prilis vela limpovania
2) 3bet, sqz - nizke cisla, takze ne3bet bluffujes vo vhodnych spotoch casto, nesqueezujes s niecim inym ako premiumami
3) WTSD - mierne vysoke WTSD, trosku menej foldujes ako by sa patrilo
4) W$WSF a Agg - nizke cisla, takze postflop je tvoja hra tiez tak nadstandardne pasivnejsia a da sa bojovat o tie poty viac
5) profit a bb/100 - velmi pekne :). To rozhodne nemen :D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
MarTiny
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 03 Nov 2010 21:44

Otazocka...hras 6 max alebo FR?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod MarTiny 03 Nov 2010 21:51

6-max

EDIT// Sry, vlastne je to 5-max. :)
Obrázok používateľa
MarTiny

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 16 krát/0 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!