CDpoker-20usd free
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
CDpoker-20usd free
Chcem sa spytat ci este mate aktualny ten first deposit bonus 20usd free na cdpoker.Nemam tam este ucet a chcel by som to vyuzit,,je to este aktualne?
- slavokk
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: CDpoker-20usd free
slavokk napísal:Chcem sa spytat ci este mate aktualny ten first deposit bonus 20usd free na cdpoker.Nemam tam este ucet a chcel by som to vyuzit,,je to este aktualne?
Nie, CD poker uz nefunguje, kde si to nasiel? Asi je to niekde zabudnute...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
je to sice ot a uz ked to tu je bola to moja uplne prva herna co som mal stiahntu v pc ked som netusil este ani co a ako... sa mi vynaraju spomienky ako som prvy krat otovril lobby a bol som z toho uplne strateny ze co to vsetko preboha je a asi po piatich minutach bezcielneho klikania som to zavrel... na druhy krat uz sa podarilo otvorit play money table and the monster was born
edit... ocakavam nejaky cool story bro pic
edit... ocakavam nejaky cool story bro pic
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Nefunguje uz vobec?
Lebo ja ju mam este nainstalovanu, tiez to bola moja prva herna :-) o real money ( pred tym party poker o playmoney :-) )
Este teraz tam mam 50€ ktore som dostal ako bonus na zaciatku a tie sa mi nedaju asi ani vybrat. No ale prave som sa skusil prihlasit do herne a hrat sa mi da stale normalne....
Lebo ja ju mam este nainstalovanu, tiez to bola moja prva herna :-) o real money ( pred tym party poker o playmoney :-) )
Este teraz tam mam 50€ ktore som dostal ako bonus na zaciatku a tie sa mi nedaju asi ani vybrat. No ale prave som sa skusil prihlasit do herne a hrat sa mi da stale normalne....
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.