Dik
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
turnaj v BA
Zda sa ze sa ti tam dari, tak porozpravaj, ako si vypadol?
Zda sa ze by som tam mal ist niekdedy pozriet a mozno si aj zahrat (nech to stale nevyhrava ten isty clovek :))))), ale asi az buduci rok, teraz nestiham.
Zda sa ze by som tam mal ist niekdedy pozriet a mozno si aj zahrat (nech to stale nevyhrava ten isty clovek :))))), ale asi az buduci rok, teraz nestiham.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
slovenske pivo
Musim ale podotknut, ze slovenske pivo mi velmi nechuti bohuzial :(
Ak bude budweiser tak by som aj mohol nieco vyhrat :))
Ak bude budweiser tak by som aj mohol nieco vyhrat :))
- vlade
to vlade
No vypadol som trochu smolne.Bol to all in pred flopom,mal som AJ vo farbe a super co skoncil 2 mal A5 vo farbe.Jemu dosla,mne nie.Co uz.Trosku viac stastia a bude aj 1 miesto. Som zvedavy kedy to dojdete vyhrat,ale sklamem ta lebo sa tam capuje 12-ka Zlaty Bazant.Poznam lepsie pivecka ale auto som nechal doma a tak mi chutilo. :-)
- Fesi44
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Myslim si
ze nejaky akoze fakt dobry hrac by nemal nikdy chodit pred flopom allin (samozrejme ja chodim a asi aj kazdy co sem pise).
Lebo allin je vlastne totalna loteria, mozno AA sa este da, ale ine karty neviem neviem, je to na zamyslenie a na radu od niekoho mudrejsieho.
Co myslite, je allin pred flopom s napr. KK, QQ, AK pripadne A Q a JJ dobra strategia?
Lebo allin je vlastne totalna loteria, mozno AA sa este da, ale ine karty neviem neviem, je to na zamyslenie a na radu od niekoho mudrejsieho.
Co myslite, je allin pred flopom s napr. KK, QQ, AK pripadne A Q a JJ dobra strategia?
- vlade
Aj ja myslim
ze to nie je dobry napad,ale takisto zalezi od okolnosti.Ako teraz ked sme boli 3, ja na dealerovi a na ruke AJ vo farbe.Blindy 2000/4000 a na konte 14000 chipov,ktore my riadne preriedili blindy.
Tak som to riskol a dal all in.Mal A5 vo farbe.Ja viem bola to loteria a vyhral stastnejsi,dosla mu farba uz na turne.
Myslim ze ked chces vyhrat turnaj tak potrebujes stastie a ja som ho nemal.
A ci to je dobra strategia? Zalezi to od vela faktorov a myslim ze sa to neda jednoznacne povedat ze to je zle alebo dobre.
Ked mas malo chipov tak co spravis?Budes cakat kym dojdu blindy a zozeru ta,alebo risknes all in napr.s JJ? Ja to radsej risknem. Raz to vyjde :-)
Tak som to riskol a dal all in.Mal A5 vo farbe.Ja viem bola to loteria a vyhral stastnejsi,dosla mu farba uz na turne.
Myslim ze ked chces vyhrat turnaj tak potrebujes stastie a ja som ho nemal.
A ci to je dobra strategia? Zalezi to od vela faktorov a myslim ze sa to neda jednoznacne povedat ze to je zle alebo dobre.
Ked mas malo chipov tak co spravis?Budes cakat kym dojdu blindy a zozeru ta,alebo risknes all in napr.s JJ? Ja to radsej risknem. Raz to vyjde :-)
- Fesi44
viem o com hovoris
Tak nejako to bolo aj so mnou v Zline, sice som to vyhral, ale mal som stastia aj za troch.
2x som mal menej chipsov ako bol BB, asi 3x som mal KK a raz dokonca pri finalovom stole AA.
A nakoniec finale som vyhral s K 10 proti A 9, doslo K ;)
2x som mal menej chipsov ako bol BB, asi 3x som mal KK a raz dokonca pri finalovom stole AA.
A nakoniec finale som vyhral s K 10 proti A 9, doslo K ;)
- vlade
Presne
to je ta vec ktora mi chybala na obidvoch turnajoch k tomu vitazstvu.Mozem uprimne povedat,ze 99% zetonov som si poctivo zarobil a tusim ani raz som nemal vyslovene stastie ze by ma napr.zachranil river.Samozrejme ze neratam stastie,ze som trafil flop,to obcas musis ked si chipleader.
Inac jednu hru som vyhral s 2,4 vo farbe.Bol som na SB a nikto nenavysil tak som sa pozrel na flop.Doslo 2,4,8 a nakonci sa clovek s KK cudoval ze prehral.Ale keby navysil,hned to zahodim,hold smola.
Inac jednu hru som vyhral s 2,4 vo farbe.Bol som na SB a nikto nenavysil tak som sa pozrel na flop.Doslo 2,4,8 a nakonci sa clovek s KK cudoval ze prehral.Ale keby navysil,hned to zahodim,hold smola.
- Fesi44
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.