matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
Tak a z mojho prechodu na NL10 vznikol dost neuspesny shot Naozaj tam takto nemozem pokracovat, aj keby som bol neviem aky zly hrac, tak neexistuje, aby som spravil v 230 handoch tolko chyb, ze by som prehral kazdy jeden AI Co uz, skusil som s trosku agresivnejsim BR prejst na vyssi limit a nevyplatilo sa mi to, nevadi, budem skusat dalej... Budem hrat NL4 v € a Ł, skusim 6-tablovat, aby som vyclearoval co najviac z bonusu a ked nahram 25BI na NL10 v $, tak to skusim opat. Objavil som nejake svoje nedostatky co sa tyka cbetovania, no vacsie nedostatky mam v tom, ze neviem prinutit superov, aby prehravali svoje handy Ako troska sa to nahromadilo, ale ked dostanem fakt za nejaku pol hodinu asi 4x AA, 2x KK, 3x QQ a X-krat AK/AQ a dokazem prehrat 3BI, tak nieco je zle Budem skusat vybudovat vacsi BR, budem sa venovat hre a studium necham na cas tak. NL4 je na pokerheaven najnizsi limit, cize problemy tam snad nebudem mat a uvidim, ako rychlo sa mi podari nahrat slusny BR na NL10 Ostalo mi nejakych 100€, takze ked budem mat 170, tak to skusim znova Aspon nebudem pocitovat nejaky tlak z toho, kolko je to $, ale mozem si kludne zahrat Dufam vsak, ze vyclearujem co najviac z toho bonusu a spolu s rakebackom a winnings by som na konci mesiaca mohol skusit to NL10 opat
Pripajam graf, enjoy
Pripajam graf, enjoy
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
popoBA napísal:http://www.youtube.com/watch?v=uTfbCOPApsQ
hh, ja nechcem svoj blog reklamovat, najma kym je na akutalnej stranke tamten graf potom mozno raz sem aj tu foto dam, ked budem v nejakej euforii
-
No tak po nejakom case sa opat ozyvam. skola ma pritlacila k muru, a tak som sa myslienku sialeneho objemu pre tento mesiac vzdal. ocividne to malo bad affect na moju hru, tak som ostal nohami pri zemi Odohral som fakt malicko ruk a zatial sa ziaden brutalny swing nekonal, tak to este iba ocakavam. Troska som sa pohrabal v tej mojej HH a v statoch, a zistil som zaujimave veci. Najvacsiu chybu, ktoru som robil, bola zla adaptacia na 5-max, resp. na tunajsie ryby. Calloval som brutalne vela z blindov s tym, ze mi davali sialene odds, ale hrat KJo z BB proti celemu stolu, pricom UTG (MP) openraisol na 4xBB, a teda tam bude uz 20BB PF a ja nemam okrem SB na nikoho poziciu, je troska odvaha. Zacal som viacej selektovat ruky, s ktorymi hram OOP, zacal som hrat agresivnejsie (na starsoch som mal AF okolo 4,7. Tu po 4K rukach som mal 2,1...), stoly selektovat velmi nemusim, este som nemal stol s horsimi priemernymi statmi ako 35/10, fishky sedia vpravo, vlavo, cize to je ok. Vseobecne som vsak podvedome robil cudne veci, ktore som si neuvedomovala a dokazal som ich iba dodatocne vycitat zo statov. Nic to vsak nemeni na fakte, ze tie fishky to proti mne neskutocne triafali. Keby si dam pozor, mozno neprehram az tolko, co som prehral, ale od plusu by som bol urcite na mile daleko.
