Tak 30 ruk podla mna nie je dostatocny pocet na adekvatne urcenie WTSD, ale kedze aj ten AF je fakt dost nizky, tak sa tento chlapik da vklude zaradit medzi tych, co budu hrat pasivne naozaj vsetko az na premium ruky, a aj tie bude mozno slowplayovat, lebo sa to proste hodi do jeho herneho prejavu. Nesedi mi vsak tam ten jeho PFR, aj ked aj toto je opat skreslene cislo kvoli malej vzorke.
Ako tak pozeram do toho poker stove, tak hladam nejaky pomer, aky by mohol byt medzi jeho esami a missnutymi draws. Vychadza mi to naozaj priblizne rovnako + kedze mame malu vzorku, tak nevieme jeho range urcit uplne presne (ja som siel pomerne do extremu a priradil som mu tam aj nejake vyssie suited 2-card gappery ako T7s). Cize je to tak 50:50 medzi mensim a vacsim betom, LENZE! Ked ratame, ze nas nebude raisovat ani s dvomi parmi (lebo je teda pasivny a dokonca aj postupka hrozi), tak sa viacej sklanam k tomu mensiemu (nieco pod pol potu, nech to dorovna s Ax a nech neraisuje s 2pair). Cize on nas tu raisovat nebude takmer nikdy, pretoze to nevie a pretoze aj keby slowplayoval postupku alebo set, tak podla mna takyto uz na tom riveri vacsinou betne, ked vydrzali v ch/c mode na flope a turne. A tym padom my ked betneme okolo pol potu, tak vytiahneme trosku mensiu value z ruk, s ktorymi by nam zaplatil viac, ale vyrovnava sa nam to s tym, ked prehrame proti rukam, ktore nas porazaju, ale on nie je ochotny s nimi betovat/raisovat.
Ako tato uvaha bola na mna vela, ale opat som raz rad, ze ma k nej dokopali a snad som aspon blizko k najziskovejsiemu rieseniu.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)