WolfiKxx napísal:Apminer postni ,maturu 1982
hehe, klidek kamo, matura celkem za 10 (4 predmety) ... matika nebezpecne za 1
otazka pro maturanty:
Za kolik byly ostatni predmety ?
WolfiKxx napísal:Apminer postni ,maturu 1982
lolofon napísal:No pridavam sa k tohtorocnym maturantom z matiky, okrem toho to bude este pohoda z Geografie a Anglictiny, akurat sa bojim SJ
elladan1 napísal:ja som maturoval, Z matematiky tento rok, mám v compe naskenovaný nejaký súhrn stredoškolskej matiky ak ti to pomôže
APminer napísal:WolfiKxx napísal:Apminer postni ,maturu 1982
hehe, klidek kamo, matura celkem za 10 (4 predmety) ... matika nebezpecne za 1
otazka pro maturanty:
Za kolik byly ostatni predmety ?
josipjs napísal:TO je aj moj problem
Slovinu musim dat na 4ku nech ma vobec pustia k maturite .... pootm amtiku dam (dufam) prinajhorsom na 3ku pretoze mam sprostu profesorku a skusajuca je este hrosia striga....
Anglina to by som dal aj na 1dnotku pred 4mi rokmy (ale to mam s angliny aj statnice tak aj dake ti edeila a obkeci ako k Literature so SJ budem muset vediet) a Informatika ak sa zadari tak by mala byt jednotka, ak ne tak dvojka
bum a padam zo skoly
EDIT: potm ekd uz budem mat dake vypracovane otazky mozem postnut (Teoria)
vlade napísal:josipjs napísal:TO je aj moj problem
Slovinu musim dat na 4ku nech ma vobec pustia k maturite .... pootm amtiku dam (dufam) prinajhorsom na 3ku pretoze mam sprostu profesorku a skusajuca je este hrosia striga....
Anglina to by som dal aj na 1dnotku pred 4mi rokmy (ale to mam s angliny aj statnice tak aj dake ti edeila a obkeci ako k Literature so SJ budem muset vediet) a Informatika ak sa zadari tak by mala byt jednotka, ak ne tak dvojka
bum a padam zo skoly
EDIT: potm ekd uz budem mat dake vypracovane otazky mozem postnut (Teoria)
No ako tak pozeram tak 4-ka zo SJ by bol zazrak
dne sj echleba
josipjs napísal:elladan1 napísal:ja som maturoval, Z matematiky tento rok, mám v compe naskenovaný nejaký súhrn stredoškolskej matiky ak ti to pomôže
velmi by to pomohlo a verim ze aj ostatnym
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.