V ramci snahy o velky objem som takmer uplne zanedbal studium pokru, a to som stiahol kopec super videii, tak sa do toho planujem pustit. Okrem tohto fora som prakticky nic nenastudoval, co mi je uz velmi nesympaticke a uz aj to idem zmenit
Co sa real life tyka, tak som rad, ze ma ten poker nepohltil az tak velmi, ze by som zanedbaval skolu. Fakt je toho teraz dost, takmer kazdy tyzden sa vyskytne aspon 1-2 take dni, na ktore sa musim nenormalne pripravovat. Aj ked v mojom pripade to neznamena, ze sa budem ucit 3 hodiny alebo co, ale dost ma to vycerpava a na poker potom nemam ani chut, a ani by som nehral nijako dobre, tak to radsej ani neskusam
Kedze sa nemozem pochvalit ziadnym brutalnym grafom s WR 48/100, tak sem pridavam iba vypis z mojej internetovej ziackej knizky, kde som dopisal uz existujuce znamky, ale zatial nedopisane profesormi
V ramci snahy o velky objem som takmer uplne zanedbal studium pokru, a to som stiahol kopec super videii, tak sa do toho planujem pustit. Okrem tohto fora som prakticky nic nenastudoval, co mi je uz velmi nesympaticke a uz aj to idem zmenit
Co sa real life tyka, tak som rad, ze ma ten poker nepohltil az tak velmi, ze by som zanedbaval skolu. Fakt je toho teraz dost, takmer kazdy tyzden sa vyskytne aspon 1-2 take dni, na ktore sa musim nenormalne pripravovat. Aj ked v mojom pripade to neznamena, ze sa budem ucit 3 hodiny alebo co, ale dost ma to vycerpava a na poker potom nemam ani chut, a ani by som nehral nijako dobre, tak to radsej ani neskusam
Kedze sa nemozem pochvalit ziadnym brutalnym grafom s WR 48/100, tak sem pridavam iba vypis z mojej internetovej ziackej knizky, kde som dopisal uz existujuce znamky, ale zatial nedopisane profesormi
-
malo neospravedlnenych hodin imo, co si to za rebela gamblera ha?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
hh, tie kolonky o vymeskanych hodinach sa aktualizuju iba na konci polroku, cize aj keby nejake neospravedlnene hodiny mam, tak ich tam nie je vidiet A ako by to vyzeralo, take znamky a k tomu nejake neospravedlnene hodiny?
-
BALLA predsa!!!!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
matiapag napísal:ale hrat KJo z BB proti celemu stolu, pricom UTG (MP) openraisol na 4xBB, a teda tam bude uz 20BB PF a ja nemam okrem SB na nikoho poziciu, je troska odvaha.
Pekne squeeznes, reg zlozi, nejaka fishka callne, trafis TP a stacknes ju. Reg to uvidi a o par ruk neskor 4bet/callne AQ, ked budes mat AA. To je plan!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Mati IMO znamky mas dobre perfektny start takze si teraz mozes pokazit trojekcami, sem tam styrecka neuskodi a zrob si viac casu na grind
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
dzejkej napísal:...
Tak to je ten uplne najvacsi plan Problem je, ze kym som sa ja naucil, ako to tam tie fishky hraju, tak som prisiel o par BI. Totiz priemerna fishka na poker heaven ma staty 41/5/0,5/raise to cbet 5% a ked mi niekto takyto ch/r turn cbet, tak ja tam povinne skladam svoj TP. Kym som konecne v takejto situacii mal AA a na showdowne mi ta fishka ukazala J4o s tym, ze na flope Jxx insta check-raisovala moj cbet a ja som fakt nevidel dovod, preco by takato ultra loose, ale zaroven ultra pasivna fishka mala mat nieco horsie ako 2pr, fakt som vela prehraval... Dnes uz mam porobene nejake poznamocky na hracov a viem, ze fakt nemusim ocakavat od takychto frajerov iba sety a 2 pary, ale ze ich raisovacia range obsahuje kopec trapnych ovp alebo TP. Na zaciatku som bol ovplyvneny iba tymi mnohymi situaciami, ked naozaj tie ryby tie sety mali, ale teraz sa s tym uz ako-tak vysporaduvam
Ale taketo plany maju ten hacik, ze tam rega na NL4 stretnem tak raz za 2 session
@wolfi - no tak nic si tam kazit nechcem Mne by to ani svedomie nedovolilo neucit sa, takze ja potrebujem, aby sme nepisali tolko previerok a hluposti, a aby mi ostal ozajstny volny cas, a nie ze ja si ho spravim
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.